Днес се изигра последния кръг в английската Чемпиъншип.След Чарлтън и Саутхямптън,днес стана ясен и третия изпадащ.Това са канарчетата от Норич.Преди малко пък завърши мача от поредния кръг на Лига 1 във Франция между Нант и Льо Авър 1-2!Канарчетата от Нант загубиха като домакин от последния и вече са сериозно заплашени от изпадане 4 кръга преди края.
Какво общо има това с форума на Ботев?Нищо,освен еднаквото прозвище на отборите.Пожелавам на българските канарчета от Ботев да не изпаднат,въпреки трудностите,които имат в момента!
2009г.не е годината на канарчетата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2009г.не е годината на канарчетата.
И аз не искам да изпаднат,но първо трябва да си сменят собственика на отбора и тогава ще се оправят нещата,но не и преди това.
- POPCORN
- Контакти:
айде утре биете и се махате от зоната на изпадаюите бе.стегайте се!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Botev1912PlovdivFan
- Контакти:
POPCORN написа:айде утре биете и се махате от зоната на изпадаюите бе.стегайте се!
Оооо така сме се стегнали ... сега видях Дънди пред версай ...

БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
Ами и аз да бях сложил хилядарка на двойка в мача Ботев-Сливен сега и аз щях да съм с махмурлук.Аре да си ходим във В група,че тука само ме нерват тия педали начело със Селяка.
- емо73канар
- Контакти:
smash oт твoя уста в БОЖЕИТЕ уши,но преди всичко трябва да се оттървем от СЕЛЯНДЖЪРА.Дано е истина това което се говори под тепетата и има показно арестуване на СЕЛЮЮ.
- Ticha
- Контакти:
Само канарчетата от Норич изпаднаха. Другите канарчета от Ботев и Нант ще се бият до последно. 

- rump_shaker
- Контакти:
емо73канар написа:smash oт твoя уста в БОЖЕИТЕ уши,но преди всичко трябва да се оттървем от СЕЛЯНДЖЪРА.Дано е истина това което се говори под тепетата и има показно арестуване на СЕЛЮЮ.
Мислиш ли че ако ще има показно арестуване, ще се дава гласност толкоз. Ти ако 2 седмици знаеш, и на всякаде се тръби че ще бъдеш арестуван, нима ще седиш и ще чакаш това да се случи. За мен това е поредната партенка.
И още нещщо за мача. МИсля че е крайно време всички да разберат, че не трвябва да ни ебе дали ще се спасим. Аз не искам отново спасяване за да се борим пак догодина. За къв чеп ми е да се спасяваме ако я караме пак така. Докато селското не се махне, невиждам смисъл изобщо да се коментират мачове и да си пожелаваме успехи. За кво са ни тези победи, пак да сме в А и пак срм, за това ли!

- Fallen_Angel
- Контакти:
rump_shaker написа:Мислиш ли че ако ще има показно арестуване, ще се дава гласност толкоз. Ти ако 2 седмици знаеш, и на всякаде се тръби че ще бъдеш арестуван, нима ще седиш и ще чакаш това да се случи. За мен това е поредната партенка.
Освен ако не арестуват някой, който не очаква... Примерно Б. Димитров, за уронване престижа на Селския