Пореден силен ход на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Пореден силен ход на Ботев Пд

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 05 юни 2012 12:13

http://www.livesport.bg/Ekskluzivno--Po ... v-Pd-64533
Александър Александров-Кривия ще заеме поста спортно-технически директор на "канарчетата"

Капитанът и основен вдъхновител на Ботев Пловдив за спечелената от "жълто-черните" промоция в "А" група ще продължи престоя си на "Христо Ботев". Livesport.bg научи, че легендарният полузащитник е получи оферта от ръководството на "канарчетата" да заеме длъжността спортно-технически директор.

В момента Александров преговара със собственика на отбора - банкерът Цветан Василев. Очаква се в най-скоро време да бъде обявен неговият нов пост в най-стария роден клуб.

Промените в Ботев не спират нито за миг. След като тимът спечели промоция за "А" група, побеждавайки в баража Спортист Своге, на "Христо Ботев" започнаха да правят сериозни планове за новия сезон сред майсторите.

По последна информация на Livesport.bg, заради общи бизнес-отношения между Цветан Василев и Гриша Ганчев, голяма част от звездите на "люляците" може да се озоват под Тепетата, където ще сложат жълто-черната фланелка.

Странно ми се струва това... Кривия, мисля, може да даде поне още една година на терена и постепенно да навлезе в административната работа... Но пък - както преценят - така :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Пореден силен ход на Ботев Пд

Мнениеот child in time » 05 юни 2012 12:38

Да не съм лош пророк но подобен ход със спортно технически бивш играч на клуба донесе много неприятности в един друг отбор! Трябва си стабилен човек за такъв пост! А Кривия що не вземе да изкара някоя треньорска школа? Мое лично мнение че ще става за треньор!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 05 юни 2012 12:44

Успех на Кривия и дано работи със същия хъс, който показва на терена.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 05 юни 2012 12:44

child in time написа:Да не съм лош пророк но подобен ход със спортно технически бивш играч на клуба донесе много неприятности в един друг отбор! Трябва си стабилен човек за такъв пост! А Кривия що не вземе да изкара някоя треньорска школа? Мое лично мнение че ще става за треньор!

той сега кара някакви курсое ама за какъв лиценз незнам
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 05 юни 2012 12:48

Той ви вкара в "А" група и трябваше да изиграе поне сезона на завръщането , ама тези 38 години са си казали думата.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 05 юни 2012 12:59

Капитанът на “Ботев” (Пловдив) Александър Александров заяви, че в петък ще стане ясно бъдещето му. Както е известно, договорът на техничаря изтече с края на сезона. Сашо беше с основен принос “канарчетата” отново да се върнат в “А” група.

“В петък всичко ще стане ясно. Договорът ми изтече, ако новият треньор и ръководството преценят, че съм необходим, ще продължа. Естествено, че ми се играе, мога да изкарам поне още един сезон”, заяви Александров пред БЛИЦ.

На въпрос дали му е предложен поста спортен директор в клуба, каквато вероятност има, Сашо отговори: “Засега няма нищо такова. В петък имам среща с новия треньор и собственика на клуба. Тогава ще знаем какво ще става от тук нататък. Мога да дам още на “Ботев” (Пловдив), играе ми се с отбора в елита”, завърши един от най-добрите футболисти на България в последните години./БЛИЦ

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 05 юни 2012 13:07

child in time написа:Да не съм лош пророк но подобен ход със спортно технически бивш играч на клуба донесе много неприятности в един друг отбор! Трябва си стабилен човек за такъв пост! А Кривия що не вземе да изкара някоя треньорска школа? Мое лично мнение че ще става за треньор!

И аз съм на мнение ,че от всяко дърво свирка не става ,но пък само времето ще покаже кой прав и кой крив :)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 05 юни 2012 13:52

Кривия е много добър футболист, но си е глупак. Не знам с какво ще помогне на Ботев, но все пак му желая успех
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 05 юни 2012 14:11

AnalBreaker написа:Кривия е много добър футболист, но си е глупак. Не знам с какво ще помогне на Ботев, но все пак му желая успех

Познаваш ли го лично, че говориш така ? Защото за сефте чувам точно глупак да го наричат!

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 05 юни 2012 14:34

Aз бих добавил , дано не се окажеш нещастен пророк !
Явно не ти стигат проблемите във вашия клуб та си се притеснил за кадровите промени в нашия ;)
Отивай да търсиш нов спонсор , че на Коко нещо хич не му е до ЛЕ , така го натресоха от Лудогорец , че сега на всички за да преподпишат трябва да им вдига заплатите , а пАри НЕМА :!: :mrgreen:

Върни се в “Ботев”