Ветераните на Ботев домакини на Родопа в петък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 10 сеп 2009 07:55

© Plovdiv24.bg
Ветераните на Ботев Пловдив ще бъдат домакини на Родопа Смолян в мач-битка за четвъртфиналите. В предния кръг "канарчетата" победиха трудно Локо Пловдив с 2:1. На 11 септември "жълто-черните" ще посрещнат Родопа от 17 часа на стадион "Христо Ботев". При победа "канарчетата" ще се изправят в четвърфинал срещу победителя от мача между сборната селекция, в която участват Красимир Балъков, Фреди Бобич и други звезди, която се подвизава под името "Черноморец-Бургас", и Ямбол.

Don Rumen
Контакти:

Re: Ветераните на Ботев домакини на Родопа в петък

Мнениеот Don Rumen » 10 сеп 2009 14:45

Ще ги подкрепим. Балъков пък кога е играл в нафтата?

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 10 сеп 2009 14:57

Днес говорих с Пичоне по телефона и каза, че не знае още дали ще играят новите в понеделник, защото чакали жълтите им карти, ако дойдели щели да играят. Но по важното, което каза е, че селския бил изпратил документите в Италия на новите да се запознаят с тях, със задълженията, разходите и т.н. и другата седмица щяла да се осъщесви сделката. Бързам да кажа, че това го каза Пичоне и повече нищо не знам :lol: и докато не стане аз на селския не вярвам, защото той може да провали винаги всичко. Трябва да помислим за мача в понеделник, ако ни дадат някави гаранции, че митьо няма да взема парите или вход свободен или нещо от този род, дали ще ходим. Мислете и давайте идей!

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 10 сеп 2009 16:08

Don Rumen написа:Днес говорих с Пичоне по телефона и каза, че не знае още дали ще играят новите в понеделник, защото чакали жълтите им карти, ако дойдели щели да играят. Но по важното, което каза е, че селския бил изпратил документите в Италия на новите да се запознаят с тях, със задълженията, разходите и т.н. и другата седмица щяла да се осъщесви сделката. Бързам да кажа, че това го каза Пичоне и повече нищо не знам :lol: и докато не стане аз на селския не вярвам, защото той може да провали винаги всичко. Трябва да помислим за мача в понеделник, ако ни дадат някави гаранции, че митьо няма да взема парите или вход свободен или нещо от този род, дали ще ходим. Мислете и давайте идей!

О,те тепърва щели да се запознават...,после ще си помислят....и т.н.,отиде до Нова година!Е,плана на митьо върви 6+!!!ИЗРОД,скоро ПТП няма ли да стане с него?

Потребителски аватар
zax
Контакти:

Мнениеот zax » 10 сеп 2009 16:15

Плащане на вход не трябва да се допуска. Ако има билети или пред ТВ-то или пред стадиона. ПАРИ НА СЕЛЯКА НИКОГА !!!! Ако някоя умна глава уреди свободен вход ОК, ако не ,аз лично повече няма да стъпя на стадиона докато УРОДА е начело и има платен вход за някакво събитие.....

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 10 сеп 2009 19:22

Don Rumen написа:Днес говорих с Пичоне по телефона и каза, че не знае още дали ще играят новите в понеделник, защото чакали жълтите им карти, ако дойдели щели да играят. Но по важното, което каза е, че селския бил изпратил документите в Италия на новите да се запознаят с тях, със задълженията, разходите и т.н. и другата седмица щяла да се осъщесви сделката. Бързам да кажа, че това го каза Пичоне и повече нищо не знам :lol: и докато не стане аз на селския не вярвам, защото той може да провали винаги всичко. Трябва да помислим за мача в понеделник, ако ни дадат някави гаранции, че митьо няма да взема парите или вход свободен или нещо от този род, дали ще ходим. Мислете и давайте идей!

Не вярвам,най малкото на чернилката.

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 10 сеп 2009 19:37

ако не е тайна ,може ли да споменеш кой му е номера.да му пратя някой смс

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 10 сеп 2009 19:43

Нямаме избор ще изчакаме, сега по-важно е да се помисли за мача в понеделник, какво ще правим? А и аз писах на селяка не вярвам за нищо.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 10 сеп 2009 19:54

Той китаеца ми се обажда да говоря с него, но ето го и пичоновия: 0887 44 30 72.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 10 сеп 2009 19:55

Don Rumen написа:Нямаме избор ще изчакаме, сега по-важно е да се помисли за мача в понеделник, какво ще правим? А и аз писах на селяка не вярвам за нищо.

Що за глупост ! Как така нямаме избор :?: Имаме ясен избор - подновяваме войната ! Обявяваме бойкото на мача ! Повтаряме ситуацията с Монтана ! Айде стига с тия кредити на доверие !!! :evil:

Върни се в “Ботев”