малко предисловие- много добро представяне на Ботев в ЛЕ, само мааалко късмет не ви достигна да вкарате един гол на Щутгарт и да ги отстраните. Нищо, тези мачове ще се използват за трамплин към по-добро представяне в БГ шаммпионата и турнирите на УЕФА догодина..
А призива е - на предстоящият мач на Лудогорец със Базел ако може да се организирате голяма група от тази феноменална ботевска публика и да подкрепите единственият останал БГ отбор в европейските турнири, достатъчно мачове сме имали на ЦСКА и Левски в Европа, време е за отборите извън столицата да докажат че и там се играе футбол. Тази година Литекс, Ботев, Лудогорец са основните претенденти за челото, но докрая на шампионата има време, докато турнирите са сега и пълните трибуни на Васил Левски - дори и оцветени в жълто - биха помогнали на единственият БГ отбор да отстрани Базел.
нека забравим клубните си пристрастия за момент и да помним че играе БГ отбор който защитава страната ни в турнирите и да го подкрепим всички - лудогорски фенове, на Ботев ПЛВд , на Локо ПЛВД, на ЦСКА, на Левски, на Литекс,
ПРИЗИВ КЪМ ФЕНОВЕТЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ПРИЗИВ КЪМ ФЕНОВЕТЕ
Ако мача беше в Пловдив, друго щеше да бъде...ама в София според мен трудна работа. Така мисля
Стоянов и Росен да си събират животните и да ви подкрепят. Да стават фенове на Лудогорец, може да вземат и някой лев, Домусчиев ще им плаща за благото на сектора на Лудогорец 

Минимум 2000 човека от Ловеч ще подкрепят Лудогорец на Васил Левски.
-
- Контакти:
bnborisov написа:Ако мача беше в Пловдив, друго щеше да бъде...ама в София според мен трудна работа. Така мисля
Едно време като студент в Пловдив редовно ходехме на мачовете на националния отбор от Пловдив - имаше доста народ вечерта след мача на гарата за последния влак за Пловдив

Вярно че няма да е както в Бургас или ако бе в Пловдив мача, но все пак ако на някого му се слуша химна на Шампионската лига наживо, сега е момента,

А един успех на Лудогорец ще донесе в България едни от най-големите отбори в европа - нещо което не се е случвало от много време
Аз като фен на Левски, също ще подкрепя Лудогорец на стадиона.

Само така ще напълните "Васил Левски"! С призиви към феновете на други отбори

Разбира се, искам да се класирате за групите и по възможност да се паднете с Реал Мадрид, за да ги видя на живо!

Тогава може и да се напълни, но, естествено, с фенове на чужди отбори.

[center]1914[/center]
- Балкански Орел
- Контакти:
Много приятно впечатление ми направи изказването на Петричев, който призова българските фенове на футбола да възприемат този мач като национална идея, а не само като Лудогорец, шапка му свалям.
[center]Levski & Lazio[/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
za6to написа:Минимум 2000 човека от Ловеч ще подкрепят Лудогорец на Васил Левски.

Те не ходят токова в Ловеч на собствения си отбор...
Иначе колегата bnborisov е прав, че ако мачът беше в Пловдив, публика щеше да има много. В София ще има и такива, но малко за съжаление.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!