OFF-TOPIC: Страхотен клип за Пловдив и айляците
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: OFF-TOPIC: Страхотен клип за Пловдив и айляците
" aйляк " означава безработен според мене
- sir George
- Контакти:
.........
АЗ МРАЗЯ "ДУМАТА" АЙЛЯК!!!!!!!!!
.........
Чудя се откъде се появи и много ме дразни,че все по-масово се използува!!!!
СПОКОЙСТВИЕ,БЕЗГРИЖИЕ,ПОЧИВКА,......,но айляк-НЕ!!!!!!!!!!!!!!! 

.........

sir George написа:.........АЗ МРАЗЯ "ДУМАТА" АЙЛЯК!!!!!!!!!
![]()
.........Чудя се откъде се появи и много ме дразни,че все по-масово се използува!!!!
![]()
![]()
![]()
СПОКОЙСТВИЕ,БЕЗГРИЖИЕ,ПОЧИВКА,......,но айляк-НЕ!!!!!!!!!!!!!!!
АЙЛЯК ФОРЕВЕР!

АЙЛЯК ФОРЕВЕР!
+1

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Супер айляшки клип.Браво!
- nik_bg1
- Контакти:
antonzzzz написа:Супер айляшки клип.Браво!
Особенно мургавите братя...

- sir George
- Контакти:
Много се "радвам" на турските сериали и на турцизмите,които сами си налагаме!
Не искам да чувам и да чета за недоволство от южните продукции повече!При положение,че явно ни е трудно(непосилно) да използуваме бг думички!Ако това е новата мода,благодаря,но ще си остана непросветен Явно чрез тези филмчета,ще ни се дообогати езикът!
Не искам да чувам и да чета за недоволство от южните продукции повече!При положение,че явно ни е трудно(непосилно) да използуваме бг думички!Ако това е новата мода,благодаря,но ще си остана непросветен Явно чрез тези филмчета,ще ни се дообогати езикът!

- rump_shaker
- Контакти:
sir George написа:Много се "радвам" на турските сериали и на турцизмите,които сами си налагаме!
Стига де. Не се дразни сега. В Българският използваме много думи които не са наши. Да не говорим че едно 10 процента са труски и дори нямаме български такави за тези думи. Няма как да говорим на език от преди 7-800 години. В света всичко се меши и невиждам какво толкоз е станало че използваме няква си дума която не е българска по произход.

- PLOVDIV PEE 1912
Страхотен клип!!Много професионално направен.Браво!
rump_shaker написа:sir George написа:Много се "радвам" на турските сериали и на турцизмите,които сами си налагаме!
Стига де. Не се дразни сега. В Българският използваме много думи които не са наши. Да не говорим че едно 10 процента са труски и дори нямаме български такави за тези думи. Няма как да говорим на език от преди 7-800 години. В света всичко се меши и невиждам какво толкоз е станало че използваме няква си дума която не е българска по произход.
Значи без да съм некъв езиковед мога да добавя ,че езиците по света се движат в посока опростяване.Пример за това е английският език опростен до няма и къде и използван почти на всякъде по света.Та дори и нашият език е доста опростен спрямо останалите славянски езици (липсват ни падежните форми останали само в местоименията) ала въпреки усилията ,които се полагат за да се запази автентичността на даден език това си остава задача с повишена трудност особено с отворените граници сега.Дори и в водещите езици се появяват големи групи от хора които променят я произношение ,я цели структори в даден език.
За самата дума Айляк не съм сигурен какъв е корена гръцки ,турски ....нещо такова ще е ,по -бие на турски ала аз друго не разбирам в тоя клип какво общо има Айлякът с двама дрогирани цигани на 4:48 ???
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!