Пловдивски съд постанови Тодор Тимонов за играч на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Lucky1912
Контакти:

Re: Пловдивски съд постанови Тодор Тимонов за играч на Ботев

Мнениеот Lucky1912 » 09 апр 2010 17:11

Gong проверете си източника. Няма как Админ. съд да гледа гражданско дело. В сайта на съда излизат всички решения. Проявете малко професионализъм. Не бъдете преписвачи като всички.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 09 апр 2010 17:17

Като цяло новината не е разтърсваща и селския няма да има ползи!Феновете на Ботев това ни интересува. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 09 апр 2010 19:52

Този жълт вестник не казва и грам истина във всяка своя тема 8-) 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 апр 2010 20:59

Слушах коментара на Митко Лишев по Гонг, относно случая.
Какво разбрах, какво не разбрах, но ми направи впечатление казаното от адвокат Градев, че, независимо от решението на Пловдивският районен съд (което може да бъде обжалвано), то няма да има никакви последствия нито за БФС, нито за ЦСКА, нито за "Анжи", нито за самият играч.Което май означава, че всеки може да реши, че е разтрогнал, да подпише с друг клуб, после да бъде продаден, Централата да разреши картотеката, и накрая всички доволни, нищо, че няма никакво правно оснавние за всички тези действия.....Да живее адвокат Градев, както и правната система на БФС, ако това се окаже истина!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 апр 2010 21:45

Забелязал съм,че този мениджър Градев,колкото дела е водил, всичките ги е загубил. :lol:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 апр 2010 22:31

Madridist написа:Забелязал съм,че този мениджър Градев,колкото дела е водил, всичките ги е загубил. :lol:

Не го знам какво е спечелил и какво изгубил, но ми прозвуча страшно тъпо категоричното изказване, че независимо от всички нарушения на закони и правилници, няма основание нарушителите да да бъдат наказани, и само единствено ПФК "Ботев" го отнася, с неплатените 3 заплати.Много ми е интересно как е възможно в момента Тимонов да е собственост и на "Ботев" и на "Анжи"... това "адвокат" Градев забрави да спомене ;)

Бога ми, ако е вярно това, че това е решение на съд, Христолов получава такъв коз в ръцете си, че свят да ви се завие направо.. и не само на феновете на "Ботев", ами и на нечии други.Особено, ако реши да го използва както може.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 апр 2010 22:36

Този Градев е повече известен от един клип с Анелия,отколкото с нещо друго. Не знам какъв адвокат или мениджър е, но си спомням,че нито върна Г. Христов на Ботев,нито Домакинов. Сега и Тимонов същата работа. Общо взето е куче,което само лае, но не хапе, в България с лопата да ги ринеш такива :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 10 апр 2010 10:58

Кашчей написа:Което май означава, че всеки може да реши, че е разтрогнал, да подпише с друг клуб,

Ако е в полза на Левски и ЦСКА, разбира се, че е разрешено :lol: Е, ся Телкийски както се говори, че иска да напуска, ако направи подобен номер и отиде някъде в Черноморец (примерно) ще има вой до небесата - от Левски, от медиите, БФС ще накажат Черноморец и Телкийски, може и до УЕФА да стигнат да забранят футбола в Бургас за 50 години напред. Ама за да се спестят пари на някое от отборчетата на всяка власт, не е проблем да се наруши някъв си правилник ;)

С всичко това казано, дано не е вярно. Сельо не само трябва да не получава козове, а да гние максимално бавно и болезнено.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 апр 2010 12:34

veseo написа:
С всичко това казано, дано не е вярно. Сельо не само трябва да не получава козове, а да гние максимално бавно и болезнено.

С това съм напълно съгласен, но ако се окаже вярно, е вероятно да има повторение на случаят "Кишишев".Личното ми мнение е, че вашият душманин Митко има стабилни адвокати, след като все още не е осъден за нищо, за което претендирате, че трябва да е осъден.
Адвокат Градев казва, че това не е проблем, да бъде разтрогнат и сега договорът на Тимонов с Ботев, но ми се струва, че е проблем всичко, което е станало с него докато се е смятал за свободен футболист.

Пак казвам-Ако е вярно това, което слушах вчера по "Гонг" и четох днес в сайта.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 10 апр 2010 14:40

Кашчей написа:
veseo написа:

С това съм напълно съгласен, но ако се окаже вярно, е вероятно да има повторение на случаят "Кишишев".Личното ми мнение е, че вашият душманин Митко има стабилни адвокати, след като все още не е осъден за нищо, за което претендирате, че трябва да е осъден.
Адвокат Градев казва, че това не е проблем, да бъде разтрогнат и сега договорът на Тимонов с Ботев, но ми се струва, че е проблем всичко, което е станало с него докато се е смятал за свободен футболист.

Пак казвам-Ако е вярно това, което слушах вчера по "Гонг" и четох днес в сайта.

За да има "бонус" за урода, то трябва да пострадат и ЦСКА, и БФС...
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”