Определени са цените на абонаментните карти и билетите за домакинските мачове на „Ботев” Пловдив през сезон 2012/2013. Картите ще бъдат пуснати в продажба след 15 юли. Цените се отнасят само за шампионатните двубои на „жълто-черния” отбор.
1.Карти:
- За Централната трибуна - 250лв.(в цената е включен и паркинг за автомобил на стадиона);
- За сектор „А” – 150лв.
- За всички останали сектори на стадиона- 60лв.
- Карта за паркинг на стадиона- 100лв.
Картите важат за всички домакински мачове на „Ботев” за първенството.
2.Билети:
- Цената на билет за възрастни е 5лв., като клубът си запазва правото за промени на цените.
- Цената на билет за ученици и пенсионери е 2лв. (без билет ще влизат деца до 12г. възраст с придружител);
Картите са валидни за целия сезон, за който са закупени, като по време на една футболна среща могат да бъдат използвани еднократно (отварят само веднъж турникета).
Билетите важат само и единствено за мача, за който са издадени и също като картите отварят турникета веднъж.
3.За удобството на нашите фенове:
- Ще бъдат изградени още 6 нови входа с турникети;
- Ще бъдат направени връзки между самите сектори с изключение на сектор „А”;
- За да се спазят изискванията на Лицензионната комисия към БФС за провеждане на футболни срещи и за да се осигури задължителният свободен достъп на съдии, длъжностни лица и футболните отбори - участници в мача, се налага да се ограничи преминаването на зрители в района на паркинга между паметника и входа към съблекалните. В тази връзка, желаещите да наблюдават срещите от сектор Б-1 трябва да ползват единствено вход Б-1 (южно от централния вход на ст. „Христо Ботев”);
- Ще продължи предварителната продажба на билети (без значение дали мачът е домакински или гостуване) във фен-магазина на стадиона.
Призоваваме феновете да се възползват от тази услуга, с цел избягване на струпването на опашки на касите преди мачовете.
http://www.botevplovdiv.bg/component/co ... 0%BE%D0%BD
Цените на картите и билетите за новия сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цените на картите и билетите за новия сезон
Според мен цените са идеални, като се има предвид че може би ще бъдат завишени за мачовете с ЦСКА, Левски, Лудогорец и Локо Пд. Аз мисля да си закупя карта излиза още по изгодно а и ще си спестя чакането по опашки което не е маловажно .
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
- Red Warrior
- Контакти:
Цените ви са нормални. Не знам кога ще се направи притежателите на карти да имат право да избират ръководството на клубовете, както е в Испания? Аааа верно... Забравих, че Испания е доста по-назад във футболно отношение от нас. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- publicimage
- Контакти:
карта за целият сезон му е майката... а и за в бъдеще.
- rump_shaker
- Контакти:
Red Warrior написа:Цените ви са нормални. Не знам кога ще се направи притежателите на карти да имат право да избират ръководството на клубовете, както е в Испания? Аааа верно... Забравих, че Испания е доста по-назад във футболно отношение от нас.
Барселона имат 164 000 сосиос. Не всички са с права за гласуване. Гласуват тези които заплатят годишна вноска от 1100 Евро като гласуването става чрез коалиране на групи. Демек една група излъчва представител който вече има право да дава своя глас в взимането на решения касаещи клуба. На този принцип са само няколко клуба в Испания.
Когато стигнем поне 30 процента от тези цифри като статистика тогава може би ще има резон в необмисленото ти мнение.

- Yellow blood
- Контакти:
За трети пореден сезон ще си купя карта. С удоволствие давам пари за любимия клуб сега, когато го няма дх-с. А позитивните емоции, които ми носи Ботев Пловдив, са безценни.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- Red Warrior
- Контакти:
rump_shaker написа:Red Warrior написа:Цените ви са нормални. Не знам кога ще се направи притежателите на карти да имат право да избират ръководството на клубовете, както е в Испания? Аааа верно... Забравих, че Испания е доста по-назад във футболно отношение от нас.
Барселона имат 164 000 сосиос. Не всички са с права за гласуване. Гласуват тези които заплатят годишна вноска от 1100 Евро като гласуването става чрез коалиране на групи. Демек една група излъчва представител който вече има право да дава своя глас в взимането на решения касаещи клуба. На този принцип са само няколко клуба в Испания.
Когато стигнем поне 30 процента от тези цифри като статистика тогава може би ще има резон в необмисленото ти мнение.
Няма нужда да стигнем "тези цифри", тъй като финансовата реалност в България е различна, както и бюджетите на клубовете са различни. Какъв е проблема в България един клуб да продаде 10 000 карти по 200 лева (средно) всяка са 2 млн. лева - бюджет на един отбор от средата на таблицата в "А" група. Като сложим приходи от ТВ-права, спонсори, билети, фен артикули и европейски турнири (за тези които участват). Ето ти един бюджет, който не е по-малък от сегашните бюджети на водещите клубове в "А" група.
- rump_shaker
- Контакти:
Ти харабия не живееш в реалността. В България всички клубове заедно не могат да съберат 10 000 човека. Има едни науки дето ще ти обяснят защо. На кратко.
Област Каталуния има 7 350 000 души население (колкото България). Предвид това че 60 процента от населението е вманиачено на тема Барселона, както и високият жизнен стандарт, дават тези 164 хиляди човека да си позволят лукса да си заплатят годишна вноска. Това е само 2 процента от населението на региона.
Нека хванем твоя отбор сега. ЦСКА е отбор от София която има население от 1 200 000. Няма да ти обясянвам че в България под 60 процента се интересуват от футбол, само 30 процента са ходили изобщо на някъв мач и редовно на мач ходят под 1 процент от хората. Ся можеш сам да продължиш да смяташ. Вие в ЦСКА средно ходите по 3-4 000 на мач а ти ми говориш за 10 000 човека да платят по 200 лв?!? Изобщо на тази планета ли живееш
Област Каталуния има 7 350 000 души население (колкото България). Предвид това че 60 процента от населението е вманиачено на тема Барселона, както и високият жизнен стандарт, дават тези 164 хиляди човека да си позволят лукса да си заплатят годишна вноска. Това е само 2 процента от населението на региона.
Нека хванем твоя отбор сега. ЦСКА е отбор от София която има население от 1 200 000. Няма да ти обясянвам че в България под 60 процента се интересуват от футбол, само 30 процента са ходили изобщо на някъв мач и редовно на мач ходят под 1 процент от хората. Ся можеш сам да продължиш да смяташ. Вие в ЦСКА средно ходите по 3-4 000 на мач а ти ми говориш за 10 000 човека да платят по 200 лв?!? Изобщо на тази планета ли живееш

- Red Warrior
- Контакти:
rump_shaker написа:Ти харабия не живееш в реалността. В България всички клубове заедно не могат да съберат 10 000 човека. Има едни науки дето ще ти обяснят защо. На кратко.
Според мен, ако феновете знаят, че картата (всяка една продадена карта) им дава изборни права и ако от това зависи съществуването на любимият им клуб ще дадат. Разбира се не говорим за всички отбори, но 5-6 отбора в различна степен могат да реализират тази политика според мен.
- rump_shaker
- Контакти:
Братле казах ти, не живееш в тази реалност. Пич средната посещаемост на А група е 2 000 човека бе. Повечето мрънкат че им е много 5 лв за билет. На всички им е през оная работа за спорта в България. Хората нямат пари за да преживяват. Чудят се кво да работят..... Ти ми говориш че 5-6 отбора ще намерят по 10 000 човека да дадат по 200 лв. Алоооооо А група не може да събере наполвина от тези хора по-стадионите камо ли да дат пари. Усети се малко. Изобщо не гледаш реално на нещата