Гаров скъса мускул
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Гаров скъса мускул
Лошите новини за Ботев Пловдив продължават. На днешната тренировка тежка контузия получи Илиян Гаров - разкъсване на мускула. Това изкарва капитана на "канарчетата" със сигурност от групата за мача с Локо в събота. Той ще се присъедини към групата от други шест титуляра, които със сигурност пропускат Дербито - с различни контузии са вратаря Лилчо Арсов, защитниците Здравко Станков и Апостол Попов, халфовете Николай Манчев и Омониго Темиле, а наказан за мача е Тодор Тимонов. Дербито е в събота, а с оглед многото контузии, в групата, а сигурно и в титулярната единадесеторка ще попаднат доста юноши.
Последна промяна от ivo77 на 11 юни 2009 19:19, променено общо 1 път.
Re: Гаров скъса мускул
Кораба потъва , мишките бягат ...капитана (ДХ-С), ще напусне кораба последен !
Така е, и аз вече почвам да си мисля че нарочно се правят на контузени някои... не ми се мисли направо.
Е,нали за вас тоя мач не е от значение... 

Разбира се, че не е от значение, но ние следим и се интересуваме от всичко, което става с нашия отбор, а тези новини ме радват, защото ще играят нашите юноши и ще ви бият.
ЛЕ ЛЕ !!!!А ИМА ОЩЕ ДВА ДЕНА ДО МАЧА!!!КОЛКО ЛИ ОЩЕ "ПАПАГАЛА" ЩЕ СЕ "КОНТУЗЯТ" НА ТРЕНИРОВКА А????АМА ТЕ МНОГО КРЕХКИ БЕ,ВЗЕХА ДА СЕ ПОСИРАТ ОТ СТРАХ!!!!МАЙ ЩЕ ОТНЕСАТ ЕДНА ПЕТИЦА ТОЯ МАЧ ЗА КЕФ НА ЦЯЛ ПЛОВДИВ И ЗА СТРАДАНИЕ НА ВСИЧКИ СЕЛА ОКОЛО ГРАДЪТ!!!
- Тракиец 1912
- Контакти:
Еми, Локото никога не са били по-големи фаворите за рекордна победа. Все пак излизаме с юношите срещу тях. НЕ се очудвайте от контузиите, когато няма медикаменти и грижа за играчите, такива са последствията. Аз незнам, как я мисли селския и какво ще следва от тук нататък.
- Fallen_Angel
- Контакти:
TGL написа:ЛЕ ЛЕ !!!!А ИМА ОЩЕ ДВА ДЕНА ДО МАЧА!!!КОЛКО ЛИ ОЩЕ "ПАПАГАЛА" ЩЕ СЕ "КОНТУЗЯТ" НА ТРЕНИРОВКА А????АМА ТЕ МНОГО КРЕХКИ БЕ,ВЗЕХА ДА СЕ ПОСИРАТ ОТ СТРАХ!!!!МАЙ ЩЕ ОТНЕСАТ ЕДНА ПЕТИЦА ТОЯ МАЧ ЗА КЕФ НА ЦЯЛ ПЛОВДИВ И ЗА СТРАДАНИЕ НА ВСИЧКИ СЕЛА ОКОЛО ГРАДЪТ!!!
И като крещиш - чува ли те съседа? Всъщност, в Столипиново винаги е шумно, ти сигурно за това крещиш и тук. Пък и основните веселби ще са там, ако за теб това е "цял" Пловдив...
Не пропускай шекера и Аджисан махала, там също ще се веселят яко!
Момчета, зарежете буферите, нека си злобеят, те само това могат! Дайте да се организираме в събота или неделя вместо на мача да отиваме на едно друго място и .... каквото сабя покаже! Да изхвърлим гнидата!
Момчета, зарежете буферите, нека си злобеят, те само това могат! Дайте да се организираме в събота или неделя вместо на мача да отиваме на едно друго място и .... каквото сабя покаже! Да изхвърлим гнидата!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- rump_shaker
- Контакти:
тоя нещастник не е в крумово сто на сто! Скрил се е мишката, да знаете. Вече трябва да се страхува за живота си гадната селска пръчка!