Новият състав на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Новият състав на Ботев
Днес никой на трибуните неможа да назове поне 3-ма играчи с тяхните номера и позиции. Ето малко разработка от мен за да стане ясно на тези които ооще се чудят кой къде играе

- rump_shaker
- Контакти:
Re: Новият състав на Ботев
Морини и Бизи ми направиха страхотно впечетление. Толкоз борбени и организираха добре съотборниците си

на мен и танази 17 номер
морини има няколко ма4а с болтън 

Аз лично си харесах Морини и Карлет най-много,заедно с Брици,разбира се.Колкото до Тинази,той ме впечатли повече с негова надъхвация и борбени умения.
- slavistite
rump_shaker написа:Днес никой на трибуните неможа да назове поне 3-ма играчи с тяхните номера и позиции. Ето малко разработка от мен за да стане ясно на тези които ооще се чудят кой къде играе
Тия и в Б група ли ще играят или тогава ще сте с друг отбор , може би испански

колко е трансферната сума на генов ? да го земем за един сезон при нас

- Fallen_Angel
- Контакти:
slavistite написа:rump_shaker написа:Днес никой на трибуните неможа да назове поне 3-ма играчи с тяхните номера и позиции. Ето малко разработка от мен за да стане ясно на тези които ооще се чудят кой къде играе
Тия и в Б група ли ще играят или тогава ще сте с друг отбор , може би испански![]()
Бягай оттук, че днес вашата смешна команда се беше наакала - 30 минути търкаляне, лежане и нарочно бавене на играта... Нали уж сме най-слабите, защо така селяшки се игра?
- rump_shaker
- Контакти:
selby1912 написа:Аз лично си харесах Морини и Карлет най-много,заедно с Брици,разбира се.Колкото до Тинази,той ме впечатли повече с негова надъхвация и борбени умения.
Напълно споделям. Тинци беше не надъха ами направо гореше. А Морини и Бизи бяха добри! Карлет също се постара по лявия фланг

- botev_1912
- Контакти:
slavistite написа:rump_shaker написа:Днес никой на трибуните неможа да назове поне 3-ма играчи с тяхните номера и позиции. Ето малко разработка от мен за да стане ясно на тези които ооще се чудят кой къде играе
Тия и в Б група ли ще играят или тогава ще сте с друг отбор , може би испански![]()
Автентичен хумор от първобитноощинният строй!
Да питам като сме толкова слаби - защо купихте съдията, или това си е приьом на овчата глава?
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Само Морини става, според мен...А Славия да цункат на Антон Генов пишлето за благодарност.