Точно 82-ма работници изброи репортер на PlovdivNews.net да се трудят на Колежа в момента. Интересното обаче е, че само 32-ма от тях са постоянни работници на фирма "Онтарио спорт", която се е заела с изграждането на новия терен. Останалите 50 са фенове на Ботев, които са се включили в работата, за да се задвижи по- бързо изграждането на терена. От фирмата изпълнител потвърдиха, че бултраси се трудят на Колежа, като уточниха, че им се плаща по 30 лева надник за работата. В момента се зарива с пясък отоплителната система, като се очаква тревното покритие да пристигне от Гърция, за да започне и неговото поставяне.
От "Онтарио спорт" са категорични, че официалното представяне на Ботев, което е планирано за 4 август, ще бъде на новия супер модерен терен на стадион "Христо Ботев".
http://plovdivnews.net/index.php?option ... Itemid=123
Бултрасите се включиха в ремонта на Колежа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- HoldenCaulfield
- Контакти:
Re: Бултрасите се включиха в ремонта на Колежа
Че що да ги е срам ? От това, което са ?
Те са си такива. Това е положението. И не могат да се променят.
По-скоро е готино това, отколкото да е срамно...
Мен ме кефят....

Те са си такива. Това е положението. И не могат да се променят.
По-скоро е готино това, отколкото да е срамно...
Мен ме кефят....

"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."
- Пловдивчанинът
- Контакти:
А най-интересното е, че пак се занимавате с нас измислените ви легенди Лазаров и Камбуров само за нас мислят. Ей голям кеф само ние сме ви в глава, ама хич не се притеснявате, че не сте взели никой още, а юли месец ще играете в ЛЕ и тогава какво ли ще става.
Последна промяна от Пловдивчанинът на 12 юни 2012 14:22, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Абе ,ти си много зле .
Какво срамно и абсурдно има в това да работиш и за положения труд да ти бъде платено . Ясно е обаче ,че в къщи ти вършиш домакинската работа като една прилежна булка .
Какво срамно и абсурдно има в това да работиш и за положения труд да ти бъде платено . Ясно е обаче ,че в къщи ти вършиш домакинската работа като една прилежна булка .
Аз не виждам нищо нередно, нито пък нещо срамно. Момчетата помагат, извършват работа, най-нормалното нещо е да им се заплати за положения труд. В тези трудни времена, на никого не са излишни допълнителни доходи.
Всичко останало е комплексарщина.
Всичко останало е комплексарщина.
[center]
[/center]

- Себастиан Фетел
- Контакти:
Ако имат поне капка достойнство ще откажат и ще върнат парите . Аз когато и да съм ходил да помагам за нещо на Лаута , никога не ми е минавало през акъла да взема някакви пари . Не всичко в този живот е пари има и по-важни неща , дано ме разберете правилно .
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
bianchi написа:Точно 82-ма работници изброи репортер на PlovdivNews.net да се трудят на Колежа в момента. Интересното обаче е, че само 32-ма от тях са постоянни работници на фирма "Онтарио спорт", която се е заела с изграждането на новия терен. Останалите 50 са фенове на Ботев, които са се включили в работата, за да се задвижи по- бързо изграждането на терена. От фирмата изпълнител потвърдиха, че бултраси се трудят на Колежа, като уточниха, че им се плаща по 30 лева надник за работата. В момента се зарива с пясък отоплителната система, като се очаква тревното покритие да пристигне от Гърция, за да започне и неговото поставяне.
От "Онтарио спорт" са категорични, че официалното представяне на Ботев, което е планирано за 4 август, ще бъде на новия супер модерен терен на стадион "Христо Ботев".
http://plovdivnews.net/index.php?option ... Itemid=123
И каква е идеята ти с тая тема!?Ако е провокативност си се улял тотално. Ако е да дискредитираш бултрасите не се е родил тоя, дето ще го направи.Ако е да рекламираш, това което се прави по стадиона ни и какво ще стане до две години с него само може да ти се благодари.Има няма новини покрай твоя клуб, все Ботев Пловдив ти е в главата май.Ти скрит фен ли си ни,завистник до полуда ли..Да следиш добре новините покрай нас защото след седмица - две ще се слага тревното покритие, та ето ти идея за нова тема.
Докъде го докарахме, да се подиграваш на някой, че си оправя стадиона със всички възможни средства и начини.
Е тва, буферите сте много ограничени парчета.
Е тва, буферите сте много ограничени парчета.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
- Canaries front
- Контакти:
Себастиан Фетел написа:Ако имат поне капка достойнство ще откажат и ще върнат парите . Аз когато и да съм ходил да помагам за нещо на Лаута , никога не ми е минавало през акъла да взема някакви пари . Не всичко в този живот е пари има и по-важни неща , дано ме разберете правилно .
Извинявай,ако правиш ремонт у вас и фирмата изпълнител ти каже помогни ни в еди какво си ,за да изпълним срока ще си платим ти ще върнеш ли парите ,само защото работят по твоя дом ?
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Себастиан Фетел написа:Ако имат поне капка достойнство ще откажат и ще върнат парите . Аз когато и да съм ходил да помагам за нещо на Лаута , никога не ми е минавало през акъла да взема някакви пари . Не всичко в този живот е пари има и по-важни неща , дано ме разберете правилно .
Няма как да ти мине мисъл през нещо което го няма .Освен това за теб наистина Не всичко в този живот е пари има и по-важни неща като например желязо и мед.