Тръгна ли и Вили по пързалката..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Тръгна ли и Вили по пързалката..

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 28 окт 2014 22:47

След днешния позорен мач с буферите започвам да се отчайвам от треньорските умения на Вили. Вярно, че уж нямаме никакви претенции и амбиции, но все пак, ако сме честни, този мач безумно слабите и некадърни буфери диктуваха играта почти през цялото време. Просто некадърността им ни спаси от загуба. И причината за това не е само теренът. А Вили като Мърлю започва все с това само да се оправдава....Вие какво мислите?

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Тръгна ли и Вили по пързалката..

Мнениеот El Commandante » 28 окт 2014 22:51

Жълто-черен Пловдив написа:Вие какво мислите?

Ние квото мислим,сме го написали отдавна и няма да се повтаряме след всеки мач,че писва.
Овчи за треньор НЕ става,ето това са фактите.
Става за циркаджия,за клоун,да забавлява хората по пресконференции,да създава настроение с изпълнения тип панаирджийска мечка покрай тъчлинията,за това става....за друго-не...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 28 окт 2014 22:55

В интерес на истината имаше и някои проблясъци. Плюс доста късмет. Но днешният мач е корона в "постиженията" му. Анализите след това къртят: теренът, всеки мач израстваме и прочие дивотии.
Днес Вуйчо може да не беше във върхова форма, но най-добре пипаше топката на фона на останалите куци коне. И точно него изкара.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 28 окт 2014 22:55

Вярно е, че играхме слабо, но половината отбор са голобради 19-годишни хлапета. Няма как да чакаме чудеса от тях. Важното е, че проявиха воля и хъс, за да разплачат императора и селските му поданици! А и да не забравяме, че днес отсъстваше Компютърът. Без Иршак сме друг отбор, неговата класа ни липсваше и няма как да не се отрази. Това не е като да го няма Карасерсем и да пуснеш Айкут Янъков. Томаш е незаменим на този етап.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 28 окт 2014 23:00

Аз съм доволен от Вуцата 8-) С младите момчета играем смело всеки мач.Като тактика не го бива, но поне ги надъхва, което явно е достатъчно за "А" група. А и не виждам кой би се справил по-добре от него в дадената ситуация. Мъри с многократно по-големи ресурси се справяше по-зле, поне по мое мнение.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 окт 2014 23:03

Вие и от Берое щяхте да изгубите ама добре че съдията ги остави с 10 души :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 28 окт 2014 23:06

и аз съм много доволен от Вили,не че е някакъв треньорски гении,но ми харесва точно,че се прави на клоун и така успява да обере всичкото напрежение и да концентрира всичкото внимание към себе си
Изображение
8-)

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 28 окт 2014 23:06

За Иршак съм съгласен, но за младостта - не. Вече доста мачове изиграха, не може да се оправдаваме с това, че не били сработени и били още зелени. На 19 години, който го може, си го може. Тошко на колко беше? Освен това аз съм убеден, че доста от тези момчета имат качества, но някак не успяват да ги покажат поради липса на правилно подреждане и ритъм. Има отделни изригвания, но те са по-скоро плод на отборен късмет и на индивидуални умения, а не на треньорски наставления. Имам чувството, че при Вили на нищо не се научават. Като им гледам и заучените положения. С Евроколежа беше същата мъка като с буферите. Вярно, че нивата на Лаута е пословична, но никой не очаква някакви бразилски комбинации, просто очакваме хъс и що-годе няколко точни подавания и атаки. Първото полувреме имахме точно един изстрел в противниковата врата. Това не е нормално. Особено срещу умрелите буфери.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 28 окт 2014 23:15

Жълто-черен Пловдив написа:На 19 години, който го може, си го може. Тошко на колко беше?

И е така и не точно. Спомни си първата година на Тошко в А-отбора. Бяхме дори в Б група и той беше един от най-слабите в отбора. Започна да блести чак през втория си сезон. Един Чунчуков например, както и Васев, играят в момента много по-добре, отколкото Тошко, когато започна в първия отбор. Гамачето не го споменавам, въпреки, че днес беше най-добрия може би, а и по принцип е от лидерите, защото все пак дойде с натрупан опит в Черноморец. Вяра се иска, бъдещето е пред нас.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 28 окт 2014 23:48

stefani написа:Вие и от Берое щяхте да изгубите ама добре че съдията ги остави с 10 души :lol:

Реално погледнато Берое трябваше да останат с 9,тъпако...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Ботев”