Цесекар спира играчи за "Ботев" (Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Цесекар спира играчи за "Ботев" (Пд)

Мнениеот Parmalat » 15 яну 2013 18:18

Двама млади футболисти на холандския "Екселсиор" (Ротердам) са на път да се откажат да пристигнат в България, въпреки че първоначално са приели офертата на "Ботев" (Пд). Клубовете дори се договорили за цената на дясното крило Дарен Маатсен (21 г.) и на офанзивния халф Роланд Алберг (22 г.). Но след няколко телефонни разговора със сънародника си Грегъри Нелсън, играл в ЦСКА, двете "черни лалета" се притеснили от ситуацията у нас и се отказали.

Вече седмица новото попълнение на "канарчетата" Сивард Спрокел, роден на Холандските Антили, опитва да убеди сънародниците си, че обстановката в "Ботев" (Пд) няма нищо общо с тази в ЦСКА. Но усилията му удрят на камък.

В интервю за клубния сайт треньорът Станимир Стоилов с половин уста призна, че най-вероятно трансфер на харесаните от него холандци няма да има.

"Имахме идеи за селекцията и за кратко време успяхме да набележим доста млади играчи, за които обаче се оказва, че България не е привлекателна дестинация - твърди Мъри. - Няма да избързваме с привличането на футболисти, защото трябва да бъдем точни в преценката си. "Ботев" и сега има отбор, с който може да започне пролетта."
Пловдивчани договориха контрола с втородивизионния "Чавдар" (Етрополе) за 23 януари, когато се прибират от лагера в гръцкия град Александруполис.

http://m.trud.bg/Article.aspx?Id=1717751

Това са исканите играчи от Ботев :arrow:

Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gVOWYionJDY[/youtube]

Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EQ7XOl_Vz9I[/youtube]

Немога да разбера какво е бил недоволен Грегъри Нелсън в България ?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Цесекар спира играчи за "Ботев" (Пд)

Мнениеот Levskar_90 » 15 яну 2013 18:29

Parmalat и на теб, да не ти плащат и ти няма да си доволен. ЦСКА за пореден път прави лоша реклама на България 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 15 яну 2013 18:34

Тия от Титан съсипаха имиджа на цялата"А" група! Не че, беше много добър, но поне футболистчета средна ръка идваха от време на време! Сега, само много гладни момчета от Африка ,може да се навият да дойдат! :oops:

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 15 яну 2013 19:10

Пармалате,тая теза е удобна за един директор и един треньор дето си правят сметки без кръчмар

Бившият холандски футболист на ЦСКА Грегъри Нелсън остана монго изненадан от твърденията в днешния брой на български вестник, че е провалил преминаването в Ботев (Пловдив) на двама свои сънародници. Става въпрос за млади футболисти на Екселсиор (Ротердам) - Дарен Маатсен (21 г.) и Роланд Алберг (22 г.). Според информацията във въпросното издание те са се съгласили да преминат в Ботев, но след няколко телефонни разговора със сънародника си Нелсън, се отказали.

"Как да коментирам такова нещо? Забъркват ме в интриги и не знам защо. Не съм говорил лошо за България и Ботев. Познавате ме, знаете какъв човек съм и, че не мога да направя такова нещо", каза Нелъсн пред SPORTLINE.BG.

http://www.sportline.bg/news/106829/nel ... or-yanchev
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 15 яну 2013 19:15

Имиджа който създават титаните на боклука спира футболисти зад граница.Явно Нелсън и той е бил прекаран по някакъв начин от ръководството.Като много други.На запад най-известният отбор от България е именно червеният и когато опарил се споменава пред заинтересуван,последният си казва,, а какво остава за другите отбори''.Не вярвам който и да бивш чужденец /дори Бардон/да каже нещо хубаво.И лошото е че са прави.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 15 яну 2013 19:20

Нелсън не искаше да си тръгва от ЦСКА! Хм, интересно, защо ще иска да стои при положение, че не са му плащали? :lol:
Беше принуден от онова сръбско мекере Дуци да напусне.

[offtopic]
Бившият нападател на ЦСКА Грегъри Нелсън сензационно разкри причината заради, която напусна отбора. Според холандеца, отстраненият от поста на спортен директор Драголюб Симонович го е заплашил, че ако остане, няма да помирише терен.

"Не исках да си тръгвам от ЦСКА. Моето желание бе да остана в отбора. Дуци бе голямата причина аз да напусна. Той на практика ме принуди да приема офертата на Металург (Донецк). Каза ми, че ако остана, няма да разчита на мен, няма да играя и едва ли не няма да ме брои за жив. Ако бях останал, кариерата ми щеше да тръгне надолу поради причината, че нямаше да разчита на мен. Дуци направи всичко възможно, за да провали отбора. Щастлив съм, че бе изгонен от ЦСКА. Защото тровеше атмосферата в клуба. Неговото махане от ЦСКА е за доброто на клуба. Преди той да дойде, всичко беше наред, колективът беше добър и бяхме на първо място. След това обаче всичко се промени. Той започна да вкарва излишно напрежение и интриги в състава", сподели пред "Тема Спорт" съотборникът на Велизар Димитров в Металург.

Холандецът допълни, че се е чувствал като у дома си в България. "София ми харесваше и се чувствах добре там. Можех да остана още дълго в ЦСКА. Имах желание да спечеля още трофеи с отбора. Иначе тук в Донецк е добре. Убедих се, че Велизар Димитров наистина е голям играч. Не изключвам някой ден да се завърна в ЦСКА", завърши Грегъри Нелсън.
[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 яну 2013 19:22

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Имиджа който създават титаните на боклука спира футболисти зад граница.Явно Нелсън и той е бил прекаран по някакъв начин от ръководството.Като много други.На запад най-известният отбор от България е именно червеният и когато опарил се споменава пред заинтересуван,последният си казва,, а какво остава за другите отбори''.Не вярвам който и да бивш чужденец /дори Бардон/да каже нещо хубаво.И лошото е че са прави.

White Snake написа:Пармалате,тая теза е удобна за един директор и един треньор дето си правят сметки без кръчмар

Бившият холандски футболист на ЦСКА Грегъри Нелсън остана монго изненадан от твърденията в днешния брой на български вестник, че е провалил преминаването в Ботев (Пловдив) на двама свои сънародници. Става въпрос за млади футболисти на Екселсиор (Ротердам) - Дарен Маатсен (21 г.) и Роланд Алберг (22 г.). Според информацията във въпросното издание те са се съгласили да преминат в Ботев, но след няколко телефонни разговора със сънародника си Нелсън, се отказали.

"Как да коментирам такова нещо? Забъркват ме в интриги и не знам защо. Не съм говорил лошо за България и Ботев. Познавате ме, знаете какъв човек съм и, че не мога да направя такова нещо", каза Нелъсн пред SPORTLINE.BG.

:roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 15 яну 2013 19:23

Old_death написа:
White Snake написа:Пармалате,тая теза е удобна за един директор и един треньор дето си правят сметки без кръчмар

Синия онанизъм е по важен от голата истина ;)

Интересно, откога спортлайн са достоверен източник? А забравих, само ако е писано срещу един отбор, тогава е лъжа... ма то нещо пресата се лъжи бълва за тоз изряден клуб

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 яну 2013 19:32

terata написа:
Old_death написа:

Синия онанизъм е по важен от голата истина ;)

Интересно, откога спортлайн са достоверен източник? А забравих, само ако е писано срещу един отбор, тогава е лъжа... ма то нещо пресата се лъжи бълва за тоз изряден клуб

По твоята логика излиза,че щом се плюе по ЦСКА ,това е чиста истина и няма никакво значение опровергаването на тиражираните лъжи ! Браво ! Типична подуенска логика :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 15 яну 2013 20:12

Грегъри Нелсън: Забъркват Ме В Интриги, Не Съм Говорил Лошо За Ботев

Бившият холандски футболист на ЦСКА Грегъри Нелсън остана монго изненадан от твърденията в днешния брой на български

вестник, че е провалил преминаването в Ботев (Пловдив) на двама свои сънародници. Става въпрос за млади футболисти на Екселсиор (Ротердам) - Дарен Маатсен (21 г.) и Роланд Алберг (22 г.). Според информацията във въпросното издание те са се съгласили да преминат в Ботев, но след няколко телефонни разговора със сънародника си Нелсън, се отказали.

"Как да коментирам такова нещо? Забъркват ме в интриги и не знам защо. Не съм говорил лошо за България и Ботев. Познавате ме, знаете какъв човек съм и, че не мога да направя такова нещо", каза Нелсън.

Ами сега ?????

Върни се в “Ботев”