За "Майкъла" и Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

graveworm
Контакти:

За "Майкъла" и Ботев

Мнениеот graveworm » 27 сеп 2009 23:55

Георги Илиев "Майкала" има рубрика в "7дни спорт" в която коментира изминалия кръг и БГ футбола. Понеже редовно преглеждам онлайн изданието ми е направило вепчатление, че тоя чорбар винаги намира с какво да се заяде с Ботев. До сега само критики е писал, в днескашния брой :
"Теренът в Пловдив беше безобразен, не разбирам как е възможно там да се играе футбол. Дежурният делегат трябва да опише това нещо в доклада си и Ботев да играе на друг стадион, докато не си оправи своя. Те нямат терен, а искат да играят в "А" група. Стига с тези компромиси. "
Вярно, че терена наистина не струва, но нито дума не обели за тенденциозното садийство и за играта на момчетата и за бавенето на играта. :evil: Някой да има впечатления?

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Re: За "Майкъла" и Ботев

Мнениеот omegga megadeath » 27 сеп 2009 23:57

Днес правиш 1 година във Форум Гонг! Честито ;)

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 28 сеп 2009 00:00

omegga megadeath написа:Днес правиш 1 година във Форум Гонг! Честито ;)

Хаха Благодаря! Не бях забелязал :) Значи тря почерпя :) Каса бира и касетка на Мегадет :twisted:

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 сеп 2009 00:03

На тоя като му прочета "обективните" мнения в 7 дни спорт и ми се ходи до тоалетната с извинение ;)
Изображение
Изображение

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 28 сеп 2009 00:13

Alternative написа:На тоя като му прочета "обективните" мнения в 7 дни спорт и ми се ходи до тоалетната с извинение ;)

Те ОБЕКТИВНИТЕ мнения като цяло в българската преса са рядкост. Или сини или червени са повечето. Все едно футбол изтън Шопия не се играе. Единствено Бареков е наш човек от журналистите въпреки, че той се занимава главно с политика. Как искам да видя един силен Ботев който мачка говедата и прасетата! И да се борим за титлата с Черно Море и Литекст и буферите примерно,а ЦСКА и Левски да са на дъното :) Ако има справедливост на тоя свят....

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 сеп 2009 00:14

Забелязал съм,че Майкъла е много компетентен по всичко свързано с българският футбол...Само,че е като кон с капаци и не вижда собствените си комплекси и коментира както на него му е удобно или на някои негови приближени.Като футболист не е бил кой знае какво величие... :oops:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 сеп 2009 00:16

graveworm написа:
Alternative написа:На тоя като му прочета "обективните" мнения в 7 дни спорт и ми се ходи до тоалетната с извинение ;)

Те ОБЕКТИВНИТЕ мнения като цяло в българската преса са рядкост. Или сини или червени са повечето. Все едно футбол изтън Шопия не се играе. Единствено Бареков е наш човек от журналистите въпреки, че той се занимава главно с политика. Как искам да видя един силен Ботев който мачка говедата и прасетата! И да се борим за титлата с Черно Море и Литекст и буферите примерно,а ЦСКА и Левски да са на дъното :) Ако има справедливост на тоя свят....

Барека също ги пише едни "умности",че свят да ти се завие... :mrgreen:
Изображение
Изображение

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 28 сеп 2009 00:21

Пак поне от него се чува нещо за Ботев, иначе отиваме в трета глуха, а Майкъла не си го спомням като футболист. :roll: Не знам кога е играл, на 21 години съм и не си го спомням :mrgreen: Да е жив и здрав! Искам един ден да чета как реве,че наште са заковали Чорбата :twisted:

Потребителски аватар
zax
Контакти:

Мнениеот zax » 28 сеп 2009 00:24

Маикъла да го духа.... Занимава се с неща ,които не са му в компетенцията. Да си гледа отбора ,които няма да спечели 1 точка в лига Европа (sorry армеиски фенове) и това е. Терена му сега на езика. За днес беше казал ,4е отборчето на Балъков , ако падне с по -малко от 2 гола , не знам какво щяло да стане....Наи-добре да изяде 1 брои на 7дни спорт, тоя симпатяга !!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 сеп 2009 00:26

graveworm написа:Пак поне от него се чува нещо за Ботев, иначе отиваме в трета глуха, а Майкъла не си го спомням като футболист. :roll: Не знам кога е играл, на 21 години съм и не си го спомням :mrgreen: Да е жив и здрав! Искам един ден да чета как реве,че наште са заковали Чорбата :twisted:

По принцип не разделям хората на отбори.Всеки си има глава на раменете и сам си преценява как да коментира футбола.Майкъла да си гледа бизнеса и да остави коментарите на футболни хора които разбират тази материя.
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”