Ботев Пд-възможна ли е мисията?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботев Пд-възможна ли е мисията?
Ботев Пд държи съдбата си в собствените си ръце.Аритметиката показва че при 2 победи в мачовете срещу Локо Пд и ЦСКА пловдивчани ще са в първата шестица.Апетитат идва с яденето и мисията не е невъзможна.Успех на Ботев Пд.Там където е текло пак ще тече.
Re: Ботев Пд-възможна ли е мисията?
То ние ако паднем в Коматево.. титлата става мираж... изобщо нямам представа как стой отбора на Ботевъ към тоя момент.. ако бият Локо ще са надъхани до краен предел да ни бият..
Като цяло всичко е възможно да се случи... топка е! Но аз лично предпочитам Левски в първата шестица... без Дерби не може

Последна промяна от Teo на 08 мар 2015 17:46, променено общо 1 път.
Мисията невъзможна,в дербито ги отнасяме с 3-0!
Teo написа:То ние ако паднем в Коматево.. титлата става мираж... изобщо нямам представа как стой отбора на Ботевъ към тоя момент.. ако бият Локо ще са надъхани до краен предел да ни бият..Като цяло всичко е възможно да се случи... топка е! Но аз лично предпочитам Левски в първата шестица... без Дерби не може
![]()
Титлата и без да падате в Коматево за вас е мираж,блян,сън и мечти.По-трудният мач за Ботев е този на Лаута.Ако го вземат този мач вас безпроблемно ви отнасят с разлика.Прекалено ниска топка сте в момента.Успех желая на Ботев Пд макар че едва ли ще е фатално за тях ако не са в първата шестица.
Нека феновете на Ботев кажат какво стана с тезата им, че "Лудогорец щели да пуснат на Левски за да не влезе Ботев в 6-тицата"??? Колко е смешно когато една такава конспирация измислена от фенвете само и само да отклонят вниманието от техните проблеми, се разбие на пух и прах. Сега очаквам ботевистите да измислят нова конспирация за нов заговор срещу тях, за да не попаднат в шестицата. Примерно сега очаквам да кажат, че ще пратят съдии да ги заколят на Лаута да не победят, за да влезе Левски в 6-тицата 

sandi74 написа:Teo написа:То ние ако паднем в Коматево.. титлата става мираж... изобщо нямам представа как стой отбора на Ботевъ към тоя момент.. ако бият Локо ще са надъхани до краен предел да ни бият..Като цяло всичко е възможно да се случи... топка е! Но аз лично предпочитам Левски в първата шестица... без Дерби не може
![]()
Титлата и без да падате в Коматево за вас е мираж,блян,сън и мечти.По-трудният мач за Ботев е този на Лаута.Ако го вземат този мач вас безпроблемно ви отнасят с разлика.Прекалено ниска топка сте в момента.Успех желая на Ботев Пд макар че едва ли ще е фатално за тях ако не са в първата шестица.
В името на футбола ... Ботевъ си остава доброволно в долната и си правят Дерби с Локо, докато Левски си остава в горната и ние си правим Дерби с тях...

Teo написа:То ние ако паднем в Коматево.. титлата става мираж... изобщо нямам представа как стой отбора на Ботевъ към тоя момент.. ако бият Локо ще са надъхани до краен предел да ни бият..Като цяло всичко е възможно да се случи... топка е! Но аз лично предпочитам Левски в първата шестица... без Дерби не може
![]()
"левски" и "цска" могат да си правят "книжните дербита" спокойно и във втората 6-ца, ако Сашко не си плати по делото "Гонсалвеш" и ФИФА съответно санкционира "цска" с -12т.

Даже ще е идеално ако стане така, нали си искаха отделно първенство - ето им го 

Ч-Б П Д В Е М
- MagicMoments
- Контакти:
Хипотетично ,ако Ботев бият ЦСКА в Пловдив,разликата става 6 точки,ЦСКА 4 години не е бил Лудогорец(за първенство),и от първите 3 мача пролетта ще е със 3 загуби,от отбори,с които евентуално ще играе още 6 пъти,а пък и знаем срещу кой отбор в момента имат 6 поредни победи,заради това не виждам логика,просто за да отпадне Левски от шестицата,разликата да стане 6 точки,от 3 аванс преди мачовете.А и изобщо не съм убеден,че ще се стигне дотам,Ботев всички важни мачове ги загуби този сезон и от Локо за купата в Коматево,и от Левски и от Лудогорец дубъл от загуби,от Славия загуба в гостуването,Локо СФ,Черно Море,ЦСКА,единствено от Литекс и Берое не паднаха в поне 1 от двата мача.А и съм убеден,че терена на Лаута ще е в пъти по-зле от Тича през пролетта-есента или пък Надежда на 1 март.Аз Левски в шестицата да падне още 2 пъти от ония не ми се гледа,но от друга страна дербита с Хасково и Марек пред 1000 човека си е кофти тръпка.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Трудничко ще им е на "канарчетата".Локо(Пд) ще излезе на живот и смърт(както винаги се случва в битката за Пловдив).ЦСКА ,трябва да хване последния влак,ако иска да продължи борбата с Лудогорец.
Все пак ,всичко е в ръцете(краката) на футболистите на Ботев...
Все пак ,всичко е в ръцете(краката) на футболистите на Ботев...

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.