Ботев подписа с Георги Сърмов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Ботев подписа с Георги Сърмов

Мнениеот Raoul_Duke » 22 юли 2013 15:22

"Ботев" Пловдив осъществи пети летен трансфер, след като привлече в състава си полузащитника Георги Сърмов. 27-годишният национал се обвърза с клуба за срок от 3 години. Той пристига от турския "Касъмпаша", за който игра през последните четири сезона.

Георги Сърмов е роден на 07.09.1985 година в Бургас. Висок е 180 см. Юноша е на "Нафтекс", като освен за родния си клуб е играл още за "Левски" и "Касъмпаша", както и за националния отбор на България.

Сърмов ще носи жълто-черната фланелка с номер 88.

Изображение
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Ботев подписа с Георги Сърмов

Мнениеот DarkPsy » 22 юли 2013 15:29

Успехи с жълто-черното му пожелавам!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 22 юли 2013 15:30

Много сериозна заявка за титлата давате . Колкото и странно да ви прозвучи аз лично ви пожелавам успех . Напълнихте ми очите и душата с последните си мачове , а вчера Неделев беше уникален. А публиката .... заслужава ! ;)

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 15:31

Епа....кво да ви кажа...Добре дошъл на Сърмата, да е жив и здрав и много успехи с нас..
Досега повечето бивши говеда си играят супер за нас, а Вуйчо даже е на път да стане легенда...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Ботев привлече Георги Сърмов

Мнениеот ZinedineZidane » 22 юли 2013 15:32

Аз лично не мога да изразя мнение, защото не ми е ясно в каква форма е. Но при схемата на игра с двама опорни, добре е, че Галчев и Иршак ще имат алтернатива. Като сложим и Мариян като опция, халфовата линия е ок. Продължава да ме притеснява позицията на десния бек. Дано Даньо се освести малко. А може би се обмисля Иршак да му е алтернатива в някои мачове, а Сърмов да влиза в средата.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 22 юли 2013 15:34

Ивайло Лудогорец написа:Много сериозна заявка за титлата давате . Колкото и странно да ви прозвучи аз лично ви пожелавам успех . Напълнихте ми очите и душата с последните си мачове , а вчера Неделев беше уникален. А публиката .... заслужава ! ;)

Ами благодарим :) Титли-митли....никога не са били главната цел за нас. Важното е да играем приятен футбол.

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Ботев привлече Георги Сърмов

Мнениеот DarkPsy » 22 юли 2013 15:36

Дяков миналия сезон в няколко мача изпълняваше тази роля. Десен бек. Нищо чудно да го ползват. И на мен ми се иска още опции там, но......

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 15:41

Начи реално погледнато може да се окаже вярно че Левски щели тая година да станат шампиони, само че тоя Левски на Мъри,Минев,Вуйчо Ваньо, Бай Мангау,Домовчийски и Сърмов-с жълто черните екипи дето играе,ахахах ше е ебаси иронията....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 22 юли 2013 15:42

El Grande Capitan написа:Начи реално погледнато може да се окаже вярно че Левски щели тая година да станат шампиони, само че тоя Левски на Мъри,Минев,Вуйчо Ваньо, Бай Мангау,Домовчийски и Сърмов-с жълто черните екипи дето играе,ахахах ше е ебаси иронията....

Съвсем сериозно те моля да си редактираш мнението :!: Знаеш защо! Недопустимо е да обиждаш играчи на БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 15:45

DarkPsy написа:Недопустимо е да обиждаш играчи на БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Не го обиждам бе,казано е с възможно НАЙ-НАЙ добри чувства,да ни е жив и здрав....

Освен тва кво му е обидното на Вуйчо Ваньо не разбирам? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ботев”