Марешки проговори и изригна: Поел съм ангажимент към Локо, а не да издържам Коко! Ако Динев не ми върне 1 милион, няма да има трибуна Бесика!
Аз съм поел ангажимент да издържам Локо, а не Коко. Този 1 милион, който съм дал в началото, е отишъл за Коко. За плащане на данъци, адвокати, хотели и т.н. Точно заради това аз не продължавам да издържам Локо. Когато аз поех Локо той ме убеждаваше, че няма никакви задължения. Това обаче не се оказа така. Аз предложих да направим споразумение той да си поеме старите задължения. Той се съгласи, обаче след това се отказа да подпише споразумението. Няма да взема нито един лев от клуба. Няма обаче да издържам Коко Динев и да строя трибуна. Ако Коко ми върне 1 милион, който съм дал в началото, аз ще ги дам за трибуна "Бесика". Ако Коко не ми върне 1 милион, няма да давам други пари за трибуна. Това заяви Веселин Марешки в предаването "Лице в лице" по bTV.
Марешки подчерта, че уважава феновете на черно- белите по трибуните и именно затова иска те да знаят как стоят нещата.
Видео: http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/vid ... eshto.html
Марешки проговори и изригна....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Марешки проговори и изригна....
Последна промяна от DarkPsy на 22 окт 2013 19:44, променено общо 1 път.
- child in time
- Контакти:
Re: Марешки проговори и изригна....
Колко радостно за жълтите мишлета. Автора аз днес поне имах доблестта да пусна темата свързана с вас във вашия форум! Жалка история !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Балкански Орел
- Контакти:
Ебахти жалкаря, пълен въздух под налягане.
Тоя човек незнае измислената му партийка опозиция ли е или подкрепя правителството, тука изкара че Коко Динев с 5 вечери и 100 тениски ограбил Локомотив с 1 млн, незнам по скоро заставам на страната на Коко, а и по негово време отбора игра в Европа, а сега вървят мн добре.
Тоя човек незнае измислената му партийка опозиция ли е или подкрепя правителството, тука изкара че Коко Динев с 5 вечери и 100 тениски ограбил Локомотив с 1 млн, незнам по скоро заставам на страната на Коко, а и по негово време отбора игра в Европа, а сега вървят мн добре.
Последна промяна от Балкански Орел на 22 окт 2013 19:49, променено общо 1 път.
[center]Levski & Lazio[/center]
Съвсем нормално е това което иска Марешки аз си мисля ,че нещата ще се оправят и двамата ще се разберат и парите които са за Бесика ще бъдат дадени пък ако не ще се измисли друг начин не се и съмнявам във момчетата от фракцийте те мислят само доброто на клуба (а не както някои хора изкарват ,че не е така)

Марешки що не си гледа аптеките, а се занимава с футбол от който нищо не отбира?
DarkPsy написа:Марешки проговори и изригна: Поел съм ангажимент към Локо, а не да издържам Коко! Ако Динев не ми върне 1 милион, няма да има трибуна Бесика!
Аз съм поел ангажимент да издържам Локо, а не Коко. Този 1 милион, който съм дал в началото, е отишъл за Коко. За плащане на данъци, адвокати, хотели и т.н. Точно заради това аз не продължавам да издържам Локо. Когато аз поех Локо той ме убеждаваше, че няма никакви задължения. Това обаче не се оказа така. Аз предложих да направим споразумение той да си поеме старите задължения. Той се съгласи, обаче след това се отказа да подпише споразумението. Няма да взема нито един лев от клуба. Няма обаче да издържам Коко Динев и да строя трибуна. Ако Коко ми върне 1 милион, който съм дал в началото, аз ще ги дам за трибуна "Бесика". Ако Коко не ми върне 1 милион, няма да давам други пари за трибуна. Това заяви Веселин Марешки в предаването "Лице в лице" по bTV.
Марешки подчерта, че уважава феновете на черно- белите по трибуните и именно затова иска те да знаят как стоят нещата.
Видео: http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/vid ... eshto.html
Марешки казал нещо и ФЕСА веднага припка да пуска тема - тва е същия фес, който постоянно съзира комплекси....жалко човече
oще преди няколко месеца писах какво ще стане,писах че не може с 700хил да построиш трибуна за 4млн и много други работи,които сега се случват,писах го съвсем добронамерено,но въпреки това се изсипаха толкова псувни,толкова плюнки,закани и т.н пожелания и какво се постигна от това нека сега те да кажат,сигурно не се оказаха верни,сигурно,нали?
- Bojko Berojko
- Контакти:
Ами представете си ,че това е така! Най-вероятно е така,кво праим?

МАгаРЕШКИ работи !
Когато ви взе този човек по заповед на Бойко ви казвахме, че ще берете ядове с него. Във Варна най-добре си го знаят какъв е ...

Когато ви взе този човек по заповед на Бойко ви казвахме, че ще берете ядове с него. Във Варна най-добре си го знаят какъв е ...
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Bojko Berojko написа:Ами представете си ,че това е така! Най-вероятно е така,кво праим?
Ами то си е така, излъчиха го по бтв .