Драги фенове на Българските клубове. Стига сме гледали отстрани и сме чудили на неволите на Ботев !
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ДА СЕ ЗАСТЪПИМ ЗА ТОЗИ ВЕЛИК ТИМ !
На всеки клуб може да се случи това !
Какви са тези социални работници от италия ? Нима Ботев няма играчи ???? Най-голямата школа в България взима играчи от италия ???
Момчета и момичета Левски, Цска, Литекс, Пирин .... Нека всички да се обединим и помогнем на този клуб да преодолее трудностите ! Колко таланти са дали на България ?
А вас фенове на Ботев искам да попитам тъй като не съм много запознат, обърнахте ли се с проблема към Бойко Борисов ?
Той като премиер и човек доказал,че обича футбола мисля,че би ви помогнал ! Ако трябва да ви подкрепяме с подписки или нещо друго призовавайте ни по-често !
Ботев с подкрепа от всички !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavi_1914
- Контакти:
Ботев с подкрепа от всички !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Re: Ботев с подкрепа от всички !
Благодарим за подкрепата , дано всички са на товето мнение..
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- slavia_forever
- Контакти:
Аз за пореден път подкрепям Ботев, в това което му се случва! 

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- iisskkrreenn
- Контакти:
Конкретни цели да се поставят кво е тва.
Едно са Съветите съвсем друго е на практика да се прави нещо.
Пичони кво вика,а картотекираме италянчетата и Ботев е
друг.

Едно са Съветите съвсем друго е на практика да се прави нещо.
Пичони кво вика,а картотекираме италянчетата и Ботев е
друг.

Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]
- stefan_bg2
- Контакти:
Застъпвам се и аз, защото Ботев си е Ботев! Наистина може би най-добрата школа! С какво можем помагаме... 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
- Cesc Fabregas
- Контакти:
101% зад този велик тим,имам приятели техни фенове и знам какво им е!Със вас сме момчета! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Искам силен Ботев!Искам отново супердербита между Ботев и ЛЕВСКИ пред 30 000 човека и резултатни и равностойни мачове!Ботев трябва да бъде фактор в първенството,а не някакви смешници като Литекс и Черноморец,които 500 човека не могат да саберат
Дано се оправите 

Последна промяна от niki87 на 17 сеп 2009 00:02, променено общо 1 път.
- Един град-един отбор
- Контакти:
БЛАГОДАРИМ ВИ НА ВСИЧКИ ! С ХОРА КАТО ВАС БГ ФУТБОЛ ЩЕ ВЪРВИ САМО НАГОРЕ ! СВОБОДЕН БОТЕВ !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Alternative
- Контакти:
Прави ми впечетление,че фенове на Левски искат силен Ботев...Преди време бяхме свирепи противници!Благодарим ви!Хубаво е да гледаш дербита пред хиляди привърженици!

- slavi_1914
- Контакти:
Alternative написа:Прави ми впечетление,че фенове на Левски искат силен Ботев...Преди време бяхме свирепи противници!Благодарим ви!Хубаво е да гледаш дербита пред хиляди привърженици!
Момчета срещу Левски всички играят на кръв ! Просто вие гледате през очите на Ботев и затова мислите,че сме врагове !
Едно е да спорим с футболни аргументи, друго е "човек паднал на земята да го риташ и да казваш какъв бияч си" !
Пак ви казвам Дайте да се организираме сериозно с една подписка. Направете един сайт (ако някой има тази възможност) и вътре да се подписваме всички които искаме да помогнем и след това тази подписка да я занесем на ПРЕМИЕРА !
Помните ли Бойко когато удари по масата на един брифинг като гл.секретар на МВР и имаше една реплика "Вие държава в държавата ли ще правите..." Това беше отдавна но още тогава показа че се интересува от футбола. И още тогава взе доста мерки с/у футболното хулиганство. Пък и всяко обръщение към него (с подкрепата на другите клубове) би дало много медииен натиск в/у случая и със сигурност ще даде резултат !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !