Турци били харесали Тошко...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Турци били харесали Тошко...

Мнениеот El Grande Capitan » 23 юли 2013 11:30

Турски слабак се размечта за Неделев

Скаут на Ризеспор останал впечатлен от играча на Ботев

Новакът в турския елит Ризеспор си е харесал младия талант на Ботев Пловдив Тодор Неделев и атакуващия халф Абел Анисе, пише „7 дни спорт“. Според информацията двамата са хванали окото на скаута Орхан Кайнак при победата с 2-1 над „Левски“ в неделя.

Пратеникът на новака в турската Суперлига е бил на стадион „Христо Ботев“ в компанията на мениджъра Несим Нешадов. Ризеспор не е първият турски тим, който харесва Неделев. Интерес към младока има и от страна на английските Лийдс и Блекбърн.

Тази тема е по-скоро за журналята: добре де, колко точно трябва да си изпаднал за да измислиш подобно нещо,че и да го тиражираш?

Значи пичове,тва е все едно аз да ида на мач на Юнайтед и да си харесам Прасето, РВН,Клевърли и оше неколко и да кажа че съм ги харесал и после да ме пишат по медиите.

Тея наясно ли са ВЪОБЩЕ колко струва в момента Тошко и как НИКОГА няма да бъде продаден на някъв анадолски башибозук,чието име дори не сме чували?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Турци били харесали Тошко...

Мнениеот Син до гроб_ » 23 юли 2013 11:43

El Grande Capitan написа:

Новакът в турския елит Ризеспор си е харесал младия талант на Ботев Пловдив Тодор Неделев и атакуващия халф Абел Анисе, пише „7 дни спорт“. Според информацията двамата са хванали окото на скаута Орхан Кайнак при победата с 2-1 над „Левски“ в неделя.

Пратеникът на новака в турската Суперлига е бил на стадион „Христо Ботев“ в компанията на мениджъра Несим Нешадов. Ризеспор не е първият турски тим, който харесва Неделев. Интерес към младока има и от страна на английските Лийдс и Блекбърн.

Тази тема е по-скоро за журналята: добре де, колко точно трябва да си изпаднал за да измислиш подобно нещо,че и да го тиражираш?

Значи пичове,тва е все едно аз да ида на мач на Юнайтед и да си харесам Прасето, РВН,Клевърли и оше неколко и да кажа че съм ги харесал и после да ме пишат по медиите.

Тея наясно ли са ВЪОБЩЕ колко струва в момента Тошко и как НИКОГА няма да бъде продаден на някъв анадолски башибозук,чието име дори не сме чували?

Ти наистина си адски глупав! На колко години си? Прасето, РВН( все си мисля, че Перси се пише с П) и Клевърли вика :lol: :lol: :lol: Момчето е кадърно, а турците имат пари бол и трябва да си много тъп, както в случая ти, та да не вденеш, че ако някой от богатите турски отбори извади голяма сума пари няма да го занесат на гръб до там. п.с. и колко струва Неделев в момента?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 23 юли 2013 11:48

Стига си пускал безсмислени теми бе,комуняга.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 23 юли 2013 11:48

е малко сега и вие преигравате без да имате и най-малка представа за какво става въпрос
1. да започна от там, че Черноморските ястреби -Ризеспор са притежавани от един от най-богатите бизнесмени в Турция- Абдулкадир Чакир
2.стадиона един от най-скъпите Йени Ризе Ататюрк
3.бюджета- Астана са като бедни роднини пред тях
4.средна заплата 25000 евро
OFK PIRIN

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 23 юли 2013 11:52

metal1111 написа:

е малко сега и вие преигравате без да имате и най-малка представа за какво става въпрос
1. да започна от там, че Черноморските ястреби -Ризеспор са притежавани от един от най-богатите бизнесмени в Турция- Абдулкадир Чакир
2.стадиона един от най-скъпите Йени Ризе Ататюрк
3.бюджета- Астана са като бедни роднини пред тях
4.средна заплата 25000 евро

Стана ли ти ясно сега за башибузуците?
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

boristzanev
Контакти:

Мнениеот boristzanev » 23 юли 2013 11:53

Хахахахахаха. Ама много са ми смешни феновете на Ботев Пд. Не ме разбирайте погрешно - уважавам ги много и им се възхищавам като фенова и поведение по време на мач.... Но момчета... моля ви. Гледайте реално на нещата. Освестете се малко (както се казва). Кой пък чак толкова е този Тошко Неделев ?!?!?! Несъмнено е добър, перспективен футболист, но все още е малко над средното за България ниво. Когато направи 3 силни сезона, когато започна да вкарва по над 15 гола на сезон, когато има записани над 10 асистенции на сезон, то тогава може евентуално да бъде трансфериран в някой средняк от Турция или Русия. За момента Тошето си е все още за вътрешна консуамация и не е нищо особено. Та онзи ден срещу Левски първия му гол беше супер случаен. Така че колеги, осъзнайте се малко. И друго ми е леко смешно - как всички едва ли не категоризират Ботев Пд като основен претендент за титлата !!?!?!? хахахах. На базата на какво? Че са били с 5:0 Казахстански слабак, след като онези бяха с 10 човека (1-вото полувреме Ботев нищо не играха и не можеше да се каже кой беше отбора домакин), или, че Ботев не можаха да бият слабаците от Астана ли, или, че победиха случайно слабия, изпаднал в психолгическа дупка Левкси ли.... Смешно ми става. Нали ги видяхме миналата година Канарите...?!? Не можаха да бият ЦСКА или Локо Пд. Все пак не забравявйте, че играете в ЕКТ защото ЦСКА се отказаха, а НЕ защото Ботев заслужаваха или си го извоюваха на заления терен.

vankata462
Контакти:

Мнениеот vankata462 » 23 юли 2013 11:55

shto se chudite be. ako igraeshe v poduene batkov na ruce shteshe da im go zanese

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 юли 2013 11:57

Какъв е проблема,че са написали новината ,че турският отбор се интересува от Неделев ?След като има интерес-това е новина и трябва да бъде написана......без значение дали трансфера е възможен,според някои хора 8-) Неделев няма да отиде в Реал, Барса или Челси...нито ще бъде продаден за повече от 2 милиона евро
Ако беше Неделевич,сърбите или хърватите ,да са го продали на Интер,Тотнъм и т.н за 10 милиона,ама не е ;)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 23 юли 2013 11:59

TakımıA2 TakımıU-17 TakımımızU-16 TakımımızU-18 TakımımızU-15 TakımımızU-14 TakımımızU-13 TakımımızU-12 TakımımızU-10 Takımımız
просто си имат пари това е, вижте в колко възрастови групи се състезават
1. дублираща група
и от 10 г до 17 участват в първенството

за повече инфо за Ризеспор тук-http://www.caykurrizespor.org.tr/index.php
Последна промяна от metal1111 на 23 юли 2013 12:01, променено общо 1 път.
OFK PIRIN

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 юли 2013 12:01

Като наниже два на Буфон през септември ще му се вдигне цената, ама въпросът е да остане поне още 2-3 години у нас, защото футболът ни само може да спечели от него, ако ще и в Германия да го искат.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Ботев”