Ботев вече има петима национали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Ботев вече има петима национали

Мнениеот костенурк » 10 авг 2013 17:53

След Веселин Минев,Тодор Неделев,Мариян Огнянов и Йордан Христов,Борис Галчев стана петия национал от отбора на Ботев.Така Ботев в момента има наѝ много национали :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Re: Ботев вече има петима национали

Мнениеот publicimage » 10 авг 2013 17:56

Ханку Брат: "Малко сааа!!!"
Бобан броим ли го за национал? :)

Брайтън бийч
Контакти:

Мнениеот Брайтън бийч » 10 авг 2013 18:06

Ами Цецо Мустака и неговото лоби в БФС , пробутва играчите на Ботев в националния.Това сме го виждали вече в изпълнение на Литекс,нищо ново под слънцето.Ако някой ми каже с какво Минев, Галчев и ром от Лом са заслужили да играят в националния... :?

petko_cska
Контакти:

Мнениеот petko_cska » 10 авг 2013 18:15

Напълно нормално е. Откъде да вземат. От нас или от сините ли :mrgreen: И няма светлина в тунела за софийските национали. При нас школа почти няма. При Левски си плащат богатите чеда да играят за сметка на талантливите. Браво и на Ботев и на Лудогорец и на Литекс, че правилно развиват школите си.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 авг 2013 18:23

Брайтън бийч написа:Ами Цецо Мустака и неговото лоби в БФС , пробутва играчите на Ботев в националния.Това сме го виждали вече в изпълнение на Литекс,нищо ново под слънцето.Ако някой ми каже с какво Минев, Галчев и ром от Лом са заслужили да играят в националния... :?

Веско Минев е най-добрият български бек в момента. Неделев, Галчев и Христов са в страхотна форма, а за Огнянов не знам, може би не е за там, но и при него има голямо израстване. Между другото и Сърмов до сега беше викан, но предполагам че смяната на отбора и фактът че към момента не е титуляр са причините да не е в групата на Любо. Според мен между Венци Христов (ако остави добри впечатления сега), Цецо Генков и Валери Домовчийски ще се разрази люта задочна битка в първенството кой да бъде викан за 9-ка в национала.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 10 авг 2013 18:28

Брайтън бийч написа:Ами Цецо Мустака и неговото лоби в БФС , пробутва играчите на Ботев в националния.Това сме го виждали вече в изпълнение на Литекс,нищо ново под слънцето.Ако някой ми каже с какво Минев, Галчев и ром от Лом са заслужили да играят в националния... :?

Какво да правим сега? Не може всички да са като Левски, чийто звезди преди и сега като Гаджев,Пацо тигъра,а преди Зетя и мн. други, попадат в национала поради безспорните си качества, и никога не е имало протекции.По- скромните играчи и отбори са с протекции,Вселенските-без.
Единствената причина националния отбор на България да не е с 22 играчи на Левски и преди и сега,ми се вижда,че е световния еврейски/а може и масонски/
заговор срещу България и най-вече срещу Левски.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 10 авг 2013 18:38

Към най-добрия български бек ( всъщност наиситина нямам наблюдения конкретно върху В.Минев) , бих добавил и братчето му Данчо . Ей може много хора да не го харесват , понякога да играе на ръба на позволеното , да си позволява да попсува понякога ..... обаче е страшно сърцат и на мен лично много много ми харесва .

П.п И не защото е от Лудогорец !

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 10 авг 2013 18:40

Ивайло Лудогорец написа:Към най-добрия български бек ( всъщност наиситина нямам наблюдения конкретно върху В.Минев) , бих добавил и братчето му Данчо . Ей може много хора да не го харесват , понякога да играе на ръба на позволеното , да си позволява да попсува понякога ..... обаче е страшно сърцат и на мен лично много много ми харесва .

Миневите са явление в българския футбол!
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

haha

Мнениеот haha » 10 авг 2013 18:50

За останалите съм съгласен, ама Галчев не заслужава да е национал.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Marto
Контакти:

Мнениеот Marto » 10 авг 2013 18:56

И аз никога не съм харесвал Галчев, но игрите му от началото на сезона го наредиха до Дяков при дефанзивните защитници. Вижте му мачовете, особено тези със Щутгарт - гони до умиране противниковите играчи, не им дава да дишат, а и дава добри пасове напред. Според мен може да му се даде шанс в контролата с макетата и да видим какво ще става.

Върни се в “Ботев”