ЦСКА се отказва от Манчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

ЦСКА се отказва от Манчев

Мнениеот Canaries front » 08 юли 2009 09:38

Един от считаните за сигурни трансфери в ЦСКА е на път да пропадне. Халфът на Ботев Николай Манчев, който отлетя с тима за Австрия, е разочаровал с изявите си в "армейския" клуб и по всяка вероятност от спортно-техническия щаб на вицешампионите ще се откажат от неговата покупка, съобщава Топспорт. От лагера на "червените" са се оплакали, че Манчев трудно понасял физическите натоварвания и проявявал слаба тактическа дисциплина.

Доказателство за това е и, че той все по-рядко попада сред титулярните 11 на Любо Пенев в контролните мачове на ЦСКА. Все пак, съществува вариант Манчев да убеди все пак ръководството на "армейците" и да остане. Ако това не стане, вариант за него е да се завърне в Ботев, където обаче и Димитър Христолов, а и феновете на тима едва ли ще го приемат радушно.

Не по същия начин стоят обаче нещата с другия халф, дошъл от "канарчетата" в Борисовата градина. Тодор Тимонов определено се е понравил на Любо Пенев и помощника му Хесус Паредес и по всяка вероятност той ще остане в тима. Както е известно, Манчев и Тимонов чакат решение на Арбитражната комисия за разтрогване на договорите си с Димитър Христолов, като едва след това ще стане окончателно ясна съдбата им.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

1912BOTEV
Контакти:

Re: ЦСКА се отказва от Манчев

Мнениеот 1912BOTEV » 08 юли 2009 09:48

Нормално! Лимона си е играч, а Манчев е средняк.

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 08 юли 2009 09:49

Николай Манчев е контузен. Не знам тези какви глупости си измислят пак! :lol:
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 08 юли 2009 09:58

RED MAGIC написа:Николай Манчев е контузен. Не знам тези какви глупости си измислят пак! :lol:

и аз знам че е контузен, и даже е подписал предварителен договор, и взел 20 хил, едва ли ще се откажат така от него

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 юли 2009 10:20

Аз също знам, че е контузен и за това не играе. Туък чета, че "все по-рядко" печелел доверието на Пенев, което звучи мн тъпо, щото манчев така и досега не играл в контрола, че да има как да ЗАГУБИ доверието на треньора. Според мен, тази информация идва от доста некомпетентен източник и звучи, меко казано, смехотворно.
Иначе не смятам, че Манчев е слаб играч-като стил на игра ми напомня на Фабрегас, тъй като при всяка атака иска топката и никога не се крие от събитията на терена. Ествествено класата му е много по-ниска, но в ЦСКА ще я повиши. Тимонов пък си е доста нестандартен играч-с нищо не е по-лош от бившия ми любимец Удоджи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 08 юли 2009 10:33

Spoko и двамата ще изкарат максимум по един сезон. не са лоши с краката, но няма нищо в главата, а и ги мързи...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

minko
Контакти:

Мнениеот minko » 08 юли 2009 11:23

тия двамата жабоци ша побъркат всички заведения в студентски град :geek: :)

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 08 юли 2009 11:51

Срещу Стяуа Тимонов се представи много добре и съм сигорен , че ще играе в ЦСКА :)
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 08 юли 2009 12:10

Манчев много добре играе, особено на маса...
Не съм ги гледал двамата много-много, но мисля, че ние в ЦСКА няма нуждата от Н. Манчев. Нито има толкова добри качества, нито шанс да се наложи. По-добре е да помага на "Ботев", ако този отбор въобще може да се съвземе и да стартира първенството.
ПС: Бой по Селския! Вън мафиотите от "А" група.

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 08 юли 2009 17:08

Няма да го отхвърляме тоест той не е играл заради контузии и ще се върне в София да се прегледа и да го излекуват пък после на арбитража ще разтрогне с Ботев. Дано и Тимонов да разтрогне и да играе при нас. И дано контузията на Манчев не е сериозна. Някой знае ли дали той често се контузва тоест Ники Манчев.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Върни се в “Ботев”