Юли Попов вече не е президент на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 19 мар 2014 11:40

Във връзка с необходимостта от допълнителни мерки за организационното укрепване на ПФК Ботев се проведоха извънредно общо събрание на акционерите и заседание на съвета на директорите на ПФК Ботев АД. Извършени са следните персонални промени:

Освободени са като членове на съвета на директорите Марин Бакалов и Емил Тиберов.

Избрани са за членове на съвета на директорите Бисер Лазов и Иван Джиджев.

Освободен е като председател на съвета на директорите Юли Попов, за председател на съвета на директорите е избран Иван Джиджев.

Иван Джиджев е роден в Пловдив. Завършил е гимназия с преподаване на руски език „Иван Вазов", а след това Софийския университет „Св. Климент Охридски". Работил е като съветник в Министерския съвет и в редица международни компании. През последните десет години е изпълнителен директор на Велдер Груп - компании, специализирани в разработка и управление на инвестиционни проекти. От 2009 година е президент на Баскетболен клуб„Левски". Член е на Управителния съвет на Българска федерация баскетбол.

Направените промени, имат за цел да доразвият възможностите за бъдещия просперитет на клуба и заемането на полагащите му се позиции в Националното първенството, Купата на България и класиране за лига Европа.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Юли Попов вече не е президент на Ботев

Мнениеот slash1912 » 19 мар 2014 11:52

Искам новина:Кривия вече не е СТД на Ботев!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2014 12:04

Марин Бакалов не беше ли от хората, които възродиха Ботев и сега го натириха http://gong.bg/view_article.php?article_id=412149 ?
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 мар 2014 12:20

PFC Litex написа:Марин Бакалов не беше ли от хората, които възродиха Ботев и сега го натириха http://gong.bg/view_article.php?article_id=412149 ?

Той е и една от клубните легенди. Марин Бакалов е футболистът, изиграл най-много мачове в "А" група - 454, от тях повече от 300 с екипа на "Ботев", а ако се прибавят и срещите за купата, стават над 400 мача, изиграни за родния клуб... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 19 мар 2014 12:25, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 мар 2014 12:39

Приятно съм изненадан от Мустака. Не клекна пред "пловдивските аристократи" и показа, че той кара влака. Това е правилният път. Сега ще ми е интересно ответна реакция :lol: Предполагам обаче, че такава няма да има.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 19 мар 2014 12:40

Цветан Василев, така, лекичко, им показа на феновете на Ботев мястото - в сектора, за да подкрепят отбора. Нямат думата при определянето на треньора и на ръководните кадри. И така трябва да бъде във всеки нормален клуб. От тази история станаха ясни две неща - че ултрасите на Ботев никой не ги бръсне за нищо и че Мъри за пореден път ще се изяви като мухльо, ако не си тръгне. Въпреки думите на Василев...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 19 мар 2014 12:43

Разбира се че дали Мъри ще е треньор, решава Цв. Василев. Всички фенове го знаят. Това обаче не им пречи да си кажат мнението.

Иначе нашата е лесна, мислете му вие :twisted:

vikuuu
Контакти:

Мнениеот vikuuu » 19 мар 2014 12:48

Почти сигурен съм че Цветан Василев ще се опита и Мъри да задържи, все пак обаче се надявам тоя да има някакво достойнство и да се махне. Да ходи да тренира левскарите.
Един отбор е на света и това е Ботев Пловдив!!!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 19 мар 2014 12:49

bnborisov написа:Разбира се че дали Мъри ще е треньор, решава Цв. Василев. Всички фенове го знаят. Това обаче не им пречи да си кажат мнението.

Иначе нашата е лесна, мислете му вие :twisted:

Именно, може да си казвате мнението, но нищо повече. А ако утре Цветан Василев обяви, че Христо Бонев става треньор на Ботев, ще играете хора и ръченици и ще посрещнете Зума с хляб и сол. А иначе нека да си изказват мнения, няма проблем...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 19 мар 2014 12:54

Цв.Василев ще държи Мъди точно докогато трябва да се държи, после ще го изхвърли.

Проблем?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Върни се в “Ботев”