"Любовта предавана от поколение на поколение"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

"Любовта предавана от поколение на поколение"

Мнениеот factotum » 20 дек 2012 10:16

Изображение
Това, което ще гледате е основният трейлър на филма за 100 годишнината на Ботев Пловдив. Филм, който се надяваме да се радва на голям обществен интерес не само от страна на феновете на най-стария отбор в България. Продукт заслужаващ голямо внимание, защото е правен от феновете на Ботев за самите тях, за своя любим клуб и за футбола като най-голямото социално явление в днешни дни.

Режисьор е изключително талантливия Владимир Милев, който търси първоизточника на тази любов. Дали открива истината за привързаност към цветовете - жълтото и черното ще си отговорите вие като изгледате филма другата седмица на голям екран в кино Лъки Синема.

За една година (2012), Владимир Милев и екипът му интеревюират 100 човека от различни обществени прослойки, но в кадър винаги попадат две дечица, пето поколение Ботевисти. Братчетата на практика са реалните герои и те задават своите въпроси на всички хора на стадиона.

Филм: "Любовта предавана от поколение на поколение"

Режисьор: Владимир Милев

Продуценска къща "Studio Seven Hills"

Продължителност: 100 минути

http://www.youtube.com/watch?v=V27aqA3b76s

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V27aqA3b76s[/youtube]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Re: "Любовта предавана от поколение на поколение"

Мнениеот Plovdivskia Grand » 20 дек 2012 10:28

В моето семейство имаме само едно момиченце 5 поколение фенка на "Ботев" Пловдив :) !Очакваме скоро и нови попълнения :lol:!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 20 дек 2012 11:43

тоя филм ще стане много голям и не само за феновете на Ботев,просто защото всеки който е участвал е с такава страст и чувство,какъвто дори де ниро,брад пит и спилсбърг не могат да го направят,защото всичко е истинско

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 20 дек 2012 12:15

Това е най - добрият филм по действителен случай !
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 20 дек 2012 18:44

:) :) Ще гледаме! :) :)

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 20 дек 2012 23:05

Единият от дядовците ми беше от Ботев,другият от Левски.Баща ми беше от Ботев ,аз съм също и двамата ми сина.И синовете на синовете ми ще бъдат от Ботев.Нашата л история се предава от поколение на поколение.А девиза си остава един и същ.КРАСОТА ВЯРА И ЛЮБОВ.За останалото има Мастъркард.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 21 дек 2012 03:34

Поздравления за Владо Милев и екипа, създал филма. Момчетата вложиха много труд, водени единствено от любовта си към отбора.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 21 дек 2012 11:46

bixxol написа:Това е най - добрият филм по действителен случай !

Това е филм пресъздаден 1 към 1 по действителен случай без редакторска намеса.

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 21 дек 2012 18:40

Един голям ПОКЛОН,пред авторите на филма.Аз съм трето поколение ботевист и синът ми ще продължи(живот и здраве) тази сто годишна традиция.Само БОТЕВЪ!!! 8-)

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 04 яну 2013 21:02

bixxol написа:Това е най - добрият филм по действителен случай !

:lol: По действителен случай и с действителни герои.Ето какво пише един ваш фен в един ваш форум:

"Като стана въпрос за селския и филма да ти кажа кое е свързващото между тях. Може би не знаеш факта,че дядото на близначетата преди време ходи при селския да му се моли синът му виктор("бащата" на близнаците)да стане изпълнителен директор на клуба, защото току що го бяха изгонили от данъчното, където се славил с неграмотността и некадърността си,но митю му отказа и от тогава го намразиха семейно, иначе до преди това му бяха много големи фенове. icon_biggrin.gif Даже съм бил свидетел как по време на протестите виктор е защитавал яростно христола,даже скачаше на наши фенове призоваващи го да напусне ТИ по време на бойкотите. Та ето за това става въпрос. И ако някой не вярва нека си направи труда да провери фактите! Иначе сега,когато го няма селския всички станаха титанични "герои",но само на думи(и на филми),друг такъв(книжен) герой е рашко стоянов. А мъри да работи повече и да дава интервюта по-малко,че мачовете на истината наближават и никой няма да му слуша после оправданията!!!"

Както се казва в такива случаи: Приликата с реални лица и събития.................................................. :mrgreen:
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Върни се в “Ботев”