Айде бе! Що не сте толкова активни колкото вчера? Къде сте?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Педя човек написа:Руснаците играха с дублиращия отбор и юношите. Звездите им не взеха участие.
amstel_beer написа:Надявам се да разбираш поне малко руски:
Миодраг Божович решил в этом матче поэкспериментировать с составом. С первых минут на поле вышли только три футболиста, которые регулярно играли в основе в прошлом году. Это Плетикоса, Дьяков и Гацкан. В обороне главный тренер снова дал игровую практику Ксулу, Иванову и Маргасова. В середине поля сыграли Курбанов, Кулишев и Стариков, а в нападении еще один шанс получил потенциальный новобранец Веллингтон.
Миодраг Божович решил в этом матче поэкспериментировать с составом. С первых минут на поле вышли только три футболиста, которые регулярно играли в основе в прошлом году. Это Плетикоса, Дьяков и Гацкан. В обороне главный тренер снова дал игровую практику Ксулу, Иванову и Маргасова. В середине поля сыграли Курбанов, Кулишев и Стариков, а в нападении еще один шанс получил потенциальный новобранец Веллингтон.
dzhambov написа:amstel_beer написа:Надявам се да разбираш поне малко руски:
Какво обясняваш,те са царе на надуването на балони.Вчера се спука един днес надуват друг,то за това е интересно на всички не толкова резултатите в контролите,те наистина нямат значение.
В цялата работа няма нищо странно. Още на "първата копка" за осветлението ни на 19.12.2012-та Иван Тотев каза,че се работи по отдаването на стадиона ни за 10 години.... Така е и до днес. Общината винаги ще твърди,че ни дава стадиона и в това няма нищо ненормално! Това,че общината дава или по-точно иска да ни даде стадиона не означава по никакъв начин,че това ще се случи,защото когато те дават,трябва някой да иска да го вземе а в момента такъв .........няма. Марешки според мен няма как да се спряга с подобно "отдаване",защото той не е собственик на клуба ни и никой не знае дали въобще ще стане някога?! Знам,че той е проявил готовност за ремонт на терена,както и за строежа на "трибуна Бесика",което не е никак малко за човек,който все още никой не знае,защо и докога ще е в любимия ни клуб?. Естествено до момента всичко е сферата на "намеренията" особено що се отнася до ...трибуната,където ако наистина имаше реални намерения до сега вече трябваше да има дейности по събарянето на старата! От друга страна,проекта за "трибуна Бесика" ще бъде готов през април и не знам,дали не е нужно да се случи първо това и чак тогава да се пристъпи към действия?
В крайна сметка,както казва "plovdivram_74" в последните 2 изречения от поста си,накрая общината ще каже:"ми ние им го даваме стадиона а те не го взеха..."! По този начин от тяхна страна те излизат напълно "чисти" от ситуацията и "топката"-вината остава отново в нашия клуб!
Подобно нещо ни се случи по времето на "пернишката олувкиня",когато дори официално ни дадоха стадиона за 35 години,но по-късно всичко се разпадна заради липса на инвеститор...............
Въпреки, че Коко Динев е най-успешният президент на Локо Пд от 2004 година насам, ръководството забрави да го поздрави за 43-тия му рожден ден. Интересното е, че бизнесменът все още е собственик на акциите на клуба.
"Следя изкъсо какво се случва в Локомотив, но не е редно да коментирам. Малко ми е тъжно, че никой от Пловдив, нито един локомотивец, не ме поздрави за рождения ден. Не се сърдя на никого. Не ме питайте дали искам да се върна в Локомотив, моля ви. Напрежението не е здравословно", обяви Динев пред Спортлайн.
White Snake написа:amstel_beer написа:Надявам се да разбираш поне малко руски:
И един пич с фамилия Салата си вкара виртуозен автогол на края на мача.Голям е тоя Салата,по-добър от Бобан Македонеца
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта