Наказаха Ботев само за един мач !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Наказаха Ботев само за един мач !

Мнениеот Bartolomej » 24 апр 2012 19:02

Дисциплинарната комисия към БФС наказа Ботев Пд с 1 мач лишаване от домакинство.
Това решение бе взето на редовното заседание на комисията, което приключи преди минути. Освен това "канарчетата" ще трябва да заплатят имуществена санкция в размер на 2000 лева.
4 футболисти на Ботев ще изтърпят наказание за натрупани картони в следващия мач срещу Доростол, който "жълто-черните" печелят служебно с 3:0.

Това е прекалено тежко наказание . Има ли справедливост питам аз ? Какви са тези двойни аршини ?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Наказаха Ботев само за един мач !

Мнениеот костенурк » 24 апр 2012 19:13

А наказания за съдията който опорочи мача няма ли да има?А за оня във Варна предишния мач който ритуално ни закла няма ли да има?Въпреки съдийските тесли пак ще се класираме,конкуренцията играе срещу нас все едно сме Барса.Къде са те къде сме ний :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 24 апр 2012 19:14

Bartolomej написа:
Дисциплинарната комисия към БФС наказа Ботев Пд с 1 мач лишаване от домакинство.
Това решение бе взето на редовното заседание на комисията, което приключи преди минути. Освен това "канарчетата" ще трябва да заплатят имуществена санкция в размер на 2000 лева.
4 футболисти на Ботев ще изтърпят наказание за натрупани картони в следващия мач срещу Доростол, който "жълто-черните" печелят служебно с 3:0.

Това е прекалено тежко наказание . Има ли справедливост питам аз ? Какви са тези двойни аршини ?

Колко според теб трябва да бъде наказанието?

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 24 апр 2012 19:20

Bartolomej написа:

Грешка. Не бях дочел статията..
Последна промяна от MoNteSo на 24 апр 2012 19:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 апр 2012 19:21

Аз за едно нещо се чудя. Толкова ли са оперирани откъм липса на усет, всичките тези комисии? Какви са тези наказания, които се изтърпяват срещу несъществуващи отбори или по време на зимна пауза с контролни мачове?
Хубаво, има отказал се отбор. Ами тогава нека тези 4-мата да си изтърпят наказанието срещу някой реален отбор, а не фантом.
Същото беше и с ЦСКА. Окей - три месеца. Ами нека изтърпят наказанието си по време на реално играещ се шампионат. Защо ще става това по време на коледните празници и на тичането за здраве в Турция?
Ех, Боби, Боби...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 24 апр 2012 19:23

Bartolomej написа:

Така е бургаски, трябваше да ни накажат до края на сезона, че и другият, абе направо да ни закрият .... за хвърлени предмети по терена :lol:

Няма такъв прецедент , няма такъв двоен аршин , а :oops:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 24 апр 2012 19:28

Bartolomej написа:

Наказанието е за хвърлени предмети "с последствия", е как като няма никой ударен има последствия. Ти предполагам си убеден, че има ударен с последствия, което много добре си видял от вкъщи само на около 300 км. от стадиона. Жлъчното ти и иронично изказване е смешно и "съвсем малко" се поизложи.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 24 апр 2012 19:29

ehh, наказанието се изтърпява в следващия мач, който по стечение на обстоятелствата няма да се играе... А относно другото наказание - не знам какви последствия е имало, но както и да е.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 24 апр 2012 19:30

И къде точно е двойния аршин?Излагаш се с това заглавие и тема.
И не забравяй ,че Ботев винаги е домакин,където и да играе.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 апр 2012 19:34

Tribune East 1912 написа:ehh, наказанието се изтърпява в следващия мач, който по стечение на обстоятелствата няма да се играе... А относно другото наказание - не знам какви последствия е имало, но както и да е.

Ема така е, но нали се сещаш, как изглежда. Играчите на Ботев много добре са знаели за фантомския си мач и половината отбор сега се чисти. При ЦСКА - същата работа. Взимали са, както са взимали, пет пари не са давали, защото знаят, че евентуално хванати, после ще търпят наказанието, докато се разхождат из Турция. Че и капитанът им чак ще реве като ученичка по телевизията.
Както и да е, това последното не е много за тема, свързана с Ботев.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Ботев”