Мен лично много ме беше ядосала тази смяна. Феро като треньор и човек доста ми допадаше и се справяше перфектно начело на отбора. Появи се Мъри и успя ли да надгради с нещо? Може би треньорската смяна подейства стимулиращо в началото и отбора започна добре пролетта. Обаче накрая какво - отбора на Ботев Пд пак се намира на същото място. Твърдеше се, че Феро е треньор без амбиции - откъде накъде? Просто човека щеше кротко и методично да си върши работата и да преследва целите, които са му поставени. Няма да тръби наляво и надясно, че ще влезне отбора в тройката да речем, обаче съм сигурен, че щеше да влезе щом има такава поставена цел, а и има нужните средства. Освен всичко друго не забравяйте, че и работеше при младежите на Литекс ....които в момента май се справят доста добре, а? Следователно бих казал, че има много добър поглед върху развитието на футболистите и със сигурност би бил доста полезен и за школата дето се очаква да започне да функционира и вкарването в А отбора и т.н. Да, Феро наистина не е нахален! Но това не е добродетел и не показва някакви качества! Мъри направи един запомнящ се двубой - излъга Левски .....но хвана инерцията от мотивацията от смяната на треньора, а и като се има предвид, че там обстановката му е най-добре позната това май не изглежда много чудно. И сякаш с тази победа спечели сърцата на канарчетата. Не го гледах този мач, но гледах Ботев Пд 3:1 Черно море ...където отбора не изглеждаше мотивиран, въпреки че победи. Мачовете с Лудогорец и ЦСКА отбора изглеждаше страхлив. Тодор Неделев и Педро днес примерно за какво ги пазеше .....да изчака да види дали може да отидете на 5 място в класирането ли? Та, извинявам се за нахалството ...но наистина ми е интересно след цял проведен полусезон под ръководството на Мъри - смятате ли, че смяната беше правилна ??
На мен лично с Феро щяхте да сте ми по-сипматични.