Феро вс. Мъри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Феро вс. Мъри

Мнениеот ogrizko » 23 май 2013 01:16

Мен лично много ме беше ядосала тази смяна. Феро като треньор и човек доста ми допадаше и се справяше перфектно начело на отбора. Появи се Мъри и успя ли да надгради с нещо? Може би треньорската смяна подейства стимулиращо в началото и отбора започна добре пролетта. Обаче накрая какво - отбора на Ботев Пд пак се намира на същото място. Твърдеше се, че Феро е треньор без амбиции - откъде накъде? Просто човека щеше кротко и методично да си върши работата и да преследва целите, които са му поставени. Няма да тръби наляво и надясно, че ще влезне отбора в тройката да речем, обаче съм сигурен, че щеше да влезе щом има такава поставена цел, а и има нужните средства. Освен всичко друго не забравяйте, че и работеше при младежите на Литекс ....които в момента май се справят доста добре, а? Следователно бих казал, че има много добър поглед върху развитието на футболистите и със сигурност би бил доста полезен и за школата дето се очаква да започне да функционира и вкарването в А отбора и т.н. Да, Феро наистина не е нахален! Но това не е добродетел и не показва някакви качества! Мъри направи един запомнящ се двубой - излъга Левски .....но хвана инерцията от мотивацията от смяната на треньора, а и като се има предвид, че там обстановката му е най-добре позната това май не изглежда много чудно. И сякаш с тази победа спечели сърцата на канарчетата. Не го гледах този мач, но гледах Ботев Пд 3:1 Черно море ...където отбора не изглеждаше мотивиран, въпреки че победи. Мачовете с Лудогорец и ЦСКА отбора изглеждаше страхлив. Тодор Неделев и Педро днес примерно за какво ги пазеше .....да изчака да види дали може да отидете на 5 място в класирането ли? Та, извинявам се за нахалството ...но наистина ми е интересно след цял проведен полусезон под ръководството на Мъри - смятате ли, че смяната беше правилна ?? :evil:

На мен лично с Феро щяхте да сте ми по-сипматични.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Феро вс. Мъри

Мнениеот BadBoy » 23 май 2013 01:25

феро направи отбора, който Мъри наследи и в типичен негов стил съсипа, в началото на пролетта Ботев играеха много добър футбол, но сега вече не е така, след още една подготовка с Мъри и другия сезон Ботев ще е още по-зле.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 23 май 2013 01:53

Мри Стоилов не може да нареди един състав без Наско ... Взе отбор излизал от групите на ШЛ и падна с него от Работнички (Скопие). Повече няма нужда да споменавам за неговия "капацитет" !
Моето мнение е, че Ботев трябваше да прилапат ХЕРО или Кокала. Макар че съм от ЦСКА, мисля, че тези двамата са много добри треньори, просто не попадат на работна среда..
(Феро е добър треньор на юноши, той успява да развие потенциала в даден играч, но не мисля че става за блатото на "А" група ..
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 23 май 2013 02:12

при Феро: 8 победи 4 равни 3 загуби 21-11 г.р. 28 точки (5-то място)

при Мъри: 10 победи 2 равни 3 загуби 30-10 г.р. 32 точки (4-то място)

Определено при Мъри нещата са по-добре. Трябва да остане и при добра селеция, очаквам следващия сезон да ги класира в челната тройка. 8-)

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 23 май 2013 03:12

При Мъри сме много по-агресивен отбор. С изключение на днешния мач, няма мач от пролетта, в който да са ни надиграли, навсякъде мачкахме, а с ЦСКА бяхме равностойни.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 23 май 2013 06:13

Мъри ви продаде мача с Лудогорец , накрая при интервютата след мача за малко да се целунат с Петев. Колко пъти Мъри реве от съдиите , в този мач каза , че е нямало дузпи , но това не било оказало влияние на играта. Естествено , че Феро , още през есента се учудих , че го смениха.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 23 май 2013 06:16

Flash1912 написа:При Мъри сме много по-агресивен отбор. С изключение на днешния мач, няма мач от пролетта, в който да са ни надиграли, навсякъде мачкахме, а с ЦСКА бяхме равностойни.

При Феро завършихте с 29т. , при Мъри са 31 не виждам голяма разлика.

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 23 май 2013 07:59

veni__85 написа:
Flash1912 написа:При Мъри сме много по-агресивен отбор. С изключение на днешния мач, няма мач от пролетта, в който да са ни надиграли, навсякъде мачкахме, а с ЦСКА бяхме равностойни.

При Феро завършихте с 29т. , при Мъри са 31 не виждам голяма разлика.

Разликата, е че пролетта имахме по-тежка програма. С по-тежки гостувания

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 23 май 2013 08:49

Няма как, хора които не са гледали отбора на Ботев при Феро, да правят сравнение между Спасов и Стоилов! (повечето коментирали, едва ли са били на стадиона, а Ботев на Феро, не го даваха по телевизията) Тук не става въпрос за точки, а за стил на игра! Благодарности и на двамата, че ни поднесоха този прекрасен сезон и ни доставиха толкова радост.

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 23 май 2013 09:43

Определено се видя израстване в играта на отбора, през първия полусезон имахме в доста мачове и късмет (Литекс, Ботев Вр) и не надигравахме отборите тотално, както е сега, изключвам мачовете с ЦСКА и Лудогорец.

Върни се в “Ботев”