fena написа:Вижте колко локомотивци ще пишат в тази тема, и колко жълтурци са писали в подфорум Локомотив Пловдив за същия мач.
Реално фенската ви маса е около 4-5 пъти по малка от нашата и е нормално да имаме надмощие на всички нива вкл. и форумите. Това 4-5 пъти по малка даже си е комплимент, защото дори локомотивците, които ви пълнеха единствената трибуна 2-3 пъти в годината се отказаха от вас и чакат да си купят карти за новият ни стадион. Останала ви е единствено омраза и затова останахте 20 човека на стадиона. В неделя няма как да си напълните и единствената ви трибуна и това ви озлобява още повече. Просто няма как да се сравнявате с нас. Ако си мислите, че ако идете във В група например ще пълните стадиона като нас пак се лъжете много. С кутия бонбони ще може да се черпите. Останали сте има няма 1000 човека в Пловдив от които 200 ходят на мач. Даже и контрола който правите за билети доказва, че сте един клас хора и се познавате един друг всички

Винаги съм ви симпатизирал срещу извънпловдивските отбори и пак го правя, ама сте останали една шепа озлобени човеци. Имам колеги на работата, които си бяха по умерени и ходеха на по 7-8 мача в годината и всички май са приключили като фенове на локото като ги слушам. Защо стана така май е късно да си отговорите. В неделя си направете една снимка на класа да си се знаете кои сте,вместо да се изпитвате 500 човека за 2000 билета

. Може да се наредите и зад футболистите за снимка, сигурен съм, че фотографа ще ви хване всичките фенове на този "велик" клуб. И ако си мислите, че е много велико цялата тумба "фенове" от 50 човека да нападате старец с дете за да му вземете шала то смело мога да заявя, че не сте и хора.