Капитанът на Ботев Илиян Гаров присъства на редовната пресконференция преди двубоя със Сливен. Той бе на брифинга по собствено желание и по желание на съотборниците си, за да изкаже подкрепата на футболистите към публиката.
"Ако БФС ни позволи утре целия отбор ще излезем с бели ленти с номер 12 на тях, в знак на подкрепа към нашата публика. Искаме да им благодарим по този начин за това, че до момента са заставали зад нас. Единственото което ние футболистите искаме са нормални условия за работа, но осъзнаваме, че без невероятната публика която имаме, нямаме шанс да останем. Знаем, че публиката няма нищо против нас и отбор, имат против президента на клуба. След двете победи сме амбицирани за трета. Вземем ли си домакинствата до края, оставаме в групата", бе коментарът на Гаров за обстановката в отбора и предстоящото домакинство на Сливен.
Капитанът на Ботев: Заставаме зад публиката, излизаме с бели
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Капитанът на Ботев: Заставаме зад публиката, излизаме с бели
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- elito_1912
- Контакти:
Re: Капитанът на Ботев: Заставаме зад публиката, излизаме с бели
а така Гара ти си пич
Ами дано да бият,ама дори и да останем със селяка начело на отбора все ще си живуркаме между А и Б група.Затова според мене си е по добре директно във В група,там селю няма да може да си прави далаверките и може и да остави отбора.Аз лично 2-3 години във В и Б ще ги изтрая ама още 10 или 20 в А група начело със селю направо ми се повръща

Аз съм на мнение , че по-добре така да си изразят позицията , отколкото да мълчат и да се скатават постоянно.
Katochimoto!
Това е хубаво,обаче Селю ще ги накаже...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Всеки мач от тук до края........ на христолов....... с тези ленти,манекени 

100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
И аз мисля, че е добре, че най-накрая взеха позиция и подкрепиха феновете! 100 % Пепо Пенчев!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Да не помислихте,че сами са се сетили
ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО на ............bultras.com 

100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
всичко се прави за да се тушира напрежението футболистите ако искаха да вземат страна трябваше да го направят преди 6 месеца
селски вземи си скункса не се сърди
Стига повторения на филмите от 2001 и 2004 година!