Г.Сърмов в БОТЕВ?!?!?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Г.Сърмов в БОТЕВ?!?!?!

Мнениеот El Grande Capitan » 14 юли 2013 10:42

Ботев (Пловдив) се опитва да привлече халфа Георги Сърмов. От клуба са се свързали с футболиста, който в момента е свободен агент след като разтрогна договора си с турския Касъмпаша. Той изгледа победата на "канарчетата" с 5:0 над Астана от ложите на стадион "Лазур" в Бургас. След срещата пък играчът е имал разговор с треньора Станимир Стоилов и със спортния директор Александър Александров. В тези разговори той е получил и конкретна оферта от страна на Ботев, като трябва да даде отговор най-късно до утре. Стоилов познава отлично качествата на Сърмов. Именно Мъри взе полузащитника в Левски през сезон 2006-07 година. Постепенно Сърмов си извоюва титулярно място на "Герена" и през 2010 година бе продаден на Касъмпаша в комплект с Николай Димитров. Мъри работи с халфа и в националния отбор на България.

Ъъъъъ.....Уот Дъ Фак??!? :oops: :roll: :roll:

Кво става бе баси,ние станахме пансион за пенсионирани чифтокопитни рогати,баси...са,не ме разбирайте криво, аз адмирирам играта и на Вуйчо и на Бай Мангау,а очаквам и че Домовчийски ше се включи подобаващо...ама все пак....Сърмов.... :roll: Кво да очакваме след това,Хичо?

Може ли някой да ми припомни Сърмата къв играеше в Левски-в смисъл знам че беше халф,ама къв халф? Може ли да партнира на Тошко в дирижирането на играта или по-скоро ше помага на Боби Галчев И Иршак в тормоза над противника в средната линия?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Г.Сърмов в БОТЕВ?!?!?!

Мнениеот 727150 » 14 юли 2013 10:44

Опорен халф .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 14 юли 2013 10:46

727150 написа:Опорен халф .

Ясно....епа ние си имаме вече тамън двама там.... :oops:

Но от друга страна, креативните халфове не растат по дърветата, така че се надявам Мъри и тоя път да си е направил добре сметката...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 14 юли 2013 10:50

El Grande Capitan написа:
727150 написа:Опорен халф .

Ясно....епа ние си имаме вече тамън двама там.... :oops:

Явно тази година, ще се играят доста мачове сряда/събота, а и нали се сещаш, че единия ако се контузи или пък гругия е с натрупани картони , какво правим ?

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 14 юли 2013 10:52

El Grande Capitan написа:
Ботев (Пловдив) се опитва да привлече халфа Георги Сърмов. От клуба са се свързали с футболиста, който в момента е свободен агент след като разтрогна договора си с турския Касъмпаша. Той изгледа победата на "канарчетата" с 5:0 над Астана от ложите на стадион "Лазур" в Бургас. След срещата пък играчът е имал разговор с треньора Станимир Стоилов и със спортния директор Александър Александров. В тези разговори той е получил и конкретна оферта от страна на Ботев, като трябва да даде отговор най-късно до утре. Стоилов познава отлично качествата на Сърмов. Именно Мъри взе полузащитника в Левски през сезон 2006-07 година. Постепенно Сърмов си извоюва титулярно място на "Герена" и през 2010 година бе продаден на Касъмпаша в комплект с Николай Димитров. Мъри работи с халфа и в националния отбор на България.

Ъъъъъ.....Уот Дъ Фак??!? :oops: :roll: :roll:

Кво става бе баси,ние станахме пансион за пенсионирани чифтокопитни рогати,баси...са,не ме разбирайте криво, аз адмирирам играта и на Вуйчо и на Бай Мангау,а очаквам и че Домовчийски ше се включи подобаващо...ама все пак....Сърмов.... :roll: Кво да очакваме след това,Хичо?

Може ли някой да ми припомни Сърмата къв играеше в Левски-в смисъл знам че беше халф,ама къв халф? Може ли да партнира на Тошко в дирижирането на играта или по-скоро ше помага на Боби Галчев И Иршак в тормоза над противника в средната линия?

Сърмов си е рушител, не че не може да гради но не му е това силата, в тоя смисъл не очаквай да дирижира играта

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 14 юли 2013 10:56

plan-2012 написа:Явно тази година, ще се играят доста мачове сряда/събота, а и нали се сещаш, че единия ако се контузи или пък гругия е с натрупани картони , какво правим ?

И това е вярно,да....

Не бе,няма проблем да има разнообразие и повече опции за състава,ама на мен ми се иска да вземем един атакуващ халф, видя се първото полувреме срещу Астана че точно тва ни липсва-нямаше връзка между защитата и атаката, 3/4 от пасовете и на Боби и на Иршак напред бяха грешни, са аз не очаквам от Боби Галчев да е Зехтински номер две нали, той си е идеален за тормоз на врага, обаче все някой трябва да подава напред. Второто като влезе Тошко се видя колко е важно да има някой с цялостен поглед върху играта,който може да хвърля пасове насам натам,да вижда пролуки и да сменя фронта, е такъв още един ми се иска да имаме поне...

Така като се замисля Вуйчо ще е идеалната десетка за нас, само да оздравее-ако играе точно зад Домо,с Тошко отдясно,Вандер или Луис Педро отляво и по-назад Бай Мангау/Анисе плюс Боби/Иршак отзад...да ше изглеждаме съвсем прилично...

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 14 юли 2013 11:16

Левски 2 :lol: :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 14 юли 2013 11:19

the_blue_fan написа:Левски 2 :lol: :lol: :lol: :lol:

Така е да......сега в неделя ще има Левски2:Левски 1: 4:1.... :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 юли 2013 11:27

Добре , че не дойде при нас това дърво .

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 14 юли 2013 11:40

ЕМИЛ написа:Добре , че не дойде при нас това дърво .

Вие,колкото ви е акъла, така казвахте и за Вуйчо и Бай Мангау, ма после ко стана?

Земи тоя шиш,от овчарите в Иртиш,хохохо....

Върни се в “Ботев”