В последната седмица се изля много пумия по Ботев в медиите.Жълтите сайтове продължават да трупат посещаемост на наш гръб с глупостите си.Непроверена и изкривена информация дезориентира феновете на отбора,независимо от това ,че в него всичко е нормално и спокойно.Проблемите се изчистват един по един.За момента няма никакво основание за притеснение,също така тарторите са в постоянен контакт с ръководството на отбора.Забелязвам ,че много псевдо футболни хора са се уплашили от случващото се в нашия клуб,което е добре.Ако всичко е наред ,и всичко за което говорят новите се случи,бъдете сигурни ,че измислиците на така наречените медии ще се увеличат със страшна сила.Трябва да се свиква с това.
Нека в събота да отидем на стадиона и да помогнем на титана да се изправи.САМО БОТЕВ!
Продължават медийните спекулации.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Продължават медийните спекулации.
Присъединявам се. Най-лошото, което можем да направим в момента е да се поддадем на спекулациите и да чрез съмнението си да развалим всичко!!! Вярвайте само на това, което казват нашите хора, които са в контакт с италианците и не се предоверявайте на разни партенки. От сайтовете засега имам доверие само на plovdiv24, които доказаха няколко пъти, че не се поддават на глупостите и пишат само проверени неща.
- EL GALAKTIKO
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:В последната седмица се изля много пумия по Ботев в медиите.Жълтите сайтове продължават да трупат посещаемост на наш гръб с глупостите си.Непроверена и изкривена информация дезориентира феновете на отбора,независимо от това ,че в него всичко е нормално и спокойно.Проблемите се изчистват един по един.За момента няма никакво основание за притеснение,също така тарторите са в постоянен контакт с ръководството на отбора.Забелязвам ,че много псевдо футболни хора са се уплашили от случващото се в нашия клуб,което е добре.Ако всичко е наред ,и всичко за което говорят новите се случи,бъдете сигурни ,че измислиците на така наречените медии ще се увеличат със страшна сила.Трябва да се свиква с това.
Нека в събота да отидем на стадиона и да помогнем на титана да се изправи.САМО БОТЕВ!
Сега остава да кажеш като всички Левскари, че сте сами срещу всички и всички са срещу вас

- Fallen_Angel
- Контакти:
EL GALAKTIKO написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:В последната седмица се изля много пумия по Ботев в медиите.Жълтите сайтове продължават да трупат посещаемост на наш гръб с глупостите си.Непроверена и изкривена информация дезориентира феновете на отбора,независимо от това ,че в него всичко е нормално и спокойно.Проблемите се изчистват един по един.За момента няма никакво основание за притеснение,също така тарторите са в постоянен контакт с ръководството на отбора.Забелязвам ,че много псевдо футболни хора са се уплашили от случващото се в нашия клуб,което е добре.Ако всичко е наред ,и всичко за което говорят новите се случи,бъдете сигурни ,че измислиците на така наречените медии ще се увеличат със страшна сила.Трябва да се свиква с това.
Сега остава да кажеш като всички Левскари, че сте сами срещу всички и всички са срещу васИзвинявай,ама кой ви обръща внимание, та вие сте последни с една случайно спечелена точка.
Ами примерно такива като теб - с дребнаво заяждане, но все пак внимание. Като според теб никой не ни обръща внимание, защо ти го правиш? Ботев може и последен в Я" група да е, пак ще има интерес към него, колкото и да ни подминават т.нар. "национални" медии.
Кой ни обръща внимание ли?Като гледам в последните дни медиите живеят само на наш гръб и то с измишльотини,но това ни прави по-силни и по-единни.В събота всички на стадиона.КАНАРИ НАПРЕД!!!!!
-
- Контакти:
Flash1912 написа:Присъединявам се. Най-лошото, което можем да направим в момента е да се поддадем на спекулациите и да чрез съмнението си да развалим всичко!!! Вярвайте само на това, което казват нашите хора, които са в контакт с италианците и не се предоверявайте на разни партенки. От сайтовете засега имам доверие само на plovdiv24, които доказаха няколко пъти, че не се поддават на глупостите и пишат само проверени неща.
И аз напоследък само на пловдив24 вярвам, даже съм се регнал там и си пиша с други бултраси и си обменям информация от първо лице, не чакам статии от измислени журналисти.
- supershampion2004
Имам 2 въпроса най-добронамерени:
1.Пристигнаха ли новите екипи?
2.Колко ще струват билетите на мача с ЦСКА?
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

Всичко е много хубаво. Но все пак искаме сделка. Достатъчно големи хора сме и разумни ,та да трябва тарторите да ме успокояват като тревожно бебе... 

- PLOVDIV PEE 1912
supershampion2004 написа:Имам 2 въпроса най-добронамерени:
1.Екипите ще пристигнат.
2.Мисля ,че ще са 4-ри лева за последно.
-
- Контакти:
Билетите ще са по 3,4 и 5 лева