Въпрос към феновете на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Въпрос към феновете на Черноморец
Преди всичко,искам да ви поздравя и благодаря за подкрепата ,която получаваме от вас в мачовете ни в евротурнирите.Не знам дали сте били на стадион Лазур в Бургас ,но поне във виртуалното пространство виждам много позитивно настроение към нас.Понеже ние Ботевистите много уважаваме и двата бургаски тима,искам да ви попитам ,защо променихте настроенията си към нас в последно време.До скоро в този форум се изливаха хиляди обиди към Ботев от някои ваши привърженици.Нямам представа от къде е дошла тази омраза ,и съответно промяната и за това питам.
Последна промяна от sokoban на 14 юли 2013 00:09, променено общо 1 път.
- slash1912
- Контакти:
Re: Въпрос към феновете на Черноморец
Аз бях от сутринта в Бургас и негативно отношение не усетих от никого.Напротив-всички бяха изключително приятелски и позитивно настроени и ни пожелаваха победа.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Аз бях от сутринта в Бургас и негативно отношение не усетих от никого.Напротив-всички бяха изключително приятелски и позитивно настроени и ни пожелаваха победа.
Да,да!И аз усетих точно това.Просто преди време тук във този форум ,някои фенове на Черноморец(може би тартори на агитката) бяха доста агресивни към Ботев и феновете му.Просто се чудя, как се получи тази промяна.Или ,може би са били няколко форумни героя...хм?
Ами вероятно защото някой от феновете на Нефтохимик се имат с ваши фенове,както и някои от нашите се имат с на Локо.
Но аз бях на стадиона и се радвам на вашата победа.

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
cena62 написа:Ами вероятно защото някой от феновете на Нефтохимик се имат с ваши фенове,както и някои от нашите се имат с на Локо.Но аз бях на стадиона и се радвам на вашата победа.
А,чакай,нещо се обърках.Ние много уважаваме феновете на Нефтохимик,но никога не сме имали нищо против и към тези на Черноморец,а още повече,че след тази подкрепа към нас срещу чуждестранен отбор и вие можете да разчитате на нашата.Това,че някои ваши фенове са се имали с локото ,какво общо има?
sokoban написа:cena62 написа:Ами вероятно защото някой от феновете на Нефтохимик се имат с ваши фенове,както и някои от нашите се имат с на Локо.Но аз бях на стадиона и се радвам на вашата победа.
А,чакай,нещо се обърках.Ние много уважаваме феновете на Нефтохимик,но никога не сме имали нищо против и към тези на Черноморец,а още повече,че след тази подкрепа към нас срещу чуждестранен отбор и вие можете да разчитате на нашата.Това,че някои ваши фенове са се имали с локото ,какво общо има?
Ами вероятно защото предпочитат Локо и евентуално таят омраза към вас.

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
cena62 написа:sokoban написа:cena62 написа:Ами вероятно защото някой от феновете на Нефтохимик се имат с ваши фенове,както и някои от нашите се имат с на Локо.Но аз бях на стадиона и се радвам на вашата победа.
Ами вероятно защото предпочитат Локо и евентуално таят омраза към вас.Но както и да е, успех в предстоящите мачове за Европа.
Отново не те разбрах.Искаш да кажеш ,че омразата е заразна или нещо подобно?
cena62 написа:sokoban написа:cena62 написа:Ами вероятно защото някой от феновете на Нефтохимик се имат с ваши фенове,както и някои от нашите се имат с на Локо.Но аз бях на стадиона и се радвам на вашата победа.
Ами вероятно защото предпочитат Локо и евентуално таят омраза към вас.Но както и да е, успех в предстоящите мачове за Европа.
Има фенове на Ботев в този форум,които сипят обиди към Черноморец и това е вероятната причина. Освен това близките ви отношения със съгражданите ни също дразнят,в това число и мен.

Успех !!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
subzero написа:cena62 написа:sokoban написа:cena62 написа:Ами вероятно защото някой от феновете на Нефтохимик се имат с ваши фенове,както и някои от нашите се имат с на Локо.Но аз бях на стадиона и се радвам на вашата победа.
Има фенове на Ботев в този форум,които сипят обиди към Черноморец и това е вероятната причина. Освен това близките ви отношения със съгражданите ни също дразнят,в това число и мен.Аз не харесвам нито вас,нито Локо-то. Но това не ми пречи да се радвам да победата ви,въпреки Мъри.
![]()
Успех !!
Добре бе ,няма лошо да предпочитат Локо.Фенове на Ботев да сипят обиди към Вас трябва да имат основателна причина или да са провокирани по някакъв начин.Пак повтарям,това,че имаме близки отношения с феновете на Нефтохимик ,не пречи да имаме и уважение към Вас.Не искам да те ангажирам с някаква взаимна "фенска любов" просто омразата ,която се изливаше по адрес на Ботев тук ,от няколко човека, беше доста странна.
п.п.успех и на вас.Имате страхотен треньор и отбор.
Феновете на Ботев в този форум са едни от най-културните.От друга страна едни фенове на Локо Пд и Левски ме наводниха със съобщения и нападки.COVINI,Levski_forever,bianki(нещо такова) не спряха да ми пишат съобщения.Рекордьор беше фена на Локо Пд който ми прати към 15.От друга страна един фен на Ботев културно ме попита кой ми е направил аватара от мача Черноморец-Ботев,а друг ме покани да пиша във официалния им форум.Е при такова държане как да не ти станат симпатични и да ги уважаваш.Същото се отнася за феновете на Литекс,Черно Море и Лудогорец които колкото и да са малко са много по-качествени от едни други.
Последна промяна от Parmalat на 13 юли 2013 22:54, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]