Къде ще дават Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Къде ще дават Ботев?
Къде ще дават мача на Ботев с Жрински?
Re: Къде ще дават Ботев?
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Къде ще дават мача на Ботев с Жрински?
Дудук ТВ
[offtopic]http://spodelide.com/images/504380013752858.gif[/offtopic]
- POPCORN
- Контакти:
Toва е несериозно.Бареков нали го раздава много голям.Да вземе да купи правата не само да плямпа врели некипели 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Aнал1 и Нова от години бойкотират всички нешопски,не евроидиотски и неевроиналидски отбори,а тв7 отдавна определиха,че ще дават Берое по същото време,така че май пак никъде няма да го дават мача
джони написа:Aнал1 и Нова от години бойкотират всички нешопски,не евроидиотски и неевроиналидски отбори,а тв7 отдавна определиха,че ще дават Берое по същото време,така че май пак никъде няма да го дават мача
Специално за Нова май е добре, че няма да го дава. Имам бледи спомени, че съществуваше някаква прокоба(глупост) - дават ли мач в Европа на български отбор по тази телевизия, то той задължително отпада

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- Tribune East 1912
- Контакти:
Къде е БНТ? Нали уж е националната телевизия? Или могат да се предават само шопските отбори? Същото се отнася и за Нова ТВ...
ПП - това за Нова ТВ не е точно така, спомням си, че даваха мача на Левски с Киево в ШЛ преди години.
ПП - това за Нова ТВ не е точно така, спомням си, че даваха мача на Левски с Киево в ШЛ преди години.
-
- Контакти:
Ще дават някаква контрола на новото ЦСКА и пресконференция на новият сърбим ме в Левски.А и може дирекно какви са бикините на русата Златка при срещата и с Фон Дю и интревю с учителката по георгафия на Черната Златка.
- neverbackdown
- Контакти:
Tribune East 1912 написа:Къде е БНТ? Нали уж е националната телевизия? Или могат да се предават само шопските отбори? Същото се отнася и за Нова ТВ...
Те от тв 7 могат да дават и 2та мача , нали имат нюс и ТВ 7....Дано ги дават. Все пак смятам , че Ботев тая година ще се представят достойно , а Берое могат да излъжат Апоел...
Все ще го дават директно на някой сайт! Боли ме к**а за русата патка и черната шматка
а за Наско Раев ме боли два пъти 

ТОЙ НЕ УМИРА