Днес се разбра, че феновете на Левски организират бойкот и няма да има левскари в техният сектор в предстоящият двубой между двата отбора. Това се оказа радостна вест за феновете на футбола в Пловдив, предвид ограниченият капацитет на стадион Христо Ботев след бутането на трибуна Изток. Сега всички ние ще можем да си купим билети направо за сектора за гости и да изпълним стадион Христо Ботев.
Успех в борбата на сините привърженици. А ние предлагам да изкупим първо техният сектор.
Така и феновете на двата отбора ще са доволни. Хем едните няма да ги има в знак на протест срещу ръководството, хем и повече фенове на Ботев ще може да присъстват. Аз лично нямам търпение и гостуващият сектор да реве само Ботев!
Феновете на Ботев пълнят и сектора на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Феновете на Ботев пълнят и сектора на Левски
Няма шанс да стане това нещо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Е , аз пък ще се кефя от централната трибуна , като вкараме гол и се изкефя , какво ще ми направите ?
“Не купувам от Lafka”
hellyeah написа:Е , аз пък ще се кефя от централната трибуна , като вкараме гол и се изкефя , какво ще ми направите ?
Иска ли ти се?

-
- Контакти:
hellyeah написа:Е , аз пък ще се кефя от централната трибуна , като вкараме гол и се изкефя , какво ще ми направите ?
Лабут,чуваля и у ряката

Един ей такъв смелчага (даже май бяха двама) решиха да посетят мача ни с Лудогорец на Армията предишния сезон. Разпознаха го бързо. След това няма да ти казвам какво стана с него. Същото предполагам ще стане и с теб.
-
- Контакти:
Нищо, освен малко бой и малко е+ан.
Нищо, освен малко бой и малко е+ан.

-
- Контакти:
Е вие сега ще идвате или няма. Иначе има едно клипче отпреди два месеца дето ей така викнаха за друг отбор от централната трибуна

Ако решите да идвате кажете до вторник да ви оставим билети. Нали ви казаха да не идвате.
Последна промяна от karabadabul на 15 юли 2013 23:00, променено общо 1 път.
Нищо. Ще те целят с пакетчета семки. В Пловдив останаха много малко пловдивчани. Града се напълни със селяци и помаци. Но до преди 15 години нямаше да излезеш жив от там.
factotum написа:hellyeah написа:Е , аз пък ще се кефя от централната трибуна , като вкараме гол и се изкефя , какво ще ми направите ?
Иска ли ти се?
Та аз вече съм бил там , вкарвали сме ви гол . кефил съм се на това и е нямало проблем , аааа всъщност има тпроблем - тогава това беше мач срещу истинския Ботев , който умря на 98 години .
“Не купувам от Lafka”