Мнениеот група съветски учени » 07 юни 2012 18:34
Темата е абсолютно безмислена към момента. Щото рибата в морето ние тиганЯ вече сложихме.
Ами в момента нямаме един читав играч, имахме един и той стана директор. Нека първо направим добра селекция(в което съм умерен писимист съдейки от предните две селекции) нека обиграем отбора и тогава да говорим за дербита, щото в момента и Монтана да ни хване ще ни отупа.
Но така и така е пусната темата ще си кажа мнението.
От както се помня до преди 15 години дербито на сезона за Ботев беше срещу Левски и ЦСКА.
Даже помня една година, беше средата на 80-те. След мач на Ботев на нашия стадион, цялата агитка се изнесохме на 9-ти септември, там играеха Левски и Локото и всички отидохме да подкрепяме жепейците, лично аз съм скандирал локо-локо, както и другите разбира се. Така че смятайте колко сме ги брояли за дразнители жепейците, за нас дразнителя си беше Левски. Те локото тогава нито публика имаха нито отбор.
За съжаление нещата за нас тръгнаха надолу през последните 15-17 години, първо брокерите, после Васко Нинов и накрая селския ни съсипаха. Години ще минат преди да върнем публиката, красивия стил на игра и отново всички да треперят от нас.