Бившият наставник на Левски и Славия Велислав Вуцов е новият треньор на Ботев Пловдив, научи Sportal.bg. Специалистът ще поеме тима на "канарчетата" през лятото, независимо дали отборът ще спечели промоция в елита на българския футбол, или ще остане да се състезава в родната "Б" група.
Вуцов Джуниър вече е постигнал принципна договорка с ръководството на популярния пловдивски клуб и подписването на контракта между двете страни е въпрос на формалност. Все пак съществува някаква възможност това да не се случи, тъй като на този етап няма нищо черно на бяло, но въпреки всичко е малко вероятно договорката да не се официализира.
Босовете на Ботев Пловдив са решили да заложат на Вуцов след първата среща с наставника, който е изложил своята концепция за развитието на отбора. Вижданията и голямата амбиция на треньора изцяло съвпадали с тези на ръководните фактори.
За своите 44 години, Вили Вуцов натрупа достатъчно опит в "А" и "Б" група. До този момент наставникът е водил отборите на Спартак Варна, Спартак Плевен, Янтра Габрово, Черно море, Марек, Калиакра, Левски и Славия.
Ето го новия треньор на Ботев (Пд)?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Ето го новия треньор на Ботев (Пд)?
Недей бърза, нищо официално няма все още, а и до А група имаме още много път да извървим
Аз лично искам да се направи всичко възможно Коцето да остане и за догодина. По-добре да се учи и развива от колкото да дойде някой надценен спец тип влашкия.

Ако това е вярно аз съм твързо За!!!Много отдавна Вили трябваше да ни е треньор и отбора щеше да е на съвсем различно място в класирането!
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
Още ли е треньор ? Въобще някой да помни Вили да е постигал нещо?

Сега много хора ще го оплюят, но според мен е добър треньор. Разбира от футбол, гори в играта, упорит е и трудолюбив.
Личност е и затова дразни.
Не се наемам обаче да дам прогноза дали е подходящ за Ботев Пд. Това е клуб с голяма история и много фенове. Там е взривоопасно да си треньор.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
-
- Контакти:
Мисля,че Вили не е некадърник дори напротив,ако е истината новината тя е добра за вас!
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Мисля,че Вили не е некадърник дори напротив,ако е истината новината тя е добра за вас!
+1
Ако те мразят, значи си личност!
Вили Вуцов пред Livesport.bg: Няма да поемам Ботев! Ако има нещо такова, вие първи ще разберете
Вили Вуцов е шоумен.По подходящ е за актьорската вечер в шоуто на Слави.Феновете на Ботев са интелигентни хора не вярвам просташките изяви на Вили да им се харесат.
- nik_bg1
- Контакти:
DmG написа:Още ли е треньор ? Въобще някой да помни Вили да е постигал нещо?
Не

Поне ще е весело