ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bo.Fo.

Re: Пичони си татуира емблемата на "Ботев"

Мнениеот Bo.Fo. » 21 мар 2010 17:26

Siegfried написа:Сам си отговори на въпроса . Всички са на това мнение освен теб , а именно - Пичони е част от клуба и ще остане такъв . Стегни се малко . Бива ли уж един ботевист да говори така.....

Интересни хора сте!!!Аз те питам с какво помага на клуба ти ми говориш,че бил част от клуба!!Да част е от най-черната и гадна за Ботев Пд история!!!Проклет да е той и този дето го доведе на "Колежа"!!!Ако не беше той отдавна да сме изпратили селското ад в историята.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 21 мар 2010 19:47

Bo.Fo. написа:Интересни хора сте!!!Аз те питам с какво помага на клуба ти ми говориш,че бил част от клуба!!Да част е от най-черната и гадна за Ботев Пд история!!!Проклет да е той и този дето го доведе на "Колежа"!!!Ако не беше той отдавна да сме изпратили селското ад в историята.

Ти си като Васил Левски бе човек,от интернет зала ли пишеш? :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 21 мар 2010 19:59

Alternative написа:
Bo.Fo. написа:Интересни хора сте!!!Аз те питам с какво помага на клуба ти ми говориш,че бил част от клуба!!Да част е от най-черната и гадна за Ботев Пд история!!!Проклет да е той и този дето го доведе на "Колежа"!!!Ако не беше той отдавна да сме изпратили селското ад в историята.

Ти си като Васил Левски бе човек,от интернет зала ли пишеш? :lol:

Може да е открил и други благинки :) Прокси-мокси, туй-онуй...
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”