Бареков - отговори на въпроси от фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Jimmy8
Контакти:

Бареков - отговори на въпроси от фенове

Мнениеот Jimmy8 » 02 май 2009 12:02

Благодаря ви за активната гражданска позиция в блога. Смятам един път седмично да отговарям подробно на въпросите, които повдигате в него. Част от тях, разбира се, са свързани и с моята личност.

За Ботев – Пловдив.

Смятам, че развръзката с махането на Христолов от любимия ни клуб ще дойде съвсем скоро. Това е основно заслуга на нашите прекрасни фенове, които притиснаха в обръч от гражданско недоволство прокуратурата, НАП и службите. За никого не е тайна, че върху Митьо някои пловдивски магистрати и ченгета бяха опънали десет годишен чадър. Сега, благодарение на честни прокурори като Роман Василев, смели и устати политици като Яне Янев, почтени данъчни ръководители и момчетата от ДАНС има шанс всички престъпни схеми около любимия ни клуб ще бъдат разплетени и извадени на светло.
В София сериозни хора ми споделиха, че след празниците ще има зрелищен и знаков арест под тепетата. Някои наистина ще си получат заслуженото. Този арест ще постави началото на истинското разобличаване на корупцията и прането на пари в българския футбол. Не може да присвояваш милиони на държавата, а българските политици да стоят отстрани и да ти ръкопляскат. Коя е тази държава, която ще позволи да и дължиш милиони от данъци и осигуровки и ще ти осигурява комфорт да плетеш нови престъпни схеми. Ако държавата не се вземе в ръце, ние феновете на Ботев ще вземем нещата в нашите ръце и тогава може да стане наистина страшно. Запомнете едно: корумпираните и престъпниците се страхуват само гласността на техните деяния и от нищо друго.
Що се отнася до въпроса за това дали мога да имам процент от клуба.
От кой клуб – от този на Христолов ли, който дължи милиони. Не, мерси. Знам какво блато е нашия футбол. Не искам да затъвам до шия в него. Много пъти са ми предлагали проценти от Ботев, ръководни постове в клуба и в БФС. Никога няма да приема. Ботев е в моето сърце на 100 процента и не искам да си го деля на 5 или 20 процента с някои друг. Ботев е на всички нас. Който е готов да дава пари – добре дошъл. Ние не искаме хора, които се издържат от нашата любов към Ботев. Ако скоро време не се намери нов собственик, феновете можем да си създадем наш клуб Ботев и да започнем отначало, от аматьорските групи. Кое е най-голямото богатство на нашия клуб – ние хората и феновете, разбира се. Всичко друго без нас няма никакво стойност.

Знам че е от преди 2 дена но е интересно,затова го копирам тука.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Re: Бареков - отговори на въпроси от фенове

Мнениеот Masaba » 02 май 2009 12:08

Кондьо ще е във Версай покрай празниците,сигурно него ще арестуват,че е извън затвора :lol:

Сериозното:На всеки е ясно,че Христолов убива Ботев!Но никой от тия смотани държавни институции не си мърда пръста,а са си го сложили отзад,и така им е кеф

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 май 2009 12:14

Възелин и паста да си вземе Христолов в затвора ;)

П.П пастата ще му трябва да си бръсне четирибуквито щото ще има доста фенове на Ботев които ще искат да го боцнат.Очаква се инвазия като христола влезе в затвора.Ще му е пълен графика за 10 год напред :lol: :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bismarck
Контакти:

Мнениеот bismarck » 02 май 2009 12:28

Селския трябва да си вземе вазелин,защото разбрах че двама-трима от тарторите на мангалите в панделата искали да имат дете от него.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 02 май 2009 13:29

Дано ареста е на селяка, щото вече не виждам изход от ситуацията.

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 02 май 2009 14:46

искам да осъдят селския на десет години затвор и там всичките мангали да му се изреждат анално, а в денят който го освободят той да вземе да пукне :twisted:

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 02 май 2009 21:13

От вашите усти в БОЖЕИТЕ уши,АМИН. :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 02 май 2009 22:44

Jimmy8 написа:Благодаря ви за активната гражданска позиция в блога. Смятам един път седмично да отговарям подробно на въпросите, които повдигате в него. Част от тях, разбира се, са свързани и с моята личност.

За Ботев – Пловдив.

Смятам, че развръзката с махането на Христолов от любимия ни клуб ще дойде съвсем скоро. Това е основно заслуга на нашите прекрасни фенове, които притиснаха в обръч от гражданско недоволство прокуратурата, НАП и службите. За никого не е тайна, че върху Митьо някои пловдивски магистрати и ченгета бяха опънали десет годишен чадър. Сега, благодарение на честни прокурори като Роман Василев, смели и устати политици като Яне Янев, почтени данъчни ръководители и момчетата от ДАНС има шанс всички престъпни схеми около любимия ни клуб ще бъдат разплетени и извадени на светло.
В София сериозни хора ми споделиха, че след празниците ще има зрелищен и знаков арест под тепетата. Някои наистина ще си получат заслуженото. Този арест ще постави началото на истинското разобличаване на корупцията и прането на пари в българския футбол. Не може да присвояваш милиони на държавата, а българските политици да стоят отстрани и да ти ръкопляскат. Коя е тази държава, която ще позволи да и дължиш милиони от данъци и осигуровки и ще ти осигурява комфорт да плетеш нови престъпни схеми. Ако държавата не се вземе в ръце, ние феновете на Ботев ще вземем нещата в нашите ръце и тогава може да стане наистина страшно. Запомнете едно: корумпираните и престъпниците се страхуват само гласността на техните деяния и от нищо друго.
От кой клуб – от този на Христолов ли, който дължи милиони. Не, мерси. Знам какво блато е нашия футбол. Не искам да затъвам до шия в него. Много пъти са ми предлагали проценти от Ботев, ръководни постове в клуба и в БФС. Никога няма да приема. Ботев е в моето сърце на 100 процента и не искам да си го деля на 5 или 20 процента с някои друг. Ботев е на всички нас. Който е готов да дава пари – добре дошъл. Ние не искаме хора, които се издържат от нашата любов към Ботев. Ако скоро време не се намери нов собственик, феновете можем да си създадем наш клуб Ботев и да започнем отначало, от аматьорските групи. Кое е най-голямото богатство на нашия клуб – ние хората и феновете, разбира се. Всичко друго без нас няма никакво стойност.

От къде си го копирал тва???
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 02 май 2009 22:59

trakia написа:
Jimmy8 написа:Благодаря ви за активната гражданска позиция в блога. Смятам един път седмично да отговарям подробно на въпросите, които повдигате в него. Част от тях, разбира се, са свързани и с моята личност.

За Ботев – Пловдив.

От къде си го копирал тва???

това е от сайта на бареков.http://www.barekov.com/

Върни се в “Ботев”