Очаквах някой друг да ме изпревари, но явно в очакване на чудото по Коледа, пропуснахме една мн. хубава и радостна новина - Детелин Далаклиев състезател на БК Ботев (дано да не греша) е спортист на годината.
Да му е честит приза и още много успехи!
Спортист на Ботев, спортист на годината.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спортист на Ботев, спортист на годината.
да са му честити и титлата и приза в класацията. да ни е жив и здрав. с пожелание за много бъдещи успехи.
-
- Контакти:
Да така е най-добрия български спортист за 2009 е състезтаел на Ботев.Много успехи занапред и да мачка всички по пътя си.И очакваме медал от Лондон 2012.
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Браво честито на Детелин заслужил си го е с труда си през цялата година само се учудвам от това,че тази новина е сложена в този форум а не в раздел спорт.Тука мисля,че се дискутира всичко около ПФК"Ботев"-1912 АД Пловдив,а не онова което става в боксов спортен клуб с името Ботев от град Пловдив.Все едно локомотивци да пишат за успехите на състезателката по лекаатлетика от ДФС"ЛОКОМОТИВ"-ПЛОВДИВ Ива Пранджева защото се състезава от името на клуб от град Пловдив с името Локомотив но спортен клуб по лека атлетика нямащ нищо общо с ПФК"Локомотив"-1936 АД Пловдив но според мен всичко е въпрос на усещане а може би и на комплекси което ще е много жалко ако е така.
- Alternative
- Контакти:
fc_maritza_1921_pld написа:Браво честито на Детелин заслужил си го е с труда си през цялата година само се учудвам от това,че тази новина е сложена в този форум а не в раздел спорт.Тука мисля,че се дискутира всичко около ПФК"Ботев"-1912 АД Пловдив,а не онова което става в боксов спортен клуб с името Ботев от град Пловдив.Все едно локомотивци да пишат за успехите на състезателката по лекаатлетика от ДФС"ЛОКОМОТИВ"-ПЛОВДИВ Ива Пранджева защото се състезава от името на клуб от град Пловдив с името Локомотив но спортен клуб по лека атлетика нямащ нищо общо с ПФК"Локомотив"-1936 АД Пловдив но според мен всичко е въпрос на усещане а може би и на комплекси което ще е много жалко ако е така.
fc_maritza_1921_pld -Много мислиш.

Честито на Детелин!!!

-
- Контакти:
ЧЕСТИТО НА МОМЧЕТО...ЖИВ И ЗДРАВ И ОЩЕ МНОГО УСПЕХИ ДА ДОНЕСЕ НА БЪЛГАРИЯ...И ДАНО СРЕЩНЕ НЯКЪДЕ СЕЛСКИЯ... 

абе марица защо толкова мн си против нас не мога да разбера все гледаш да се закачиш нещо с Ботев!гледай си маричката и не давай мнение за нашия отбор като не ти го иска никой!БОТЕВ Е ИДЕЯ А НЕ НЯКАКВО СИ АД ИЛИ ПФК
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
сега чета в нюз 4000 че Реки бил пристигнал и договарят сделката запоследно а селския склонил на 500 000.На футболистите щяли да се платят 50 000 да се изчистят заплатите.по принцип на този сайт му нямам вяра но щом пишат че има раздвижване около сделката искрица надежда се появява у мен!на Коледа стават чудеса 

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
а дано и Дядо Коледа да искара от чувала сделката ,и да прибере вътре селския идаго завърже здраво,трябваше това даго пишем в другата тема иначе честито на момчето и да ни радва още
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- PLOVDIV PEE 1912