Собственикът на ВК ЦСКА ще спасява Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Собственикът на ВК ЦСКА ще спасява Ботев

Мнениеот botev_1912 » 01 мар 2010 09:23

емо73канар написа:Само се претиснявам ,най добрите ни юнуши да не поемат веднага към ЦСКА ,след като се види ,че в тях има хляб . :oops: :oops: :roll: :roll:

към волейболния ЦСКА?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

dimarta
Контакти:

Мнениеот dimarta » 01 мар 2010 11:18

Аз съм твърдо за идеята - ФК "Ботев" отбор на феновете, подобен на този на Фиорентина. Чрез тяхно акционерно дружество, чрез тяхно управление. За мен това е най-правилния начин на съществуване на клуба. Ботев се идентифицира с Пловдив и хората искат да чувстват това постоянно. Всякакви там пришълци от ЦСКА, от незнам къде си, ще е повод за раздори.

Започнете с малко и постепенно, научете се да управлявате един клуб, който Ви принадлежи само на Вас. Защото е емблема на феновете, а не на някакви пръкнали се "собственници".
Само тогава ще сте наистина доволни от това, което правите. Няма значение от къде ще започнете, но създайте клуба, в който ще вложите цялото си желание да го видите такъв, какъвто искате. Не е казано, че веднага ще имате успехи, но постепенно ще се радвате на плодовете от Вашия труд. Аз лично Ви стискам палци и много ще се радвам, ако постигнете това, защото най-старият клуб в България заслужава такава съдба.

ivo75
Контакти:

Мнениеот ivo75 » 01 мар 2010 12:37

Аз сам твардо за това да се опитаме сами да си управляваме клуба,няма да има този ни е виновен, ама този го молим пак тои не иска,този пак дава пари ама дали няма корисни цели.
Ще се опитам да дам един пример.
Колко е бюджета на един клуб в златната среда на А група.Тиражират се суми от порядака на 1 000 000лв.Има и много общински клубове и това което се изнася в пресата е че те са с бюджет от порядака на 7-800 000лв
Как се сабират 1 000 000лв.Проста математика 5000 души по 15лв на месец по 12 месеца.
Кои ги управлява тези пари.Ми наскоро се образува един комитет от 16души.Има си сабрания отчети прозрачност,ако не ни харесват управляващите избират се нови.
Могат ли да се саберат 5000фена за тази кауза.Незнам от нас зависи.Ами ако се саберат повече.
Така ги виждам аз нещата и ако не се получи сме си виновни само ние.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 мар 2010 13:23

ivo75 написа:Аз сам твардо за това да се опитаме сами да си управляваме клуба,няма да има този ни е виновен, ама този го молим пак тои не иска,този пак дава пари ама дали няма корисни цели.
Ще се опитам да дам един пример.
Колко е бюджета на един клуб в златната среда на А група.Тиражират се суми от порядака на 1 000 000лв.Има и много общински клубове и това което се изнася в пресата е че те са с бюджет от порядака на 7-800 000лв
Как се сабират 1 000 000лв.Проста математика 5000 души по 15лв на месец по 12 месеца.
Кои ги управлява тези пари.Ми наскоро се образува един комитет от 16души.Има си сабрания отчети прозрачност,ако не ни харесват управляващите избират се нови.
Могат ли да се саберат 5000фена за тази кауза.Незнам от нас зависи.Ами ако се саберат повече.
Така ги виждам аз нещата и ако не се получи сме си виновни само ние.

Математиката е проста, ама и българската реалност е проста - това НЯМА как да стане у нас. Не го измисляш ти, в Испания го има тоя модел на управление, но те имат съвест, морал и доверие - все неща, които българина няма. Плюс това питай как се събират пари за хореографии за дербитата и си прецени дали е възможно да се прави всеки месец същото, в многократно по-голям мащаб.

Математиката е лесна да се смята, ама да се прилага в реалността се искат и други науки...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

ivo75
Контакти:

Мнениеот ivo75 » 01 мар 2010 13:34

Напално сам сагласен.Ако искаме да правим нещо патя е ясен ако ли не добре дошал на новия чичо митко.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 мар 2010 13:38

Искаме, просто само с искане не става. Аз ще давам ако се организира такова нещо, просто до 3 месеца ще се прекрати, защото много хора "даваме" пари по форумите ама като дойде момента да дадат си казват "бе моите 15лв на кой ще помогнат" (което е просто извинение да се напие с тия пари). Българи сме преди всичко, не го забравяй! Егоизмът и скъперничеството са ни вродени.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 01 мар 2010 13:42

kanarfan написа:Важна информация
на 15.03.2010 делото АДВ/агенция за държавни вземания/ срещу ДХ-С
Прдлагам да помогнем на съда да вземе правилно решение

Ако е в наша полза, какво следва по нататък и колко време ще отнеме!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 01 мар 2010 14:31

Математиката наистина е лесна а реалноста е различна :)))) Първите месеци ще се събират пари от нетусиазъм, но след това ще е друго.... Затова си мислия по хубав вариант.

Едно Биилетче струва цена Х. 5000 човека събират по 15 лв както каза колегата по горе. Значи в края на месеза имаме 2-3 мача по Х лв билеткчето плюс 15 000 лв!! Неможе ли вместо да се изисква задължителна месечна вноска, да се увеличи например билетчето с лев и половина. Спада от кам публика няма да е осезаем и така при 10-12000 човека посещение за месеца пак ще се съберат същите пари! Хората хем няма да са задължени хем всеки който е дошъл и е дал ще е и гледал!!

Но това са за в бъдеще неща..... Въпроса е че сега клуба съществуваше толкоз гони без селския да е инвестиурал нито еедна стотинка.... Не е нужно ние да сме мангизлии за да успеем. Достатъчно е професионалисти да управляват клуба и да намират необходимите спонсори. А те не са млако! С правилна политика, добър бизнес и развиване на ДЮШ този отбор може да се самоиздържа без да се наливат пари постоянно!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 01 мар 2010 14:53

според мен не сме дорасли да се управлява клуба от фенове, а като чета някои мнения си мисля че дори и Абрамович да дойде, пак ще кажат някои този не става, бизнеса му не е чист и т.н........ Аз си мисля че този човек е доста сериозен, и е много подходящ за собственик, доста заможни бизнес партньори има от Русия, може единствено той може да се конкурира с Митко Събев

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 мар 2010 15:21

Само дето не става дума за собственик за момента, а чисто и просто помощ за ДЮШ...

Върни се в “Ботев”