Спешна среща с агитката поискаха шефовете на Ботев. Рандевуто между феновете и управата е днес от 11 часа на стадиона на "канарчетата". В разговора ще участват спортно-техническият директор Малу Мпасинкату, треньорският щаб и футболистите. Конгоанецът Малу даже отложи пътуване до Италия, където трябва да гледа СП за младежи до 17 години.
"Искаме подкрепа от публиката за мача със Славия", това ще обявят шефовете на Ботев пред агитката. Феновете пък искат от чужденците да видят конкретни действия, от които да стане ясно, че Христолов наистина е аут от клуба и че сделката ще стане факт. Ултрасите ще препоръчат на Малу и компания да бъде изготвена краткосрочна програма за съживяването на клуба.
Двубоят със Славия се очертава като изключително важен за пловдивчани. Загуба от тима на Вили Вуцов ще закове тотално и генерално Ботев на последното място в класирането. Евентуален неуспех отделно ще разколебае феновете в добрите намерения на италианските инвеститори.
"Искам да видя договор черно на бяло. И пари за заплати, пък тогава ще повярвам в сделката за Ботев", призна пред news4000.bg един от българските футболисти в клуба.
Среща между ръководството и агитката утре
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Среща между ръководството и агитката утре
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- Alternative
- Контакти:
Re: Среща между ръководството и агитката утре
хАЙДЕ СПРЕТЕ ДА КОПИРАТЕ СТАТИИТЕ НА ПЛОВДИВСКИТЕ САЙТОВЕ,ДОКОГА РЕКЛАМА НА НАШ ГРЪБ?!

- Alternative
- Контакти:
Аз също съм копирал,но днес ми дойде тази фикс идея,че вече започват да пишат каквото им падне...и само "жълти"неща...За срещата чух по Ринг и сигурно ще е факт!
Последна промяна от Alternative на 22 сеп 2009 20:13, променено общо 1 път.

Alternative написа:Аз също съм копирал,но днес ми дойде тази фикс идея,че вече започват да пишат какво им падне...и само "жълти"неща...За срещата чух по Ринг и сигурно ще е факт!
Този Малу беше на нашия мач../то пък един мач

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- Yellow major
- Контакти:
Тази вечер лично проведох 20 мин. разговор с техническия директор Малу. Той ми каза да се обърна към всички вас , необходима им е пълната ни подкрепа в събота и призова да напълним стадиона. Утре ще има пресконференция по спортно-технически въпроси с Пичоне и с него.В петък се цхака новия президент на клуба и тогава ще има нова пресконф.
Относно Ботев имат разработен 5 годишен бизнес-план.Новата екипировка не е още ясна ,но няма да е Галекс и ще се избира между Каппа и Онз(??)
Новите футболисти да на Ботев са надъхани да победят на всяка цена Славия.
Каза ми , че е дошъл да работи за Ботев и не иска да слуша други неистини. Иска след 5 години като се отвори интернет да се види какво е постигнал отбора под негово ръководство.
Тази вечер пристигна нов френски нападател идващ от Шотландското първенство. Името му е Еме ,за фамилия може да не е точно но май е Кюде или нещо такова.
Знае точно датата на мача с Локото и каза че майка му ще дойде от Италия за този мач.
От това което научих от разговора си с него съм силно обнадежден.
За това което пиша има свидетели на стадиона, така че не ме питайте откъде е инфото.
Относно Ботев имат разработен 5 годишен бизнес-план.Новата екипировка не е още ясна ,но няма да е Галекс и ще се избира между Каппа и Онз(??)
Каза ми , че е дошъл да работи за Ботев и не иска да слуша други неистини. Иска след 5 години като се отвори интернет да се види какво е постигнал отбора под негово ръководство.
Тази вечер пристигна нов френски нападател идващ от Шотландското първенство. Името му е Еме ,за фамилия може да не е точно но май е Кюде или нещо такова.
Знае точно датата на мача с Локото и каза че майка му ще дойде от Италия за този мач.
За това което пиша има свидетели на стадиона, така че не ме питайте откъде е инфото.
Yellow major написа:Тази вечер лично проведох 20 мин. разговор с техническия директор Малу. Той ми каза да се обърна към всички вас , необходима им е пълната ни подкрепа в събота и призова да напълним стадиона. Утре ще има пресконференция по спортно-технически въпроси с Пичоне и с него.В петък се цхака новия президент на клуба и тогава ще има нова пресконф.

- PLOVDIV PEE 1912
Yellow major написа:Тази вечер лично проведох 20 мин. разговор с техническия директор Малу. Той ми каза да се обърна към всички вас , необходима им е пълната ни подкрепа в събота и призова да напълним стадиона. Утре ще има пресконференция по спортно-технически въпроси с Пичоне и с него.В петък се цхака новия президент на клуба и тогава ще има нова пресконф.
Kажи от колко часа е срещата с феновете????
PLOVDIV PEE 1912 написа:Yellow major написа:Тази вечер лично проведох 20 мин. разговор с техническия директор Малу. Той ми каза да се обърна към всички вас , необходима им е пълната ни подкрепа в събота и призова да напълним стадиона. Утре ще има пресконференция по спортно-технически въпроси с Пичоне и с него.В петък се цхака новия президент на клуба и тогава ще има нова пресконф.
Kажи от колко часа е срещата с феновете????
На срещата ще има максимум трима представители на феновете.Все пак не трябва да се превръща в говорилня.Двете страни ще се изслушат , а решението за влизането ще го вземем в четвъртък.
- Yellow major
- Контакти:
От 12 ще е официалната а за феновете предполагам от 11.
Тази вечер имаше други които говориха и с Пичоне, може и от тях да излезе инфо но аз ви казвам какво говорих с Малу. Ще трябва да иде до Египет за 10 дни за световното по футбол до 17 като коментатор, но каза че ще се огледа за някой млади таланти от Африка за Ботев. Но утре ще е тук. Утре вдругиден ще има мобилен тел. и ще ми го даде,така че инфо от извора ще има.
Каза ми че след мача с Литекс тяхното ръководство са им изказали комлименти за отбора който са сглобили за 2 седмици и са им казали ,че ако така върви след 6 месеца Ботев ще е класа.
Пичоне е бил много взискателен към италианците и им казал ако се изложат си ги праща обратно.Изобщо много е надъхан да работи. Търси нападатели 1-2 като единия пристигна вече. В защита в събота ще са французина Густав и Ола.
Сега най-важното е да се мобилизира фенската маса за събота и да напълним стадиона.Дайте да си спретнем едно шоу и без това не ни се случвало скоро.
Тази вечер имаше други които говориха и с Пичоне, може и от тях да излезе инфо но аз ви казвам какво говорих с Малу. Ще трябва да иде до Египет за 10 дни за световното по футбол до 17 като коментатор, но каза че ще се огледа за някой млади таланти от Африка за Ботев. Но утре ще е тук. Утре вдругиден ще има мобилен тел. и ще ми го даде,така че инфо от извора ще има.
Каза ми че след мача с Литекс тяхното ръководство са им изказали комлименти за отбора който са сглобили за 2 седмици и са им казали ,че ако така върви след 6 месеца Ботев ще е класа.
Пичоне е бил много взискателен към италианците и им казал ако се изложат си ги праща обратно.Изобщо много е надъхан да работи. Търси нападатели 1-2 като единия пристигна вече. В защита в събота ще са французина Густав и Ола.
Сега най-важното е да се мобилизира фенската маса за събота и да напълним стадиона.Дайте да си спретнем едно шоу и без това не ни се случвало скоро.
Тези мнения сложил ли си ги в Независимия?
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!