Иван Цветков изравни рекорд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Иван Цветков изравни рекорд

Мнениеот damageplan » 16 авг 2012 19:49

Юношата на Пирин Иван Цветков бе избран за играч на първия кръг в А група. В него таранът вкара хеттрик за Ботев Пловдив в мрежата на Славия. По този начин ветеранът стана едва вторият футболист след Здравко Лазаров, печелил приза с три различни отбора. Цветков е получавал наградата на Пресклуб България и вестник „Футбол“ с Пирин, Левски и Ботев Пловдив.

За да спечели този път, Иван Цветков е получил 11 гласа. Второто място е за Георги Андонов със 7 гласа, а трети се нарежда Емил Гъргоров, който има 4.„Радвам се, че получих наградата, чрез която треньорите ме оценяват. Надявам се и друг път да я печеля. Радващо ще е, ако стана голмайстор на първенството. Миналата година вкарах 11 гола и бях голмайстор на Левски. Срамно е, че го постигнах само с единадесет попадения“, сподели Иван Цветков.

Иван Цветков ще излезе в неделя на "Герена" срещу бившия си тим "Левски", въпреки че първоначално е имало такава уговорка с "Ботев".

Цветков премина в "Ботев", след като в "Левски" достатъчно ясно му бе показано, че е нежелан в клуба. На нападателя, който миналия сезон вкара най-много голове за "синия" тим, бе предложена по-ниска заплата и накрая той си тръгна. В пловдивския клуб са категорични, че няма как Цветков да не рита срещу бившия си тим, след като не е преотстъпен от него, а по-скоро изгонен. Самият той също искал да рита на "Герена" в неделя.

Цветков игра за отборите на СК Хееренвеен, Веендам, Цволе, Хелмонд Спорт, Спарта Ротердам, Сиваспор и Хазар Ленкоран, преди да се върне в родния Пирин.http://infomreja.bg/ivan-cvetkov-izravn ... -7489.html :!: :arrow: Какво ли ще каже по въпроса негово железничарско величество Иво Тонев .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Re: Иван Цветков изравни рекорд

Мнениеот m.unaited forever » 16 авг 2012 19:59

ЛЕГЕНДА !!!
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 16 авг 2012 20:19

Няма съмнение, че е най-добрият футболист в "А" група и много се радвам, че е при нас. Друго любопитно е, че Цветков в три поредни сезона печели приза.

valdes18
Контакти:

Мнениеот valdes18 » 16 авг 2012 20:31

Направете справка колко години играе Електричката в България и от колко време Иван Цветков се подвизава в родната ни действителност. Уникален футболист, който обаче бе разкаран по най-глупавия начин от Левски. Именно това показва колко слаба е трансферната ни политика и какво е мисленето ни на шефовете!!!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 16 авг 2012 20:43

Пловдивчанинът написа:Няма съмнение, че е най-добрият футболист в "А" група и много се радвам, че е при нас. Друго любопитно е, че Цветков в три поредни сезона печели приза.

Така е Иван Цветков е най-добрият футболист в България,няма съмнение!!!Даже аз си мисля и в Европа,ама за там имам съмнения,макар и малки!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 16 авг 2012 21:07

rado. написа:
Пловдивчанинът написа:Няма съмнение, че е най-добрият футболист в "А" група и много се радвам, че е при нас. Друго любопитно е, че Цветков в три поредни сезона печели приза.

Така е Иван Цветков е най-добрият футболист в България,няма съмнение!!!Даже аз си мисля и в Европа,ама за там имам съмнения,макар и малки!

Аааа, нямай съмнения, може би и в света?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 16 авг 2012 21:42

rado. написа:

Стига глупости, не може и на малкото пръстче да стъпи на Стефанов - изгонен от отбор, влизащ в Б група и взет в отбор, участник в ЕКТ :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 16 авг 2012 23:07

veseo написа:
rado. написа:

Стига глупости, не може и на малкото пръстче да стъпи на Стефанов - изгонен от отбор, влизащ в Б група и взет в отбор, участник в ЕКТ :lol:

Стефанов все пак е играл в Ботев преди, което означава класа, а Иван Цветков къде е играл? :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 17 авг 2012 08:20

Ванката е ГОЛЯМ!!!
Канарче!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 17 авг 2012 11:29

Защо Цветков беше избран за играч на 1 кръг,при положение че Андонов също направи хеттрик,при това не пропусна дузпа като Цветков?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Ботев”