Георги Георгиев готов да поеме Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Георги Георгиев готов да поеме Ботев
Като няма пари за волейбола къде е тръгнал и ДЮШ и мъжки отбор да издържа
нещо не ми се връзва ?

- dagger1912
- Контакти:
Когато е бил закъсал в волейбола- това си е било преди ... Сега до къде стигнаха в шампионска лига?? Няма нищо лошо да ни "спонсорира" ...
- botev_1912
- Контакти:
BultraStyle написа:Като няма пари за волейбола къде е тръгнал и ДЮШ и мъжки отбор да издържанещо не ми се връзва ?
След като не бяха взимали пари сума време - после им бяха изсипани всички пари на куп, сега станаха шампиони на България, взеха и купата на България, ако не се лъжа са и първият БГ отбор успял да излезне от групите на Шампионската лига - волейболната!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- vivacanary
- Контакти:
dagger1912 написа:Когато е бил закъсал в волейбола- това си е било преди ... Сега до къде стигнаха в шампионска лига?? Няма нищо лошо да ни "спонсорира" ...
Разбира се, че нищо лошо няма - точно обратното!
-
- Контакти:
ок
аз явно съм далече от нещата във БГ волейбола 

За мен идеята Ботев е толкова голяма, че има място в нея за всички споделящи целите и същността й; и това място се определя от това колко и какво е дал, а не какъв точно е бизнес планът му.
Но също така смятам, че идеята Ботев не трябва да бъде собственост на някого, колкото и благоденствуващ и доброжелателен да е.
Евала на този човек за ресурсите и усилията които хвърля за издръжката на ДЮШ на Ботев, но смятам, че испанският модел е единственият изход в правилната посока за Ботев.
Но също така смятам, че идеята Ботев не трябва да бъде собственост на някого, колкото и благоденствуващ и доброжелателен да е.
Евала на този човек за ресурсите и усилията които хвърля за издръжката на ДЮШ на Ботев, но смятам, че испанският модел е единственият изход в правилната посока за Ботев.
105 години / 4 поколения ботевисти!