Кой набор на ДЮШ ви харесва най-много?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Кой набор на ДЮШ ви харесва най-много?

Мнениеот rump_shaker » 11 апр 2010 20:40

PFC Litex написа:Защо ДЮШ ви се казва Ботев 2002?

Дюш не ни се казва Ботев 2002. Ботев 2002 е друг отбор. Навремето се отцепиха от основната ни ДЮШ заради Селския. Сегашният собственик на Ботев 2002 иска да развива детско юношески футбол за което евала му. Но бъди сигурен че момчетата от Ботев 2002 имат място при нас и някой ден ще играят за Ботев Пловдив
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 12 апр 2010 00:26

rump_shaker написа:
PFC Litex написа:някой ден ще играят за Ботев Пловдив

+1 Нямаш си на идея, колко си прав :)

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 12 апр 2010 16:14

rump_shaker написа:
PFC Litex написа:Защо ДЮШ ви се казва Ботев 2002?

Дюш не ни се казва Ботев 2002. Ботев 2002 е друг отбор. Навремето се отцепиха от основната ни ДЮШ заради Селския. Сегашният собственик на Ботев 2002 иска да развива детско юношески футбол за което евала му. Но бъди сигурен че момчетата от Ботев 2002 имат място при нас и някой ден ще играят за Ботев Пловдив

Абе Андро е голям Ботевист и направи невероятна школа, но най-добрия играч излязъл от там е....Дани Кики. Така че не е много сигурно за кого и как тези мочета ще игрят... :roll:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 апр 2010 17:35

Принципно си прав че не е сигурно. Но дори и от наща ДЮШ да излезнат, пак няма гаранция че в нашият отбор ще продължат. Мисълта ми е че онзи отбор пак се възпитава с Ботевистки дух. Малките дечурлига са канарчета повечето и е естествено за тях да се опитат да продължат кариерата си в Ботев, ако имат данни естествено!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 27 апр 2010 18:58

Въобще не знам кой набор става и кой не става!Интересен ми беше мачът преди Бойко да даде стадиона!Дечицата биха с 4 или 5:0,но може ли да играят с ЛИБЕРО!!!!Това вече никъде го няма!Според мен е по-важно да се научат да играят в линия,а не да взезнат в мъжкия отбор и да се чувстват ,като в небрано лозе!!!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 27 апр 2010 19:31

sir George написа:Въобще не знам кой набор става и кой не става!Интересен ми беше мачът преди Бойко да даде стадиона!Дечицата биха с 4 или 5:0,но може ли да играят с ЛИБЕРО!!!!Това вече никъде го няма!Според мен е по-важно да се научат да играят в линия,а не да взезнат в мъжкия отбор и да се чувстват ,като в небрано лозе!!!

За това - чужденци треньори. Яко гърч и да се научат що е то съвременен футбол и има ли той почва у нас...
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”