БОТЕВ - СЛАВИЯ /26.09.09/ 17:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Ще влизаме ли на мача със Славия?
Макар и да няма още нищо черно на бяло,за нова собственост на клуба,времето работи за нас.В случай на нова лъжа цялото общество ще е на наша страна,защото е недупостимо да се лъже по този начин вече втори път.Мисля ,че този път ще има голям интерес за мача от страна на по умерените фенове и сеирджиите.
Re: Ще влизаме ли на мача със Славия?
немислимо е и в този случай да се бойкотира аз съм за влизане и мощна подкрепа
селски вземи си скункса не се сърди
Влизаме !
Дайте да изчакаме и тогава ще мислим дали ще влизаме.
- venci_1913
- Контакти:
Ами аз викам да се ходи на този мач ,пък до следващото домакинство след това има доста време и ще си е проличало дали не е пак някаква игричка на Селяка.
Та едвали ще загубим кой знае колко ако понапълним стадиона тази седмица. Но ще загубим много повече ако наистина има продажба, а ние не сме на първия мач да подкрепим отбора
Та едвали ще загубим кой знае колко ако понапълним стадиона тази седмица. Но ще загубим много повече ако наистина има продажба, а ние не сме на първия мач да подкрепим отбора
Ще влизаме
- PLOVDIV PEE 1912
Има два варианта,единия е селския прави номер и остава,другия селския наистина е продал клуба.И при двата варианта сме печаливши,защото при лошия,никой повече няма да ни нарече лумпени и вандали,а и митю е много близо до панделата.
Вече друг е въпроса какво представляват "новите",ако изобщо ги има?Пред нас стои една цел и тя е МИТЬО ВЪН ОТ БОТЕВ!!!
Вече друг е въпроса какво представляват "новите",ако изобщо ги има?Пред нас стои една цел и тя е МИТЬО ВЪН ОТ БОТЕВ!!!
Според мен отбора винаги трябва да се подкрепя.Пожелавам ви успех от все сърце.
ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!