Вили мисли за зимна селекция, маха трима
Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Велислав Вуцов вече работи по зимната селекция на отбора, твърди "Тема Спорт". Специалистът е нарочил за гонене трима играчи, а според запознати сред тях са Радослав Терзиев и Горан Галешич.
В същото време Вуцов не спира да гледа дискове на предлагани му играчи от чужбина. Главно от такива футболисти ще е зимната селекция на "Ботев" (Пловдив). Нито един обаче няма да дойде директно да подпише, а всеки ще минава пробен период преди да бъде одобрен. Основното условие е те да са свободни агенти.
До седмица "канарчетата" започват преговори с Мариан Огнянов, Томаш Иршак, Адам Стаховяк, Йордан Христов, а идеята на ръководството е те да не бъдат изпуснати като свободни агенти през лятото.
Вили мисли за зимна селекция, маха трима
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вили мисли за зимна селекция, маха трима
На Овчеглавия му е време да помисли за оставката си, защото за пореден път доказа колко некадърен треньор е 

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Ще изчакам да видя какво ще направи в Ловеч и с Левски у дома, и тогава ще коментирам отново треньорските качества на Вили. Ясно е, че този сезон ще е мъка.
Не е проблем да губим, проблем е, когато иначе талантливи футболисти се движат по терена като мухи без глави. За тези неща тренера си носи отговорност, макар че на никой не би било леко точно в този момент в Ботев Пд.
Не е проблем да губим, проблем е, когато иначе талантливи футболисти се движат по терена като мухи без глави. За тези неща тренера си носи отговорност, макар че на никой не би било леко точно в този момент в Ботев Пд.
-
- Контакти:
Нека си работи на спокойствие, стига с тези смени и т.н....кадърен, некадърен, последните години видяхме колко е удачно да сменят тренери, айде няма нужда отново по този път. Като свърши сезона, да се преценя тогава. Трябва да му се даде шанс, иска малко тактически да се подобри и всичко ще е наред. Пък и като гледам класирането , с малко късмет ще сме в топ 6. Какво повече да се иска, това са реалностите.
Преди сезона очаквахте да се борите за спасение, а сега се борите за първата шестица и искате смяна на треньора. Българска работа 

Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Според мен това са пълни измислици, Галешич е в отбора от 2 месеца и едва ли ще бъде изгонен, той определено има качества, друг е въпроса че не получава достатъчно шансове да ги покаже! Радослав Терзиев остана наистина като трети избор на Вуцов, а и с очертаващото се възстановяване на Даниел Златков едва ли ще получава шансове, така че е възможно! Относно качествата на Вуцов аз съм оптимист, че може да се справи и дори да ни класира за ЛЕ , сезонът е дълъг, дано да потвърди мнението ми за него, от честа смяна на треньори полза няма, а и при тези условия кой по-добър от него би изявил желание да работи в Ботев! На Вуцов трябва да му бъде дадено достатъчно време до края на шампионата поне и чак тогава да се съди, да имаме спадове, но правим и доста добри мачове. Пълна подкрепа за отбора и дано да сме в първата шестица, аз мисля че имаме сили да се преборим!
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
- streetbard
- Контакти:
пичове,човекът не е провел една подготовка като хората.Оставете го на мира до лятото и няколко мача от следващия сезон.Нека проведе зимна подготока,после лятна и така ще се види.Вуцов наследи почти разбит отбор.
- bestvaluestore
- Контакти:
Да,трудно ще е без пари да се направи каквато и да е селекция..
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Според мен, и двамата цитирани футболисти е добре да останат в отбора. Особено Терзиев. Качествен, млад, български защитник. Такива се намират трудно. А на Галешич и Мариян им трябват подкрепления, не да махат единия от двамата ни офанзивни халфове.

Вили мисли ли, че вероятно няма да има пари за зимна селекция 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !