nasko75 написа:Аз съм от Бургас и днес бях на мача. И ДВАТА ОТБОРА са ми тотално безразлични. да, Ботев бяха по-добри, но не толкова, колкото се пише.
Няколко неща - Ботев имат огромни деца за тая възраст, което едва ли ще бъде същото предимство и по-нататък. Наистина, имат 4 добри деца, които се отличават - номер 18, номер 10, номер 21. Локомотив са много слаб отБор. Голяма блъскане на топката падна. По едно време реших, че топката ще се разплаче от мъка
Първият гол беше тотално комичен - топката тупна на земята и прехвърли вратаря, което едва ли се случва често. Просто са деца и на изкуствения терен топката подскача все едно напомпана топка на цимент - случайно 0:1.
Втория гол - лошо позициониране на вратаря на Локо, който изби топката с крак (!!!), а при добавката стана 2:0. Третото попадение малко по-късно падна с далечен удар до гредата, хубав гол наистина. И четвъртият гол беше хубав, директно от фаул.
Общото ми впечатление, че двата отБора са под нивото, което очаквах.
Не защитавам нито Левски, нито ЦСКА, нито Литекс. Левски 2000 са същите като Ботев - физически много израснали деца, които обаче футболно не са особено добри. Литекс пък преди 1 година спечелиха Данониада и беше голяма радост. Отидоха на финалите и там от 8 мача не успяха да вкарат нито един гол. Това е набор 2000, да речем на 50 %. Не съм гледал Лудогорец, Славия от водещите школи, както и Черно море. Но Черно море едва ли ще ме изненадат с нещо.
Имат заложби, децата. Разбира се, има накъде още да растат и да подобряват играта си. Все пак, за да става това, трябва да има конкуренция, а както сам си отбелязал, нивото като цяло е далеч от идеалното. Резултатът е чудесен, особено срещу "вечен съперник", но трябва да вдигаме още нивото технически. Което вярвам, че ще стане