Един от считаните за сигурни трансфери в ЦСКА е на път да пропадне. Халфът на Ботев Николай Манчев, който отлетя с тима за Австрия, е разочаровал с изявите си в "армейския" клуб и по всяка вероятност от спортно-техническия щаб на вицешампионите ще се откажат от неговата покупка, съобщава Топспорт. От лагера на "червените" са се оплакали, че Манчев трудно понасял физическите натоварвания и проявявал слаба тактическа дисциплина.
Доказателство за това е и, че той все по-рядко попада сред титулярните 11 на Любо Пенев в контролните мачове на ЦСКА. Все пак, съществува вариант Манчев да убеди все пак ръководството на "армейците" и да остане. Ако това не стане, вариант за него е да се завърне в Ботев, където обаче и Димитър Христолов, а и феновете на тима едва ли ще го приемат радушно.
Не по същия начин стоят обаче нещата с другия халф, дошъл от "канарчетата" в Борисовата градина. Тодор Тимонов определено се е понравил на Любо Пенев и помощника му Хесус Паредес и по всяка вероятност той ще остане в тима. Както е известно, Манчев и Тимонов чакат решение на Арбитражната комисия за разтрогване на договорите си с Димитър Христолов, като едва след това ще стане окончателно ясна съдбата им.
ЦСКА се отказва от Манчев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
ЦСКА се отказва от Манчев
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Re: ЦСКА се отказва от Манчев
Нормално! Лимона си е играч, а Манчев е средняк.
Николай Манчев е контузен. Не знам тези какви глупости си измислят пак! 

Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
RED MAGIC написа:Николай Манчев е контузен. Не знам тези какви глупости си измислят пак!
и аз знам че е контузен, и даже е подписал предварителен договор, и взел 20 хил, едва ли ще се откажат така от него
- Udoji90
- Контакти:
Аз също знам, че е контузен и за това не играе. Туък чета, че "все по-рядко" печелел доверието на Пенев, което звучи мн тъпо, щото манчев така и досега не играл в контрола, че да има как да ЗАГУБИ доверието на треньора. Според мен, тази информация идва от доста некомпетентен източник и звучи, меко казано, смехотворно.
Иначе не смятам, че Манчев е слаб играч-като стил на игра ми напомня на Фабрегас, тъй като при всяка атака иска топката и никога не се крие от събитията на терена. Ествествено класата му е много по-ниска, но в ЦСКА ще я повиши. Тимонов пък си е доста нестандартен играч-с нищо не е по-лош от бившия ми любимец Удоджи.
Иначе не смятам, че Манчев е слаб играч-като стил на игра ми напомня на Фабрегас, тъй като при всяка атака иска топката и никога не се крие от събитията на терена. Ествествено класата му е много по-ниска, но в ЦСКА ще я повиши. Тимонов пък си е доста нестандартен играч-с нищо не е по-лош от бившия ми любимец Удоджи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Spoko и двамата ще изкарат максимум по един сезон. не са лоши с краката, но няма нищо в главата, а и ги мързи...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
тия двамата жабоци ша побъркат всички заведения в студентски град

Срещу Стяуа Тимонов се представи много добре и съм сигорен , че ще играе в ЦСКА 

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
- david_villa
- Контакти:
Манчев много добре играе, особено на маса...
Не съм ги гледал двамата много-много, но мисля, че ние в ЦСКА няма нуждата от Н. Манчев. Нито има толкова добри качества, нито шанс да се наложи. По-добре е да помага на "Ботев", ако този отбор въобще може да се съвземе и да стартира първенството.
ПС: Бой по Селския! Вън мафиотите от "А" група.
Не съм ги гледал двамата много-много, но мисля, че ние в ЦСКА няма нуждата от Н. Манчев. Нито има толкова добри качества, нито шанс да се наложи. По-добре е да помага на "Ботев", ако този отбор въобще може да се съвземе и да стартира първенството.
ПС: Бой по Селския! Вън мафиотите от "А" група.
Няма да го отхвърляме тоест той не е играл заради контузии и ще се върне в София да се прегледа и да го излекуват пък после на арбитража ще разтрогне с Ботев. Дано и Тимонов да разтрогне и да играе при нас. И дано контузията на Манчев не е сериозна. Някой знае ли дали той често се контузва тоест Ники Манчев.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс