Ветераните на Ботев Пловдив се класираха за финала на републиканското първенство за ветерани. Това стана след като футболистите на Иван Занев постигнаха втора победа над Дунав, този път в Русе. Във втория полуфинален мач "канарчетата" победиха с 2:0 с два гола на Пепо Пенчев, който се оформя като голмайстор на републиканското първенство. В първия мач Ботев победи с 3:0. На финала "жълто-черните" излизат срещу Левски, като още не е уточнено ког ще е мача. "Излизаме и играем с тях. Много пъти сме се срещали и много пъти сме ги побеждавали", заяви Иван Занев специално за Plovdiv24.bg.
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ !!!
Ветераните на Ботев достигнаха финал след нова победа в Русе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ветераните на Ботев достигнаха финал след нова победа в Русе
да възстановяват и да излизат в събота
селски вземи си скункса не се сърди
- nik_bg1
- Контакти:
kishe написа:да възстановяват и да излизат в събота
Добра,идея...
Великият БОТЕВ допреди ерата христолов мачкаше наред. Аз лично съм имал честта да се радвам на майсторството на големите Вичев, Пачев, Младенов, Бакалов, Хорозов, Панчо Раков, Блангев, Костадинов, Славков, Симов, Хвойнев, Зехтински, Пашев и много други. Боли ме за младите ботевисти, които не са виждали своя БОТЕВ велик, заради един селянин, който е обсебен от манията да притежава отбора на Пловдив на всяка цена. Вярвам, че скоро ще затворим тази най-срамна страница от историята на най-стария български клуб и ще сме свободни от селското робство!И един апел. Нега в събота напълним "Колежа", пък макар и като за последно. Нека го направим заради НАШИЯ БОТЕВ!
Първи се родихме, няма да умрем!