Вратарят Чернев води "канарчетата" срещу Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Вратарят Чернев води "канарчетата" срещу Левски

Мнениеот alive » 07 авг 2009 17:26

Вратар ще дава указания на младоците от Ботев в мача срещу Левски утре. Разбира се, ако има такъв двубой, ако Ботев успее да картотекира...и ако Христолов даде пари за нафта и закуски по пътя за "Герена".

Тежката чест да изведе отбора срещу Левски се падна на Владимир Чернев. Бившият вратар няма лиценз Про, но е получил заповед от Христолов да дава указания от пейката. В Ботев ще използват лиценза на забегналия в Индонезия Костадин Ангелов, който има действащ договор с пловдивския клуб. Досега Чернев работеше в ДЮШ и вадеше отлични селекции.

Чернев ще води и тренировката довечера на стадион "Христо Ботев". Българският Дзоф ще определи групата на детската градина, която евентуално ще пътува до София утре.

Рекордът на Христолов по треньорски рокади вече е пълен и достоен за Гинес. Годината "канарчетата" почнаха с Костадин Ангелов. Наследиха го Петър Пенчев и Иван Кочев. те отидоха на почивка и заниманията поведе Лилчо Арсов. За 48 часа през колелото край Бирената минаха Ивайло Аспарухов и италианеца Енрико Пичиони. Сега дойде ред и на Владо Чернев.

Към този час на деня Ботев няма картотеки. Илко Бекяров виси на дълга опашка в БФС.
Изображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: Вратарят Чернев води "канарчетата" срещу Левски

Мнениеот alive » 07 авг 2009 17:27

Цирк,Цирк и отново Селски Цирк! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 07 авг 2009 18:20

Как треньор без лиценз ще води отбора ве?Кур за шибаното бфс!!!За кво не отказаха картотеките,а лижат задника на митьо селския.От гонг да проверят ква е тая работа треньор без лиценз да води отбор в шампионата?!!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 07 авг 2009 18:40

явно щом Коцето Ангелов не е разтрогнал позлват вратичка , ама че дивотия тоя вашия започвам да не го разбирам , то не остана и кого да продава и пак

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 07 авг 2009 20:02

stg333 написа:явно щом Коцето Ангелов не е разтрогнал позлват вратичка , ама че дивотия тоя вашия започвам да не го разбирам , то не остана и кого да продава и пак

Той трябва да е поне на стадиона по време на мач.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 07 авг 2009 22:42

Костадин Ангелов - Лаптопа не е разтрогнал и ще се използва неговия лиценз ПРО,клубът ще бъде глобен 10 000 лева за това ,че ЛАПМЕН не е на пейката.Излиза, че ако митьо мамицата-му-мръсна Селския намира всеки месец по 10 000 лева, може да си караме на самотек вовеки
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 08 авг 2009 00:58

pasaden написа:
Костадин Ангелов - Лаптопа не е разтрогнал и ще се използва неговия лиценз ПРО,клубът ще бъде глобен 10 000 лева за това ,че ЛАПМЕН не е на пейката.Излиза, че ако митьо ******та-му-мръсна Селския намира всеки месец по 10 000 лева, може да си караме на самотек вовеки

Тази новина доуби и малкото ми надежда ,че има вероятност да се излезе с чест от ситуацията...Това е хора,една легенда си замина :roll: .Къде отидоха хората,дето бяха решили да създават нов клуб?Мисля че сега е възможно най-подходящият момент!При положение,че аз ,който бях твърд противник на идеята за нов Ботев ,в тази ситуация я прегръщам с две ръце едва ли ситуацията е толкова различна и при останалите фенове.
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Върни се в “Ботев”