Славия-Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Славия-Ботев
Само аз ли видях играта с ръка на трима футболисти на Славия в наказателното поле,само за няколко минути? 

Re: Славия-Ботев
Абсурден терен. В А група футбол НЯМА да има докато тези ниви не се изкопаят с багер и се направят истински ФУТБОЛНИ терени.
-
- Контакти:
То дузпите ясно, ама чий са го крепили Ботев по лагерите? Първи мач, първо полувреме - две разтежения. То ако това им е кондицията, до април-май Кривия и Мъри трябва да слагат бутонките.
Наистина не говори добре първич мач да има трима контузени,явно не е била много добра подготовката,макар и както вече се спомена,терена да е в доста лошо състояние
-
- Контакти:
kambata написа:Абсурден терен. В А група футбол НЯМА да има докато тези ниви не се изкопаят с багер и се направят истински ФУТБОЛНИ терени.
Каквото и да се направи, без отопление под тревата и защитно покритие за времето, през което терена не се ползва, нищо няма да стане. Зима е, студ и лед сковават земята, тревата не се развива и остава само калта. Няма инвеститор, който да се наеме да направи подобни инвестиции, при условие, че трудно се събират по 2 хил. човека на мач в повечето срещи от "А" група. А за слабия интерес на зрителите са виновни единствено и само клубовете и БФС. Никой друг!
С много пари, правилен футбол до тук - Славия се чуди как да падне
- child in time
- Контакти:
xxxteo написа:Само аз ли видях играта с ръка на трима футболисти на Славия в наказателното поле,само за няколко минути?
Явно да!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Аз,няма да "свиря" на,тази "латерна" и да изтъквам негативите и пропуските на родния футбол.
Много добро начало на втория полусезон.Двубоя,на мен лично,ми харесва.Приятно съм изненадан и от двата отбора.Опитаха се,да играят бърз и нападателен футбол.Личеше си почерка и на Мъри и на В.Вуцов.
Много добро начало на втория полусезон.Двубоя,на мен лично,ми харесва.Приятно съм изненадан и от двата отбора.Опитаха се,да играят бърз и нападателен футбол.Личеше си почерка и на Мъри и на В.Вуцов.
child in time написа:xxxteo написа:Само аз ли видях играта с ръка на трима футболисти на Славия в наказателното поле,само за няколко минути?
Явно да!![]()
Ми тя играта с ръка беше очевадна. Друг е въпроса, че дузпа по-скоро няма.
-
- Контакти:
Браво на Славия , можеха и да победят