Ботев с разгром над Локо в градското дерби при набор 2000

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Ботев с разгром над Локо в градското дерби при набор 2000

Мнениеот Agnostic front 1912 » 23 мар 2014 17:45

Ботев спечели по изключително убедителен начин градското дерби срещу Локомотив при набор 2000. "Жълто-черните" записаха победа с 4:0 на изкуствения терен на ст. "Локомотив" в парк "Лаута" в мач от първия пролетен кръг.

Начало на головото шоу даде дошлият през зимата от Бургас Васил Стоянов, който се разписа в 12-ата минута. Малко по-късно, в интервал от 4 минути, "канарчетата" отбелязаха още две безответни попадения. В 20-ата минута капитанът Иван Караиванов разстреля стража на "смърфовете" с далечен удар, а 240 секунди по-късно Караиванов направи преднината на ботевистите класическа, след асистенция на Васил Стоянов.

През втората част играта се поизравни, но въпреки това възпитаниците на Александър Николов стигнаха до четвърти гол. Той бе реализиран от Георги Павлов, който се разписа с прецизно изпълнен свободен удар.

По този начин доминацията на Ботев над вечния съперник при набор 2000 продължи с пълна сила. Припомняме, че през есента двата тима се срещнаха на два пъти, като и двете срещи бяха спечелени от "жълто-черните" - с 6:1 за Купата на страната и с 1:0 за първенството.

Изображение
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

555
Контакти:

Re: Ботев с разгром над Локо в градското дерби при набор 2000

Мнениеот 555 » 23 мар 2014 18:11

Браво на малките, все така да я карат. Прави ми впечатление, че от както стъпиха на новата база малките канарчета се развихриха и то във всички набори. Успех момчета. Темата е за децата, но все ще се намери някой, който да я развали.

Потребителски аватар
since1912
Контакти:

Мнениеот since1912 » 23 мар 2014 18:11

Скоро ще се върнат и великите времена за големия Ботев!
Първи се родихме, няма да умрем!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 23 мар 2014 18:18

От малки да свикват да ходят като императори 8-)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 23 мар 2014 18:22

555 написа:Браво на малките, все така да я карат. Прави ми впечатление, че от както стъпиха на новата база малките канарчета се развихриха и то във всички набори. Успех момчета. Темата е за децата, но все ще се намери някой, който да я развали.

Точно така!Повечето мачове си ги взимат с лекота!
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 23 мар 2014 18:32

В базата идват талантливи деца от цялата страна.наи добрите деца от лаута също предпочетоха да играят за Ботев 8-) дори спонсора на школата им Ванко 1 видя каде е истината и бъдещето и записа сина си да тренира в Коматево макар че е потомствен локомотивец.иначе малките локомотивчета отдавна не са конкурент на нашите и търпят разгром след разгром при всички набори 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 23 мар 2014 19:04

Аз съм от Бургас и днес бях на мача. И ДВАТА ОТБОРА са ми тотално безразлични. да, Ботев бяха по-добри, но не толкова, колкото се пише.
Няколко неща - Ботев имат огромни деца за тая възраст, което едва ли ще бъде същото предимство и по-нататък. Наистина, имат 4 добри деца, които се отличават - номер 18, номер 10, номер 21. Локомотив са много слаб отБор. Голяма блъскане на топката падна. По едно време реших, че топката ще се разплаче от мъка
Първият гол беше тотално комичен - топката тупна на земята и прехвърли вратаря, което едва ли се случва често. Просто са деца и на изкуствения терен топката подскача все едно напомпана топка на цимент - случайно 0:1.
Втория гол - лошо позициониране на вратаря на Локо, който изби топката с крак (!!!), а при добавката стана 2:0. Третото попадение малко по-късно падна с далечен удар до гредата, хубав гол наистина. И четвъртият гол беше хубав, директно от фаул.
Общото ми впечатление, че двата отБора са под нивото, което очаквах.
Не защитавам нито Левски, нито ЦСКА, нито Литекс. Левски 2000 са същите като Ботев - физически много израснали деца, които обаче футболно не са особено добри. Литекс пък преди 1 година спечелиха Данониада и беше голяма радост. Отидоха на финалите и там от 8 мача не успяха да вкарат нито един гол. Това е набор 2000, да речем на 50 %. Не съм гледал Лудогорец, Славия от водещите школи, както и Черно море. Но Черно море едва ли ще ме изненадат с нещо.

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 23 мар 2014 19:09

Поредната победа. :)
Ботев Пловдив спечели турнира Купата на капитана след драматична победа във финала над градския съперник Локомотив. Трети в турнира за деца родени 2002 година останаха Марица, а четвърти тимът на Спартак Варна. Финалната среща бе изключително драматична, като канарчетата поведоха след изпълнение на дузпа през първото полувреме. Локо Пд изравни отново след удар от бялата точка в началото на втората част. Жълто-черните стигнаха до победата в края на срещата. След изпълнение на корнер, нападател на канарчетата прати от близо топката в мрежата и донесе трофея за съотборниците си.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 24 мар 2014 13:33

nasko75 написа:Аз съм от Бургас и днес бях на мача. И ДВАТА ОТБОРА са ми тотално безразлични. да, Ботев бяха по-добри, но не толкова, колкото се пише.
Няколко неща - Ботев имат огромни деца за тая възраст, което едва ли ще бъде същото предимство и по-нататък. Наистина, имат 4 добри деца, които се отличават - номер 18, номер 10, номер 21. Локомотив са много слаб отБор. Голяма блъскане на топката падна. По едно време реших, че топката ще се разплаче от мъка
Първият гол беше тотално комичен - топката тупна на земята и прехвърли вратаря, което едва ли се случва често. Просто са деца и на изкуствения терен топката подскача все едно напомпана топка на цимент - случайно 0:1.
Втория гол - лошо позициониране на вратаря на Локо, който изби топката с крак (!!!), а при добавката стана 2:0. Третото попадение малко по-късно падна с далечен удар до гредата, хубав гол наистина. И четвъртият гол беше хубав, директно от фаул.
Общото ми впечатление, че двата отБора са под нивото, което очаквах.
Не защитавам нито Левски, нито ЦСКА, нито Литекс. Левски 2000 са същите като Ботев - физически много израснали деца, които обаче футболно не са особено добри. Литекс пък преди 1 година спечелиха Данониада и беше голяма радост. Отидоха на финалите и там от 8 мача не успяха да вкарат нито един гол. Това е набор 2000, да речем на 50 %. Не съм гледал Лудогорец, Славия от водещите школи, както и Черно море. Но Черно море едва ли ще ме изненадат с нещо.

Имат заложби, децата. Разбира се, има накъде още да растат и да подобряват играта си. Все пак, за да става това, трябва да има конкуренция, а както сам си отбелязал, нивото като цяло е далеч от идеалното. Резултатът е чудесен, особено срещу "вечен съперник", но трябва да вдигаме още нивото технически. Което вярвам, че ще стане :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 24 мар 2014 15:33

костенурк написа:.... дори СПОНСОРА на школата им Ванко 1....

Само едно уточнение!!!
Ванко 1 не е СПОНСОРА на ДЮШ "Локомотив" Пловдив!

За всичко друго - имаш право!
Изображение

Върни се в “Ботев”