Не знам защо след вчерашния мач ЦСКА-БОТЕВ никой не коментира, че преди изравнителния гол на ЦСКА се вдигна НЕСЪЩЕСТВУВАЩА засада за Ботев, при която излизаха 2 срещу вратаря, а защита на ЦСКА покриваше повече от 2 метра????
Развитието на мача щеше да бъде коренно различен в този случай.
Истината за ЦСКА-Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- lionel_messi
- Контакти:
Re: Истината за ЦСКА-Ботев
Напълно съгласен!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
Ако се свиреше 50:50 в мачовете на Левски и ЦСКА и Миньор можеше да има шанс за титлата
щеше да е много равностойно първенството с много изненади, но виждате какво става в мачовете на малоумните псевдо журналистически грандове - шопите+Литекс

simeon tzanev написа:Не знам защо след вчерашния мач ЦСКА-БОТЕВ никой не коментира, че преди изравнителния гол на ЦСКА се вдигна НЕСЪЩЕСТВУВАЩА засада за Ботев, при която излизаха 2 срещу вратаря, а защита на ЦСКА покриваше повече от 2 метра????
Наистина така беше , мача отиваше на 0 на 2

Varna1913 написа:Ако се свиреше 50:50 в мачовете на Левски и ЦСКА и Миньор можеше да има шанс за титлатащеше да е много равностойно първенството с много изненади, но виждате какво става в мачовете на малоумните псевдо журналистически грандове - шопите+Литекс
Абсолютно подкрепям това мнение.Уникалното подпиране на псевдо-грандовете бута класата на първенството поне 2 пъти.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- LordVOODOO
simeon tzanev написа:Не знам защо след вчерашния мач ЦСКА-БОТЕВ никой не коментира, че преди изравнителния гол на ЦСКА се вдигна НЕСЪЩЕСТВУВАЩА засада за Ботев, при която излизаха 2 срещу вратаря, а защита на ЦСКА покриваше повече от 2 метра????
Ок пич, а каква ти е гаранцията, че гол щеше да падне??? Станалото - станало, а какво можело да стане, ако не знам си какво... е в сферата на фантастиката!!!

Как да не сме коментирали?! Я провери коментарите след мача. Имаше поне два на тази тема. А и мисля, че оправданието на чорбарите, че съдиите били млади и неопитни - ТОВА НЕ Е ВЯРНО! СТРАНИЧНИЯТ СЪДИЯ КРАСИМИР КЕРЕЗОВ Е ДОСТА ОПИТЕН И ЗНАЕ КАК И КОГА ДА ВДИГА ЗАСАДА. ОСОБЕНО ПРИ 0:1 НА АРМИЯТА. МОМИРОВ ВСЕ ПАК! КАКВО ОЧАКВАТЕ ДОКАТО ТОЗИ ЧОРБАР РЪКОВОДИ СЪДИИТЕ???
yasen написа:Как да не сме коментирали?! Я провери коментарите след мача. Имаше поне два на тази тема. А и мисля, че оправданието на чорбарите, че съдиите били млади и неопитни - ТОВА НЕ Е ВЯРНО! СТРАНИЧНИЯТ СЪДИЯ КРАСИМИР КЕРЕЗОВ Е ДОСТА ОПИТЕН И ЗНАЕ КАК И КОГА ДА ВДИГА ЗАСАДА. ОСОБЕНО ПРИ 0:1 НА АРМИЯТА. МОМИРОВ ВСЕ ПАК! КАКВО ОЧАКВАТЕ ДОКАТО ТОЗИ ЧОРБАР РЪКОВОДИ СЪДИИТЕ???
ТОЧНО ТОЗИ ЧОРБАР ВИ СВИРИ ДВЕ ДУЗПИ ПРИ 7:1 ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ НЕПОДГОТВЕН
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА
LordVOODOO написа:simeon tzanev написа:Не знам защо след вчерашния мач ЦСКА-БОТЕВ никой не коментира, че преди изравнителния гол на ЦСКА се вдигна НЕСЪЩЕСТВУВАЩА засада за Ботев, при която излизаха 2 срещу вратаря, а защита на ЦСКА покриваше повече от 2 метра????
Ок пич, а каква ти е гаранцията, че гол щеше да падне??? Станалото - станало, а какво можело да стане, ако не знам си какво... е в сферата на фантастиката!!!
А защо пищите като не дадат дуспа за Левски или ЦСКА(не те знам от кой отбор си)?Тогава вече е друго нещо нали?Тогава не се разсъждава дали ще вкарат дуспата.Тогава няма "станалото станало".Ей затова ни е такова пъренството,заради псевдофеновете (в това число журналистите и политиците) на Левски и ЦСКА!Затова ви дупят в Европа разни непознати до този момент отборчета.Затова първенството ни е просмукано от корупция.Защото Левски и ЦСКА уговаряха мачовете още по бай Тошово време.Корупцията не е от сега!Започнаха я Левски и ЦСКА преди много години.Сега мафиотските отбори и те се включиха.Това е истината.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Така и не разбрах за каква истина говориш

Прав си че имаше засада,но излизаше само един футболист а не двама.Изобщо не е сигорно че като излезе срещу вратара ще вкара,а дори и да вкара нищо не пречи мача да завърши 3:2

Стига сте слагали под вола теле.Това си беше грешка без умисъл на съдията,те също са хора. Като изключим това положение,нямаше никакви други грешки при отсъжданията и за двата отбора.
ТА КАКВА Е ИСТИНАТА

[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]