Възроденият Ботев ще действа по испански модел
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Възроденият Ботев ще действа по испански модел
Има и вариант с ЕАД, като 100% от акциите са на дружеството.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- rump_shaker
- Контакти:
Тва е интересно, Ки Чо. Наистина колкото повече хора, толкоз по-голяма прозрачност. Бях вметнал по-горе че ако имаш 90 процента акции, лесно се манипулират 10 човека. Ама кат имаш само няколко, трудно е да излъжеш 1 000 
Ако може тези вноски наистина да се дават на части, ще е супер. Просто в момента квото и да правя 240 лв няма как да ги изкарам. Шврънц ме знае много добре в ква дупка съм хахаха :D. Пуста криза.

Ако може тези вноски наистина да се дават на части, ще е супер. Просто в момента квото и да правя 240 лв няма как да ги изкарам. Шврънц ме знае много добре в ква дупка съм хахаха :D. Пуста криза.

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
rump_shaker написа:Тва е интересно, Ки Чо. Наистина колкото повече хора, толкоз по-голяма прозрачност. Бях вметнал по-горе че ако имаш 90 процента акции, лесно се манипулират 10 човека. Ама кат имаш само няколко, трудно е да излъжеш 1 000
Rump, криза е, съгласен съм, но факт е, че за първата вноска на Ботев му трябва цялата сума... Не знам какви им са разчетите, но мисля, че с тези пари ще се събере отбор, ще се проведе лятна подготовка и ще се започне сезона. Иначе казано - от нас зависи дали ще има пак селски изцепки с неплатени лагери и т.н.
Не натискайте ТУК!
Шврнц Тпрунков написа:rump_shaker написа:Тва е интересно, Ки Чо. Наистина колкото повече хора, толкоз по-голяма прозрачност. Бях вметнал по-горе че ако имаш 90 процента акции, лесно се манипулират 10 човека. Ама кат имаш само няколко, трудно е да излъжеш 1 000
Rump, криза е, съгласен съм, но факт е, че за първата вноска на Ботев му трябва цялата сума... Не знам какви им са разчетите, но мисля, че с тези пари ще се събере отбор, ще се проведе лятна подготовка и ще се започне сезона. Иначе казано - от нас зависи дали ще има пак селски изцепки с неплатени лагери и т.н.
За окръжните групи или В група не се искат много пари
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- vivacanary
- Контакти:
loko2004 написа:Шврнц Тпрунков написа:Rump, криза е, съгласен съм, но факт е, че за първата вноска на Ботев му трябва цялата сума... Не знам какви им са разчетите, но мисля, че с тези пари ще се събере отбор, ще се проведе лятна подготовка и ще се започне сезона. Иначе казано - от нас зависи дали ще има пак селски изцепки с неплатени лагери и т.н.
Вие знаете най-добре!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
loko2004 написа:Шврнц Тпрунков написа:rump_shaker написа:Тва е интересно, Ки Чо. Наистина колкото повече хора, толкоз по-голяма прозрачност. Бях вметнал по-горе че ако имаш 90 процента акции, лесно се манипулират 10 човека. Ама кат имаш само няколко, трудно е да излъжеш 1 000
Ще ти се, че май се утаявате с "най-силния отбор", "новия" Локомотив към "Б" група...
Всъщност вие кой отбор подкрепяте? Спортклуб, Юве, Локо, Вълбъжд, два-три "нови" отбора?
Не натискайте ТУК!
bluepower12 написа:представям си клубовете с ОГРАНИЧЕНА фенска маса ( Латекс , Локо Мз , Несебър ) как ще събират пари за гориво на рейса
Това е приложимо само са ПОПУЛЯРНИ клубове ... Левски , ЦДНА , Ботев , Локо Пд , Черно Море , Берое , донякъде Черноморец , Дунав и Спартак Пл ...
Останалите да се молят за богат президент ...
Според мен трябва да е нещо средно ... 33 % община , 33 % Фенове и 34 % Президент ...
Бих казал, че си мега ограниен тип.
Само не ми е ясно какво общо имат всички споделени отбори с модела на новия Ботев, модел който по нашите ширини ще работи най-много година.

- botev_1912
- Контакти:
PFC Litex написа:bluepower12 написа:представям си клубовете с ОГРАНИЧЕНА фенска маса ( Латекс , Локо Мз , Несебър ) как ще събират пари за гориво на рейса
Това е приложимо само са ПОПУЛЯРНИ клубове ... Левски , ЦДНА , Ботев , Локо Пд , Черно Море , Берое , донякъде Черноморец , Дунав и Спартак Пл ...
Според мен трябва да е нещо средно ... 33 % община , 33 % Фенове и 34 % Президент ...
Само не ми е ясно какво общо имат всички споделени отбори с модела на новия Ботев, модел който по нашите ширини ще работи най-много година.
Колега с мнението си доказваш само че сравнението с вашите отбори е правилно!
Определено по ВАШИТЕ ширини този модел е неприложим понеже и всичките 100 фена дадете по 240, пак няма да стане работата! Тук във Пловдив хората се събуждат и заспиват с Мисълта за Ботев, Локомотив, Спартак и Марица! Защото не си виждал как хората плачат за любимият си отбор. За вашите ширини това е просто една игра!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
botev_1912 написа:PFC Litex написа:bluepower12 написа:представям си клубовете с ОГРАНИЧЕНА фенска маса ( Латекс , Локо Мз , Несебър ) как ще събират пари за гориво на рейса
Колега с мнението си доказваш само че сравнението с вашите отбори е правилно!
Определено по ВАШИТЕ ширини този модел е неприложим понеже и всичките 100 фена дадете по 240, пак няма да стане работата! Тук във Пловдив хората се събуждат и заспиват с Мисълта за Ботев, Локомотив, Спартак и Марица! Защото не си виждал как хората плачат за любимият си отбор. За вашите ширини това е просто една игра!
Какво му обясняваш на този "разбирач"- само му виж клубната емблема. 1921 пък с латински букви.Срамота!
Тъжна работа е тази с Литекс. Имат прекрасен отбор, китен стадион, мощен президент, вървят уверено към шампионска титла и на последният им мач - трибуните празни.
Направо настръхвам при мисълта ако на мястото на Литекс беше Ботев. Сигурно 2 часа и половина преди мача Колежа щеше да е фрашкан ... Сигурен съм, че на Колежа щеше да има повече фенове на Ботев дошли от чужбина за мача, отколкото всичките привърженици на Литекс отишли на стадиона им.
Направо настръхвам при мисълта ако на мястото на Литекс беше Ботев. Сигурно 2 часа и половина преди мача Колежа щеше да е фрашкан ... Сигурен съм, че на Колежа щеше да има повече фенове на Ботев дошли от чужбина за мача, отколкото всичките привърженици на Литекс отишли на стадиона им.
105 години / 4 поколения ботевисти!