Възроденият Ботев ще действа по испански модел

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Възроденият Ботев ще действа по испански модел

Мнениеот Ki Cho » 27 апр 2010 10:02

Има и вариант с ЕАД, като 100% от акциите са на дружеството.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 апр 2010 18:31

Тва е интересно, Ки Чо. Наистина колкото повече хора, толкоз по-голяма прозрачност. Бях вметнал по-горе че ако имаш 90 процента акции, лесно се манипулират 10 човека. Ама кат имаш само няколко, трудно е да излъжеш 1 000 ;)

Ако може тези вноски наистина да се дават на части, ще е супер. Просто в момента квото и да правя 240 лв няма как да ги изкарам. Шврънц ме знае много добре в ква дупка съм хахаха :D. Пуста криза.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 27 апр 2010 18:35

rump_shaker написа:Тва е интересно, Ки Чо. Наистина колкото повече хора, толкоз по-голяма прозрачност. Бях вметнал по-горе че ако имаш 90 процента акции, лесно се манипулират 10 човека. Ама кат имаш само няколко, трудно е да излъжеш 1 000 ;)

Ако може тези вноски наистина да се дават на части, ще е супер. Просто в момента квото и да правя 240 лв няма как да ги изкарам. Шврънц ме знае много добре в ква дупка съм хахаха :D. Пуста криза.

Rump, криза е, съгласен съм, но факт е, че за първата вноска на Ботев му трябва цялата сума... Не знам какви им са разчетите, но мисля, че с тези пари ще се събере отбор, ще се проведе лятна подготовка и ще се започне сезона. Иначе казано - от нас зависи дали ще има пак селски изцепки с неплатени лагери и т.н.
Не натискайте ТУК!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 28 апр 2010 13:16

Шврнц Тпрунков написа:
rump_shaker написа:Тва е интересно, Ки Чо. Наистина колкото повече хора, толкоз по-голяма прозрачност. Бях вметнал по-горе че ако имаш 90 процента акции, лесно се манипулират 10 човека. Ама кат имаш само няколко, трудно е да излъжеш 1 000 ;)

Rump, криза е, съгласен съм, но факт е, че за първата вноска на Ботев му трябва цялата сума... Не знам какви им са разчетите, но мисля, че с тези пари ще се събере отбор, ще се проведе лятна подготовка и ще се започне сезона. Иначе казано - от нас зависи дали ще има пак селски изцепки с неплатени лагери и т.н.

За окръжните групи или В група не се искат много пари
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 28 апр 2010 13:33

loko2004 написа:
Шврнц Тпрунков написа:Rump, криза е, съгласен съм, но факт е, че за първата вноска на Ботев му трябва цялата сума... Не знам какви им са разчетите, но мисля, че с тези пари ще се събере отбор, ще се проведе лятна подготовка и ще се започне сезона. Иначе казано - от нас зависи дали ще има пак селски изцепки с неплатени лагери и т.н.

Вие знаете най-добре!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 28 апр 2010 14:41

loko2004 написа:
Шврнц Тпрунков написа:

Ще ти се, че май се утаявате с "най-силния отбор", "новия" Локомотив към "Б" група...

Всъщност вие кой отбор подкрепяте? Спортклуб, Юве, Локо, Вълбъжд, два-три "нови" отбора?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 апр 2010 02:11

bluepower12 написа:представям си клубовете с ОГРАНИЧЕНА фенска маса ( Латекс , Локо Мз , Несебър ) как ще събират пари за гориво на рейса :-)
Това е приложимо само са ПОПУЛЯРНИ клубове ... Левски , ЦДНА , Ботев , Локо Пд , Черно Море , Берое , донякъде Черноморец , Дунав и Спартак Пл ...
Останалите да се молят за богат президент ...

Според мен трябва да е нещо средно ... 33 % община , 33 % Фенове и 34 % Президент ...

Бих казал, че си мега ограниен тип.
Само не ми е ясно какво общо имат всички споделени отбори с модела на новия Ботев, модел който по нашите ширини ще работи най-много година.
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 30 апр 2010 09:38

PFC Litex написа:
bluepower12 написа:представям си клубовете с ОГРАНИЧЕНА фенска маса ( Латекс , Локо Мз , Несебър ) как ще събират пари за гориво на рейса :-)
Това е приложимо само са ПОПУЛЯРНИ клубове ... Левски , ЦДНА , Ботев , Локо Пд , Черно Море , Берое , донякъде Черноморец , Дунав и Спартак Пл ...

Според мен трябва да е нещо средно ... 33 % община , 33 % Фенове и 34 % Президент ...

Само не ми е ясно какво общо имат всички споделени отбори с модела на новия Ботев, модел който по нашите ширини ще работи най-много година.

Колега с мнението си доказваш само че сравнението с вашите отбори е правилно!
Определено по ВАШИТЕ ширини този модел е неприложим понеже и всичките 100 фена дадете по 240, пак няма да стане работата! Тук във Пловдив хората се събуждат и заспиват с Мисълта за Ботев, Локомотив, Спартак и Марица! Защото не си виждал как хората плачат за любимият си отбор. За вашите ширини това е просто една игра!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 30 апр 2010 10:01

botev_1912 написа:
PFC Litex написа:

Колега с мнението си доказваш само че сравнението с вашите отбори е правилно!
Определено по ВАШИТЕ ширини този модел е неприложим понеже и всичките 100 фена дадете по 240, пак няма да стане работата! Тук във Пловдив хората се събуждат и заспиват с Мисълта за Ботев, Локомотив, Спартак и Марица! Защото не си виждал как хората плачат за любимият си отбор. За вашите ширини това е просто една игра!

Какво му обясняваш на този "разбирач"- само му виж клубната емблема. 1921 пък с латински букви.Срамота!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 30 апр 2010 14:21

Тъжна работа е тази с Литекс. Имат прекрасен отбор, китен стадион, мощен президент, вървят уверено към шампионска титла и на последният им мач - трибуните празни.

Направо настръхвам при мисълта ако на мястото на Литекс беше Ботев. Сигурно 2 часа и половина преди мача Колежа щеше да е фрашкан ... Сигурен съм, че на Колежа щеше да има повече фенове на Ботев дошли от чужбина за мача, отколкото всичките привърженици на Литекс отишли на стадиона им.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Ботев”