емо73канар написа:Само се претиснявам ,най добрите ни юнуши да не поемат веднага към ЦСКА ,след като се види ,че в тях има хляб .![]()
![]()
![]()
към волейболния ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
емо73канар написа:Само се претиснявам ,най добрите ни юнуши да не поемат веднага към ЦСКА ,след като се види ,че в тях има хляб .![]()
![]()
![]()
ivo75 написа:Аз сам твардо за това да се опитаме сами да си управляваме клуба,няма да има този ни е виновен, ама този го молим пак тои не иска,този пак дава пари ама дали няма корисни цели.
Ще се опитам да дам един пример.
Колко е бюджета на един клуб в златната среда на А група.Тиражират се суми от порядака на 1 000 000лв.Има и много общински клубове и това което се изнася в пресата е че те са с бюджет от порядака на 7-800 000лв
Как се сабират 1 000 000лв.Проста математика 5000 души по 15лв на месец по 12 месеца.
Кои ги управлява тези пари.Ми наскоро се образува един комитет от 16души.Има си сабрания отчети прозрачност,ако не ни харесват управляващите избират се нови.
Могат ли да се саберат 5000фена за тази кауза.Незнам от нас зависи.Ами ако се саберат повече.
Така ги виждам аз нещата и ако не се получи сме си виновни само ние.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
kanarfan написа:Важна информация
на 15.03.2010 делото АДВ/агенция за държавни вземания/ срещу ДХ-С
Прдлагам да помогнем на съда да вземе правилно решение
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта